cyber sex,poznanstvo,trazenje,zajebancija,flert ili ubijanje dosade

Dopisujem se sa vise ljudi i svi su potpuno cool. Selekcija se sama po sebi izvrsi,ako imamo o cemu da pricamo-sajber kontakt se i odrzi. U RL-u sam upoznala nekoliko osoba i iskustva su mi razlicita. Neko me je razocarao,neko prijatno iznenadio,ali mi nije zao. Tako je i trebalo da bude.
Djavolak,drago mi je sto si imao tako pozitivno iskustvo,nista lepse od razmene ljubavne energije i nadam se da ce ti se prica nastaviti,bez obzira na sve.

dal ste spremni na to? ili se prica vrti u krug i niko nema petlje a zelja,zalja postoji ali mediokriteti me uzasavaju,prvo sto pomisle je sumanuto,suludo,nepromisljeno,mrzim mediokritete

ja uopste ne nameravam sa nekim da se upoznajem. dosta mi i ovako:lol:. cak na pp pricam samo sa jednom osobom, i to retko.
ja dolazim na forum da javno iznosim svoja dubokoumna razmisljanja i jos ludja iskustva;) ponekad kazem samoj sebi: jadni ljudi koji citaju sve moje pros.erotine:lol:. i nekad se pitam, kakvu uopste sliku jadni imaju o meni, o blagi boze...:-? (ne smem ni da mislim)

Ja sam upoznao dve urmašice u stvarnosti, za sada.
Zamisli, normalne žene prijatnog izgleda uz to i pametne.
A koje pametne urmašice? :) To prijatnog izgleda obećava... :) A i ono normalne.
Ja kol'ko sam video na temi slike urmašice sve su prijatnog izgleda. Samo ne mogu
da procenim ono za normalne. Neće to preko slike...
Hm....upoznala dvojicu predstavnika muškog dela Foruma....I obojica su fini, kulturni i pametni....
Aha, nisu ti zgodni i lepi... :)
E' da si ovako za mene napisala, mnogo bih se naljutio. :D

Da li je moguce naci ono sto trazis na netu? koliko je realno?dal' su to potezi ocajnika?(
Nije :evil:ja na netu trazim vec tri godine kaiseve i pakne za "Tamica" 76' i nista :-( a tako je bilo i sa levim farom po koji sam kasnije morao da idem na neki smrdljivi auto-otpad u nekoj vukojebini u Grdelickoj klisuri :evil:Internet je prevara i laz :evil::evil:

Back