gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
Znaci brkati...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta sad hoćeš da kažeš, da ti se sada počinju sviđati crne, uvijene čekinje, koje istrčavaju ispod košulje, i masno se presijavaju ?Mico, ja još da prestanem da jedem meso i ti i ja iste! Moj profesor latinskog iz srednje se zakopča do grla a iz košulje viri crni čuperak dlaka. FUUUJ! Nikako nisam kapirala ostatak devojaka u odeljenju, sve su se ložile na njega. I tu imam problem, jeste da sam udata ali ako je odštampano na papiru, nije uklesano u kamenu a u zadnje vreme konstatujem da su moj neurolog i još neki likovi, onako interesantni, svi crni što za sobom povlači i "ljubavni tepih", što reče jedan pokušavajući sebi da digne cenu. Mislim,![]()
To je tužna priča, ali kakve veze ima sa ovom temom ?Jos veci je bedak kada devojka koja ima 20 godina, nece da ode na bazen jer ona se nikada nije skidala na javnom mestu, nikada nije bila na moru, ni na bazenu, i nema kupaci.
Da hocu da budem sa devojcicom, onda bih zahtevala da je skroz gladak.
Kakva glupost. Gde skupljate te estetske kriterijume? Sa plasticnih lutki?
Mico, ja još da prestanem da jedem meso i ti i ja iste! Moj profesor latinskog iz srednje se zakopča do grla a iz košulje viri crni čuperak dlaka. FUUUJ! Nikako nisam kapirala ostatak devojaka u odeljenju, sve su se ložile na njega. I tu imam problem, jeste da sam udata ali ako je odštampano na papiru, nije uklesano u kamenu a u zadnje vreme konstatujem da su moj neurolog i još neki likovi, onako interesantni, svi crni što za sobom povlači i "ljubavni tepih", što reče jedan pokušavajući sebi da digne cenu. Mislim,![]()
Šta sad hoćeš da kažeš, da ti se sada počinju sviđati crne, uvijene čekinje, koje istrčavaju ispod košulje, i masno se presijavaju ?
, moj istorichar isto...
pa ih onako iseche ravno i izgleda kao da ima dzemper
Pa, sta ako neko ima dlake? Kakve su to gluposti? ili su i ostali muskarci poludeli zbog ekspanzije gay kulture, pa od svojih prave glatka zenska tela.
Naravno, ne propagiram vukodlakost, ali o cemu se radi da se covek- MUSKARAC depilira??
BOZE SACUVAJ!
Izmeni malo redosled i eto ti poente. Boldovala sam je.