D A R . . . !

Volela bi da budem Ili Viktorija Bekam ili Viktorija Sikret grl.
Volela bi da imam nos kao Bjelica.
Volela bi da grrrrrgoljam kao RRRadusinovicko prolece.
Volela bi da me Soraja vazdushne gume drze na vodi.
Volela bi shtoshta ali sam ovo samo Ja shtonobirekli.

Sto se darova tice mogla sam i bolje da prodjem, ali ne zalim se. z:mrgreen:
Sto je vise covek nadaren, utoliko je veca njegova odgovornost prema tom talentu. Ukoliko ne realizjue sto mu je dato, ide u samodestrukciju.
Poznate licnosti me uopste ne fasciniraju, ne bih se ni sa kim narocito menjala.
Jednio sam prema nekim piscima znala da gajim odusevljenje, da citam njihove biografije i domastavam...

Dovoljno je da radim ono sto volim i sto vrlo dobro znam, i da od toga zaradjujem koliko treba (meni)

Za nekog je to mozda odlika mediokriteta, ali za mene je savrseni balans. Popularnost je i onako krajnje relativna.

Sto se tice Granda i kompanije nemam nista protiv njih jer ljudi imaju razradjen posao, uzimaju lovu i to je to. Niko nas ne tera da ih gledamo ili slusamo. Ja sam stava da covek moze da postane milioner i ako pravi hemijske olovke ali ako ih pravi zato sto to voli da radi (fazon ceo zivot masta o tome itd..). Ta ljubav ce proizvod dovesti do savrsenstva i osoba X postaje milioner. Mada, bitna je sreca ne racun u banci. Sto se tice Darova, imam sve sto mi treba, mozda jos malo misica ali se radi na tome.

Sto se tice Granda i kompanije nemam nista protiv njih jer ljudi imaju razradjen posao, uzimaju lovu i to je to. Niko nas ne tera da ih gledamo ili slusamo. Ja sam stava da covek moze da postane milioner i ako pravi hemijske olovke ali ako ih pravi zato sto to voli da radi (fazon ceo zivot masta o tome itd..). Ta ljubav ce proizvod dovesti do savrsenstva i osoba X postaje milioner. Mada, bitna je sreca ne racun u banci. Sto se tice Darova, imam sve sto mi treba, mozda jos malo misica ali se radi na tome.

promeni avatar,ne stoji ti

Suočeni smo sa stvarnošću poremećenih vrednosti !
Da nam profesori univerziteta, visokoumni ljudi, erudite,
ulažu velike ljudske napore da održe gole živote .....

S druge strane imamo "Grand", kič u njemu i, osim kiča,
neukusa, promiskuiteta, trača i droge, jedan polupismen svet,
koji se frlja velikom lovom....i padežima.
Svet, koji veoma lepo živi na zevzečenju, sprdnji, zajebanciji.....
Onako jadni i moralno neugledni, šire se u svojim kućerinama, apartmanskim
stanovima, bazenima u dvorištima, sakrivenim od pogleda znatiželjnika zidinama,
koji opasuju moderne dvorce.....Voze "mečke" i džipove od po 70-80 hiljada evra....

Da ih ne nabrajam sad, jer morao bih ispisati nekoliko stranica, a svi znamo ko su.
I za mnoge, odakle su došli u grad raja i poroka.
Sve su brige prebrinuli i ne zanima ih šta donosi sutrašnji dan....

To je samo jedan par šiljkana !
E, sad sleduje pitanje.

Svako od nas ima neki talenat, u nečemu je malko bolji od ostalih.
Afinitet, bogomdanu vrlinu - sport, crtanje, pisanje, matematiku, vajanje, duborez, nauku.....
Da li biste voleli da ste kao neko, ko je opšte poznat ?
I ko je taj - neko ?

Prvo profesori na fakultetima sasvim pristojno žive... i od svoje plate... da ne govorimo o onome što uzmu od studenata kroz knjige, skripte, praktikume... što uzmu za ispite... a malo je onih koji ne uzimaju pare. Dobro, ima ih... ali opet, plata im uopšte nije mala i bez toga.
Drugo ovi sa Granda mahom ni nemaju para... jeste, ima onih koji imaju... ali većina su k'o crkveni miševi koji su tu dok im pokušaj industrije to dozvoli.
Ja bih volela da sam Bukovski...

Suočeni smo sa stvarnošću poremećenih vrednosti !
Da nam profesori univerziteta, visokoumni ljudi, erudite,
ulažu velike ljudske napore da održe gole živote .....

S druge strane imamo "Grand", kič u njemu i, osim kiča,
neukusa, promiskuiteta, trača i droge, jedan polupismen svet,
koji se frlja velikom lovom....i padežima.
Svet, koji veoma lepo živi na zevzečenju, sprdnji, zajebanciji.....
Onako jadni i moralno neugledni, šire se u svojim kućerinama, apartmanskim
stanovima, bazenima u dvorištima, sakrivenim od pogleda znatiželjnika zidinama,
koji opasuju moderne dvorce.....Voze "mečke" i džipove od po 70-80 hiljada evra....

Da ih ne nabrajam sad, jer morao bih ispisati nekoliko stranica, a svi znamo ko su.
I za mnoge, odakle su došli u grad raja i poroka.
Sve su brige prebrinuli i ne zanima ih šta donosi sutrašnji dan....

To je samo jedan par šiljkana !
E, sad sleduje pitanje.

Svako od nas ima neki talenat, u nečemu je malko bolji od ostalih.
Afinitet, bogomdanu vrlinu - sport, crtanje, pisanje, matematiku, vajanje, duborez, nauku.....
Da li biste voleli da ste kao neko, ko je opšte poznat ?
I ko je taj - neko ?

dzejkob rotsild :zelenko2:

Не дивим се ником посебно из јавног живота, немам идола, али рецимо да се на неки начин дивим људима који говоре неколико страних језика. То ме је одувек привлачило тако да радим на томе, а и мислим да имам дар за то, па се надам да ћу у будућности знати бар два страна језика (енглески не рачунам).

Back