Cvor na vratu

• Začetnik teme Začetnik teme Inaa1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Inaa1

Početnik
Poruka
6
Pre nekih par meseci sam si na desnoj strani vrata opipala jednu kvrzicu! .. onako je dosta poveca i tvrda je kao kost...uopce nemam dojam kao da je neka izraslina nego kao da je kost koja je oblog oblika i koja mi se nastavlja na celjust... trazila sam na levoj strani, no nigde je nema.. ja nemam izrasline. nego mi je bas unutra.. ne vidi se okom niti je imalo ispupceno.. tek kada zabijem ruke i malo promasiram. oseti se tvrda nabubrina.. Sta je u pitanju,da li je neko imao slicno? unapred zahvalna

Pre nekih par meseci sam si na desnoj strani vrata opipala jednu kvrzicu! .. onako je dosta poveca i tvrda je kao kost...uopce nemam dojam kao da je neka izraslina nego kao da je kost koja je oblog oblika i koja mi se nastavlja na celjust... trazila sam na levoj strani, no nigde je nema.. ja nemam izrasline. nego mi je bas unutra.. ne vidi se okom niti je imalo ispupceno.. tek kada zabijem ruke i malo promasiram. oseti se tvrda nabubrina.. Sta je u pitanju,da li je neko imao slicno? unapred zahvalna
Mozda si nekad udarila kost tu pa je to delic kosti. Znam osobu koja ima tako nesto na cevanici noge, bas kao deo kosti ali se pomera. I ima to godinama
Mada ti preporucujem da , za svaki slucaj, odes do doktora da to pogleda. Bolje da dzabe odes ( tj. da ti kaze da nije nista) nego da stalno opipivas i pitas se sta je a da je bilo nesto sto treba leciti - sve se lakse izleci dok je u pocetnom stadijumu

Ja imam na vratu 3-4 nekakva cvorica,ima to vec 3-4 godine da sam primijetio,mislim da mi je to od kad znam za sebe tako...nije pokretljivo (sto bi mozda bilo i pozeljno) ali je nekako mekano na dodir :)

Back