ČUVENI REŽISER ISPROZIVAO AMERIKU Ko je protiv rata ne može da snima filmove, a iza svega stoji CIA! Mi smo imperija zla

Amerikanci spaljuju vijetnamsko selo i unistavaju njihovu hranu i stoku.

Amerikanci siluju vijetnamsku decu....

Deca placu.

E to su vam americki ratovi "land of proud and brave" my ass



Film Platoon od Olivera Stouna



Hồng Ngọc
10 months ago
I cried when watching this scene, my people, my father
 
Bravo
Bravo Tixi sve si uradio po klasičnom KGB priručniku (kako se plasira дезинформация) ali to te istovremeno odaje!
1580545959913.png

Sve je opisao prebeg visoki oficr KGBa!
 
Ne razumem. Americka drzava ne da da se snimaju filmovi protiv nje? Fala bogu. Pa ovde zabranjuju TV ako ne hvali diktatora.

Сере.

Сваки филм који је икад снимио и који је смештен у модерном добу био је критичан према Америци и америчкој политици. Они који нису смештени у модерном добу опет су пуни алузија и критике спрам Америке.

Који филм о Ираку који су Амери снимили од самог почетка тог рата 2001 није антиратни филм и не критикује Амере? Не постоји такав, али зато постоји много оних који их оштро критикују. И онда за такав филм добију Оскара.

Стоун је матора будалетина, руска пропаганда је глупа, а Тикси је најглупљи.
 
ČUVENI REŽISER O AMERICI: Ko je protiv rata ne može da snima filmove, a iza svega stoji CIA! Amerika je imperija zla!

"Američka filmska industrija se promenila do neprepoznatljivosti, a 2001. godina je bila prekretnica", rekao je poznati režiser Oliver Stoun.

2128951_stoun_ls.jpg


Kako je naglasio, producenti filmove koji se kritički osvrću na američku vojsku i CIA, koriste se finansijskim restrikcijama.

"Možda tokom '80-ih, kada sam snimao 'Vod' ili 'Rođen 4. jula' sam mogao to da radim, to je bio malo opušteniji sistem", rekao je Stoun.

lg.php

Kada je pala Gvozdena zavesa i završio se Hladni rat, stvari se nisu promenile nabolje, smatra režiser.

"Moja karijera je počela da trpi jer bih ponekad rekao nešto što se ne bi svidelo američkim producentima, a onda bi nas sponzori "ekonomski cenzurisali". Možete da skrešete budžet. Recimo da hoćete da snimite film koji kritikuje američku vojsku, rat u Iraku ili nešto slično. Ako želite to da snimite - to se neće dogoditi", objasnio je.


Stoun, dobitnik nagrada Zlatni globus i Oskar, često je kritikovan zbog svojih antiratnih stavova, a u poslednje vreme i zbog serije intervjua koje je snimio sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

"To nije nešto što pogađa samo američku filmsku industriju. Pratim američke medije i oni svi prenose isto. Ne čijete ništa o Iranu i Kini, ne čujete o Severnoj Koreji, o Venecueli, ne možete čuti priču iz njihovog ugla. CIA je posle Drugog svetskog rata shvatila da želi da uđe u biznis, medijski biznis, tako da stavljaju svoje ljude i agente u novine, magazine i TV kanale", rekao je Stoun.

Na pitanje ima li nade, nije bio preterano optimističan. Smatra da obe partije, republikanska i demokratska, igraju po istim pravilima kada je reč o ratu ili miru.

"Ne postoji nijedna partija u Americi, nijedan demokratski glas, osim nekih malih trećih partija, koja bi rekla 'zašto vodimo ove ratove. Demokrate su iste kao republikanci. Hilari Klinton i njena ekipa, Džo Bajden... svi su oni ratni huškači kao bilo koji republikanski Dik Čejni", uveren je.

"Imperije padaju. Nadajmo se da će i ova imperija, ove zle stvari, a mi smo imperija zla...", zaključio je Stoun.

Kurir.rs/RT Foto: Youtube/Printscreen

https://www.kurir.rs/planeta/340325...medium=Widget&utm_campaign=Geo+campaign+RS-ME

Amerika imperija zla. Svako normalan to vidi. Dok ova imperija zla ne propadne svetu ne moze biti bolje.

Danas sam procitao da su Kinezi nasli genom HIV virusa u Koronavirusu. To su dva potpuno razlicita virusa i jasno je da prirodno tako nesto nije moglo da se desi tj da je korona virus kreiran u necijoj kuhinji. Sta mislite u cijoj? I jos pusten u Kini?

A što on lepo ne snimi " Amerika gori a baba se češlja"?
 
Како је џарнуо у осињак, јбт... :mrgreen:
И сад свака ништарија себи даје за право да оспорава Оливера Стоуна....:rotf:
Читајући овакве чланке- све сам уверенији; Америка ће радије изгорети у лудилу неге се вратити у памет.
И томе ће се радовати цео свет, без икакве гриже савести...
 

Back
Top