DA CUJEMO STA RIBE MISLE KOLIKI ALAT TREBA DA IMA GOSPODIN IDEALNI

c008.gif
c008.gif
c008.gif
 
Došao marsovac u posetu zemlji . Marsovci imaju osobinu da kad mu uvrćeš levo uvo , k.... mu se produžuje, a kad uvrćeš desno uvo , ka.a mu se udebljava.

Odvede zemljanku na seks . Kad se skinuo , kaže joj kako da podesi alatku tako da joj idealno odgovara. Gledala zemljanka, podešavala, i na kraju počne da plače.

-Pita je marsovac, zašto plačeš ženo sa zemlje? Zar mi marsovci sa ovakvim mehanizmom ne možemo da zadovoljimo tvoje prohteve, kaži šta ti treba?

-Plačući žena odgovara. Ma dobar je , sad je TAMAN KOLIKO TREBA.
-Pa što onda plačeš.
-SAMO KAD BI MOGAO DA UDJE.
 
Struja:
ko laso jbt!
samo ja ne verujem da je to pravi,mislim da je fotomontaza, a vi?
Ma jok more , a i nije mu se digo ko sto vidite nego na posao probirachice pa da vidimo kolki mu je kad je zainteresovan...
Mislim ima vas pregrst koje ste se izjasnile i za daleko manji od svega 20 u erekciji :twisted:
A i sta ce vam samo 20 ako je jedan nego nadjite nekog baju koji ima 2 ... :shock: prica se o njemu ! taj ce dakle duplo da vas obraduje :lol: :lol: :lol:
 
:confused: MALI? STA JE TO?


Kada budem imala priliku da vidim mali, eh ondak cu moci da pricam o tome sta volim! Za tog "malog" se vezuju razne price! Te tehnika, taktika,... A kada nekoga pitas sta je to niko ne zna sta da ti kaze! A ja ovako imam jedan veliki i debeli i nista mi ne fali.... Mada, kada bolje razmislim, nista mi ne bi falilo da se barem malo nasmejem na tudji racun! Ima li dobrovoljaca?
 

Back
Top