Pešadinac
Ističe se
- Poruka
- 2.249
Puko Hrvoje nacisto .Ovo pisanije ima neku ludjacku manijakalnost. A i koji ce **** u Srbiji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najverovatnije nije ništa tačno. Vidi se da je u pitanju neki oboleli lik. Rečnik, mržnja. Nikakav dokaz. Paranoja šizofrenika. Nepodnošljivost katoličke jeresi u koju je uveden ne svojom krivicom.auuu
ako je 10% od ovoga istina ovo je strasno
Ajde, lik je lud, to se vidi iz aviona... opet omilljeno, Srbi nista drugo ne rade, nego silujuВулин и друштво изређају, БИА развози силовану децу. Смраде!
Ova slika je fotošopirana, vidi se iz aviona.
jadan onVučić ako izdrži svu ovu kampanju koja se vodi protiv njega stvarno zaslužuje da mu se skine kapa
Šta tog čoveka motiviše da bude na vlasti, a da se kao nakrao kao što kažu i da ga koje kakve džukele razvlače em njega lično em porodicu ..
jadan onhaha
da slaže o njemu? pa nema većeg lažova od psihopate Vučića! U Srbiji definitivno nema a za svet nisam siguran.Pa da znaš da i jeste
Ajde da tebi neko rovi po porodici, da te naziva pogrdnim imenima da laže i smešta ti svašta ...
Ovde da te nazovem " gov netom" ide zabrana par dana zbog vređanja, a ti nisi ni pod svojim imenom, nemam pojma ko si, niti me zanima, ali zato njega može svaka fukara da opljune i slaže o njemu i nikom ništa i to sve dok taj neko baljezga kako je taj lik uveo diktaturu i kako kontroliše sve.
Meni to nekako jedna u nizu nelogičnosti ovog vremena a ima ih hiljade
da slaže o njemu? pa nema većeg lažova od psihopate Vučića! U Srbiji definitivno nema a za svet nisam siguran.
pa laže se o njemu ali ima i istineNaravno da o njemu lažu . Samo idiot može verovati da je sve što svaka šuša kaže o njemu istina .
pa laže se o njemu ali ima i istine
a on uglavnom laže.. smeje mu se ceo svet jbt
ne..mnogo više on lažeMnogo manje on kaže nego što o njemu lažu
Ja bih mu udario kontru umesto 1 decembra objavio bih 15 novembra.Маргетић не стаје: 1. децембра објављује „Досије Цвијан“, још јаче напао Вучића
07:20 03.11.2023.
1
Домагој Маргетић, независни хрватски новинар, најавио је да ће 1. децембра тачно у подне, да објави "Досије Цвијан", у којем се, како наводи, налазе докази за најтежа кривична дела Александра Вучића
Идемоо Домагоже до Коначне Победе!
Fotošop je ovde nebitan. Već broj predmeta.Ova slika je fotošopirana, vidi se iz aviona.
Ne uliva mi poverenje ovaj Domagoj uopšte.
Da, sudski predmeti imaju sasvim drugačije brojeve.Fotošop je ovde nebitan. Već broj predmeta.
Наведи Пример.Da, sudski predmeti imaju sasvim drugačije brojeve.
Eee, hajde da umerimo diskusiju,.. ozbiljne su optužbe. a dokument verovatno nije autentičan, nego je zbog efekta i po sećanju "rekonstruisan" (i ne treba da je više nego autentičan)Наведи Пример.
По мом Мишљењу,Документ је више него аутентичан.
probaj ovakoauuu
ako je 10% od ovoga istina ovo je strasno
Ето,Sećam se da je tako razne neverovatne zločine i kriminalna dela iznosio i Brkić u Tabloidu,.. čak vređao neke prijatelje (koje sam dobro poznavao i sve optužbe listom odbacio u svojoj glavi), a na kraju je ispalo da " gde ima dima ima i vatre.
Recimo da je moje mišljenje po pitanju autentičnosti JPG dokumenta malo više relevatno, jer se editovanjem fotografija bavim od prve verzije Corel PhotoPaint-a, što je nekih 30 godina.Наведи Пример.
По мом Мишљењу,Документ је више него аутентичан.