da cujemo

ko je ovog vikenda pusio, ko lizao ribicu, ko guzu, ko se kresao (i koje poze), ko gutao spermu...?
ajte sve na sunce, redom :p

Slushaj, bez uvrede.....smarash s ovim temama... u pocetku sam kulirala, ali svaka druga tema koju otvorim je tvoja, sa ovako (opet kazem, bez uvrede) idiotskim textom, koji nema ama bash nikakvu svrhu...pa je pocelo da me nervira, i morala sam da odreagujem.
Iskuliraj se malo.

Slushaj, bez uvrede.....smarash s ovim temama... u pocetku sam kulirala, ali svaka druga tema koju otvorim je tvoja, sa ovako (opet kazem, bez uvrede) idiotskim textom, koji nema ama bash nikakvu svrhu...pa je pocelo da me nervira, i morala sam da odreagujem.
Iskuliraj se malo.

ebote, reci moderatoru da je zakljuca, ne bi bila ni prva ni poslednja :roll:

ps. aj daj neku temu leba ti

...uopste necu da se raspravljam da li je tema glupa ili ne(meni licno cak i nije), tesko da mozemo da izbacimo neku svezu, neobradjenu temu jer nema tu puno matematike.... ipak je sex, svi ga upraznjavamo i nema nesto extra prostora za manevar(raspravu), dosta tema se i ponavlja....moja poanta je da ako je tema jako glupa brzo pada u zaborav i nekom prirodnom selekcijom ide u zaborav..

Back