vracaracc Buduća legenda Poruka 38.315 23.05.2012. u 14:30 - Да Бога да да вас испалили к'о демократе трубаче испред Крунске... #1 ...не знам шта је песник ту хтео да каже...
Lesandar Buduća legenda Poruka 27.930 23.05.2012. u 14:35 - Да Бога да да вас испалили к'о демократе трубаче испред Крунске... #2 vracaracc: ...не знам шта је песник ту хтео да каже... Kliknite za proširenje... Ха,ха, Цигани се наоштрили а нису зарадили ни кинту осим оне две иљаде што су им дали пред изборе.
vracaracc: ...не знам шта је песник ту хтео да каже... Kliknite za proširenje... Ха,ха, Цигани се наоштрили а нису зарадили ни кинту осим оне две иљаде што су им дали пред изборе.
vracaracc Buduća legenda Poruka 38.315 23.05.2012. u 14:36 - Да Бога да да вас испалили к'о демократе трубаче испред Крунске... #3 Lesandar: Ха,ха, Цигани се наоштрили а нису зарадили ни кинту осим оне две иљаде што су им дали пред изборе. Kliknite za proširenje... + pasteta iz robnih rezervi
Lesandar: Ха,ха, Цигани се наоштрили а нису зарадили ни кинту осим оне две иљаде што су им дали пред изборе. Kliknite za proširenje... + pasteta iz robnih rezervi