Dakle?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je ono shto je Bata Zhivojinovic radio Shtefici Cvek, samo sada preko net-a.storm cloud:Не знам шта је то.
Dont_Break_The_Oath:Dok sam bio u Dallasu smorio sam se zestoko koliko je to tamo rasprostranjeno.Kao da su ljudi prestali da cene taj fenomenalni dodir telima i sveli sve na neku distancu....
Ne cyber,,,samo uzivo sa Princezom.
Devilishgirl:proshirish vidike..prosvetlish se...ohhh..
nisam za, al' nisam ni protiv..ali necu nikad biti cyber kurajber..ili rl ili nikako..smesno..zamislis nekoga kako drnda i drugu stranu sa prsticem..a mogli su lepo da se nadju da to obave k'o ljudi..
Uvek ZA!!!CaLiMeRo:Za seks. Ali ne virtuelni.
Samantha Jouns:Ne nikada mi se to nije dopalo...to je cista glupost....ja volim dodire i poglede a ovako da ja zamisljam nekog a on ustavri neki retard.....ne ne ne
Bolje je kad je LIVE
U Melencima blizu Zrenjanina?:-)))LePiaf:Auuuuuu... sve jebach do jebachice.
A shta cemo sa polno prenosivim bolestima? A shta cemo sa komplikacijama u interpersonalnim odnosima? A shta cemo sa "on svrshio pa odmah zaspao"? A shta cemo sa "bila mi je dobra drugarica, mozhemo li sad ostati drugovi?" ? A shta cemo sa "nemam para za hotel"? A shta cemo sa "mnogo sam ruzan/ruzna"? A shta cemo sa "ja u Melencima, ona u Dusseldorfu"? A shta cemo sa...