D particija pokazuje 0 MB

nlukic

Zainteresovan član
Poruka
162
HDD podeljen je na 2 particije C i D. Iz cista mira je D particija postala kapaciteta 0 MB. Ne mogu je vise ocitati. Tu su mi vazni podaci i format ne dolazi u obzir. Sumnjam da je virus u pitanju.
Da li neko ima ideju kojim programom bih to mogao popraviti a da sacuvam podatke?
Hvala!

HDD podeljen je na 2 particije C i D. Iz cista mira je D particija postala kapaciteta 0 MB. Ne mogu je vise ocitati. Tu su mi vazni podaci i format ne dolazi u obzir. Sumnjam da je virus u pitanju.
Da li neko ima ideju kojim programom bih to mogao popraviti a da sacuvam podatke?
Hvala!

Pokreni partition_recovery pa vidi hoće li je uošte vidjeti....

Sad nisam u mogucnosti pogledati, ali sa nekim programom sam uspeo da vidim particiju i sve fajlove. Moguce je da je to bio particion recovery ili mozda PARTICION MAGIC. nisam nista dalje radio jer nisam dobio odobrenjje vlasnika da ne bih bio kriv za eventualnu stetu. Sad je konmp kod vlasnika, ali zelim pomoci. u resenju problema. Taj problem se desio kad sam ga ja upalio i vec sam ja kriv za to. Svi fajlovi su tu ali se iz normalnog rada XP PACK 2 ne vide.
Hvala na savetu.

Uzmi Windows XP instalacioni CD, Bootuj kao za reinstalirenje ukucaj F8, i videces koje patricije imas ;)))

Ako imas slobodnog mesta na HD, kreiraj novu patriciju od 4Gb, i instaliraj novi Windows XP, zatim startuj.

Ako i tada vidis 0 Gb, kupi novi Hard Disk lol

Iz Backtrack 4 Live CD mozes otvoriti Hard Disk ;)

Back