Interesuje me sta devojkama znaci kada dobiju buket i sta muskarci hoce da postignu poklanjanjem buketa? Da li to koriste kao trik da bi odobrovoljili devojke?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Briga me da li je trik ili ne,cvecu se uvek radujem.makimaki:Interesuje me sta devojkama znaci kada dobiju buket i sta muskarci hoce da postignu poklanjanjem buketa? Da li to koriste kao trik da bi odobrovoljili devojke?
Istoljilja br.0905967:Briga me da li je trik ili ne,cvecu se uvek radujem.makimaki:Interesuje me sta devojkama znaci kada dobiju buket i sta muskarci hoce da postignu poklanjanjem buketa? Da li to koriste kao trik da bi odobrovoljili devojke?
Sto mastovitije(ne skuplje)aranzirano,to me vise raduje.Ipak najvise volim kada ga dobijem bez nekog narocitog povoda.
OOOOOOOO, pa eto i tebe. Bas sam te se uzelela!!!!!apotekarka:Istoljilja br.0905967:Briga me da li je trik ili ne,cvecu se uvek radujem.makimaki:Interesuje me sta devojkama znaci kada dobiju buket i sta muskarci hoce da postignu poklanjanjem buketa? Da li to koriste kao trik da bi odobrovoljili devojke?
Sto mastovitije(ne skuplje)aranzirano,to me vise raduje.Ipak najvise volim kada ga dobijem bez nekog narocitog povoda.![]()
Malo sam se smorila. Idem da vidim sta ima.apotekarka:Bila na moru, i ja sam se uželela svih vas, što te nema na Svaštari?
A kad mi donese kale, može da bude bezobrazan koliko hoće pre toga, odmah mu se skida 50% krivice![]()
makimaki:Interesuje me sta devojkama znaci kada dobiju buket i sta muskarci hoce da postignu poklanjanjem buketa? Da li to koriste kao trik da bi odobrovoljili devojke?
makimaki:...Ja odusevljena. ...Vise volim cvece od zlata i ostalih gluposti. Da mi je ubrao jedan cvet iz nase baste bila bih isto presrecna. ... jer zna da sta god drugo da mi kupi nije to to. Ali sto se tice njega na to se hvataju curke.
Tako sam i ja shvatila. To mu je kao neko opravdanje zasto mi cesce ne kupuje cvece. Ne zeli da i ja budem curka. Malo tupavo, ali sta cu kad ga obozavam. Na kraju oprostim i takve komentare.Bad_Wolf:makimaki:...Ja odusevljena. ...Vise volim cvece od zlata i ostalih gluposti. Da mi je ubrao jedan cvet iz nase baste bila bih isto presrecna. ... jer zna da sta god drugo da mi kupi nije to to. Ali sto se tice njega na to se hvataju curke.
Izvini, ali meni je ovo strasno ruzno s njegove strane. Ti komentari, a zna da volis cvece... Hmmm, jako mi to "skripi" - k'o da ti je u lice rekao da si tjurka. Po meni je to veliki faul. Mozda to sve nije tako izgledalo, ali je me ni to tako zazvucalo...![]()
makimaki:Tako sam i ja shvatila. To mu je kao neko opravdanje zasto mi cesce ne kupuje cvece. Ne zeli da i ja budem curka. Malo tupavo, ali sta cu kad ga obozavam. Na kraju oprostim i takve komentare.Bad_Wolf:makimaki:...Ja odusevljena. ...Vise volim cvece od zlata i ostalih gluposti. Da mi je ubrao jedan cvet iz nase baste bila bih isto presrecna. ... jer zna da sta god drugo da mi kupi nije to to. Ali sto se tice njega na to se hvataju curke.
Izvini, ali meni je ovo strasno ruzno s njegove strane. Ti komentari, a zna da volis cvece... Hmmm, jako mi to "skripi" - k'o da ti je u lice rekao da si tjurka. Po meni je to veliki faul. Mozda to sve nije tako izgledalo, ali je me ni to tako zazvucalo...![]()
makimaki:Interesuje me sta devojkama znaci kada dobiju buket i sta muskarci hoce da postignu poklanjanjem buketa? Da li to koriste kao trik da bi odobrovoljili devojke?
He-he, eto i tebe. Znaci i ti hvatas ribe na bucku. :wink: Nije samo moj muz okrutanDlakava_Strvina:makimaki:Interesuje me sta devojkama znaci kada dobiju buket i sta muskarci hoce da postignu poklanjanjem buketa? Da li to koriste kao trik da bi odobrovoljili devojke?
Zaboravila si i chokoladu da udenesh u taj nash mali shliht... :wink:
Shta postizemo? Vashe reakcije su burne i neochekivane, pa eto zato...
A nikad cvece ne poklanjam bez korena tj komplet u saksiji. Ako je cvet predstavljao moj znak "ljubavi" onda ce druga strana morati tu "ljubav" da zaliva, mislim cvetic da gaji
Opet: poenta price je da je kao momak tako hvatao zenske. Za njega su bile curke kada su se posle cveca svaljivale u krevet. Samo ne zeli da i ja padam na to.Ena187:Dobro bre, makimaki, zar ima neko prava da te naziva ćurkom?!
Ja bi tom tresnula šljagu istog momenta![]()
![]()
![]()