Cutljivost devojaka

Kazu za cure koje su malo povucenije,cutljive i koje samo snimaju situaciju a ne govore nista previshe, vec samo odgovaraju na pitanja i jos po neku odozgo,da su opasne .Ta opasnost se odnosi na sledece,kada si sa takvom curom u vezi,cini ti se
dobra,ok,sta ja znam...fina,mada imas utisak da nije bas sve kako treba,da skriva neku tajnu,kao bre da nije "Nachisto".Mislim ok je kao sve,i sex,cak i ta komunikacija koliko toliko,al kad ona uopste ne ume sledece :Da se zrtvuje,da zapali zar,da te obraduje,ponasa se nekako stereotipno,a cak te i biju i misli da nesto krije od tebe

MISLIM JA NAJVISE VOLIM NEKU ZLATNU SREDINU,DA NIJE MISLIM BLEBETALO NEKO STO NE ZATVARA USTA I VISHE OD 50% LUPA GLUPOSTI,NEGO TAKO NEKU KOJA UME DA IZBACI VARNICU,DA TE CINI SRECNIM...A NE KAO GORE NAVEDENA.
kakvo je vase misljenje?

I ja volim šniclu, ni prepečenu ni živu, da hrska al da bude sočna.....i ukusna....
Al ne umem da kuvam.....:roll:

Mene smaraju ljudi koji su na "izvol'te".
Ispricaju ti svoju zivotnu pricu posle sat vremena poznanstva.
Ja sam prilicno zatvorena. Jesam spontana sa ljudima,lako stupam u komunikaciju,ali retko pricam o svom zivotu,onako iskreno,mora da prodje dosta vremena da bi me neko upoznao do kraja.
Ne pustam nove ljude u zivotu previse blizu sebe dok ne budem sigurna da mogu da im verujem u potpunosti.
A to se retko desava. :confused:
Jer sam nepoverljiva,po prirodi.
Zato sto su ljudi stoka.

I tako.

Hehehehe...tebe nisam video 100 'dina :)...zvali su te nina protiv 90tih ;)
I naravno kao i uvek da odrzimo tradiciju,necu se sloziti sa tvojom konstatacijom,zatvoreni ljudi su po meni iritantni

Hehehehe...tebe nisam video 100 'dina :)...zvali su te nina protiv 90tih ;)
I naravno kao i uvek da odrzimo tradiciju,necu se sloziti sa tvojom konstatacijom,zatvoreni ljudi su po meni iritantni

Nisam ni sumnjala. :D
Meni su iritantni oni sto ne zatvaraju usta i znam i koje je devojacko prezime njihove babe.
Ali dobro.
Pa gde si Marjane,ima li nekih zurki,90-e,ovo ono...? :)

Nisam ni sumnjala. :D
Meni su iritantni oni sto ne zatvaraju usta i znam i koje je devojacko prezime njihove babe.
Ali dobro.
Pa gde si Marjane,ima li nekih zurki,90-e,ovo ono...? :)

u poslednje vreme sam iskulirao jer vidim da se klinci vracaju na pravi put :)
vidim unajvece setkanje maxeva po gradu,mogu da zamislim koliko te to nervira :cool:

bavim se drugim stvarima,medjutim ubedjenja ostala ista ;),ljubav loshe...ne vezano za ovu devojku koju sam naveo u temi,to je nesto bezveze...smesna mi pa je ogovaram :whistling: Kod tebe?

u poslednje vreme sam iskulirao jer vidim da se klinci vracaju na pravi put :)
vidim unajvece setkanje maxeva po gradu,mogu da zamislim koliko te to nervira :cool:
Dekadencija,sta ces...Otisli smo u nepovrat,da ne kazem pm.

bavim se drugim stvarima,medjutim ubedjenja ostala ista ;),ljubav loshe...ne vezano za ovu devojku koju sam naveo u temi,to je nesto bezveze...smesna mi pa je ogovaram :whistling: Kod tebe?
Nije ti smesna nego je se plasis,jer ne znas sta ces sa njom,na cemu si,zato sto si nesiguran :think:
Nema na cemu. :)

A mozda je cutljiva jer je u shoku od saznanja kakvu muziku preferiras. :D

Ja sam kul :)

Nije ti smesna nego je se plasis,jer ne znas sta ces sa njom,na cemu si,zato sto si nesiguran :think:
Nema na cemu. :)

Nina, dete moje drago,kako mogu da se plasim nekoga sa kim sam 10 dana :)
devojka ima jednostavno cudno ponasanje,mislim nije "sasvim"....
a sto se muzike tice,tu si u pravu...i ona je poput tebe,protivnik ..da ne kazem "NE-PATRIOTA"

Back