da da slatki glatki muskarci...

• Začetnik teme Začetnik teme Renesaso
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mico, ja još da prestanem da jedem meso i ti i ja iste! Moj profesor latinskog iz srednje se zakopča do grla a iz košulje viri crni čuperak dlaka. FUUUJ! Nikako nisam kapirala ostatak devojaka u odeljenju, sve su se ložile na njega. I tu imam problem, jeste da sam udata ali ako je odštampano na papiru, nije uklesano u kamenu a u zadnje vreme konstatujem da su moj neurolog i još neki likovi, onako interesantni, svi crni što za sobom povlači i "ljubavni tepih", što reče jedan pokušavajući sebi da digne cenu. Mislim, :thumbdown:
Šta sad hoćeš da kažeš, da ti se sada počinju sviđati crne, uvijene čekinje, koje istrčavaju ispod košulje, i masno se presijavaju ?

Jos veci je bedak kada devojka koja ima 20 godina, nece da ode na bazen jer ona se nikada nije skidala na javnom mestu, nikada nije bila na moru, ni na bazenu, i nema kupaci.
To je tužna priča, ali kakve veze ima sa ovom temom ?

Da hocu da budem sa devojcicom, onda bih zahtevala da je skroz gladak.

Kakva glupost. Gde skupljate te estetske kriterijume? Sa plasticnih lutki?

Mislim da se u ovoj temi radi o onim neželjenim dlakama: leđa, ramena, vrat, jagodice, i kad je na drugim inače uobičajenim mestima dlakavost preterana, a ne o totalnom depiliranju svake dlake sa tela.

Već je bilo ovakvih tema, ali ajde da opet kažem, nema tu mnogo mesta "pravom" i "ispravnom" stavu i stavu uopšte. To je stvar biologije i tu se računaju reakcije. Tu reaguješ onako kako ti prvi osećaj kaže, ako je nešto neprijatno, da ne kažem odvratno, na pogled ili misao o tome, onda ne valja i tačka.

Ja bih naveo sledeći primer:
U autobusu ste, leto je i jaka vrućina, ceo bus je vreo i smrdljiv od zaparenih ljudi.
Na jednom mestu je muškarac u majici bez rukava, sav je znojav, prosto lije sa njega, i ispod pazuha su mu ulepljene
dlake uvijene u masne čuperke niz koje se sliva znoj.
Na drugom mestu je potpuno isti takav, praktično dvojnik, isto skroz znojav, u majici bez rukava, ali ispod pazuha
propisno podkresan, dlake se ne uvijaju i ne lepe jedna za drugu.
Pored kojeg ćete stati ?

Poslednja izmena:
Mico, ja još da prestanem da jedem meso i ti i ja iste! Moj profesor latinskog iz srednje se zakopča do grla a iz košulje viri crni čuperak dlaka. FUUUJ! Nikako nisam kapirala ostatak devojaka u odeljenju, sve su se ložile na njega. I tu imam problem, jeste da sam udata ali ako je odštampano na papiru, nije uklesano u kamenu a u zadnje vreme konstatujem da su moj neurolog i još neki likovi, onako interesantni, svi crni što za sobom povlači i "ljubavni tepih", što reče jedan pokušavajući sebi da digne cenu. Mislim, :thumbdown:

:rotf::rotf::rotf: , moj istorichar isto... :rotf::rotf::rotf::rotf:
pa ih onako iseche ravno i izgleda kao da ima dzemper

a jadni,nisu oni krivi....
jednom smo na moru videli jednog rundavog,a moj burazer mislio da je obuchen onako izdaleka na prvi pogled....posle kaze,jao pa on nema majicu....
meni je zao tih ljudi...to je bas opterecenje u neku ruku...
pogotovo kada neko proziva da su majmuni i ostalo...kao da su oni hteli da budu tako dlakavi...

A što je najbolja fora, moj profesor latinskog predaje i francuski u gimnaziji i retke su mlađe profesorke koje nisu s njim bile u šemi (sve dok profesorka nemačkog nije i zatrunela pa su se venčali). Stvarno je važio za j...ča. I da nije te grozne propratne pojave, stvarno su mi ti crnokosi, tipa drvoseče, mmm... Samo se setite najjačeg lika iz Dinastije, Dexa Dextera! Ili Antonia Banderasa. Šta ćeš više?! A jedini "moj" plavušan pod stare dane (skoro 30) prolupao, propušio. Džabe u što se setio da mi se pas zove Gizmo!

Pa, sta ako neko ima dlake? Kakve su to gluposti? ili su i ostali muskarci poludeli zbog ekspanzije gay kulture, pa od svojih prave glatka zenska tela.
Naravno, ne propagiram vukodlakost, ali o cemu se radi da se covek- MUSKARAC depilira??
BOZE SACUVAJ!

Back