Cuti kad te varam

Martin Luka

Obećava
Banovan
Poruka
80
Ja sam svoju devojku prevario nekih 20-ak puta, sto mislim da nije strasno u poredjenju sa drugim momcima koji to rade svaki dan. U svakom slucaju kada musko vara to je normalno i opravdano,medjutim kada zena vara to bi trebalo po kratkom postupku.Kada zena vara to je vrhunac bezobrazluka.
Koliko ste puta prevarili svoju devojku/zenu?

p.s. devojke, ako ste kojim slucajem prevarile muskarca molim vas ne javljajte se jer je to vasa sramota. Ovo je samo za muskarcine koje varaju.

Ja sam svoju devojku prevario nekih 20-ak puta, sto mislim da nije strasno u poredjenju sa drugim momcima koji to rade svaki dan. U svakom slucaju kada musko vara to je normalno i opravdano,medjutim kada zena vara to bi trebalo po kratkom postupku.Kada zena vara to je vrhunac bezobrazluka.

p.s. devojke, ako ste kojim slucajem prevarile muskarca molim vas ne javljajte se jer je to vasa sramota. Ovo je samo za muskarcine koje varaju.

Cime se pametan stidi tim se lud ponosi:hvala:

Joooj slatko se nasmejah:rotf:....pa sad mislis da si veci frajer posto si varao devojku?? To je zalosno:sad2:
Takvim devojkama treba otvoriti oci

pa u svakom okruzenju ima makar jedan dobar tip koji ne bira....i to mi je nekako kao humanitarna misija....jer, nece svaka zena u trenucima krize da se lati vibroa (mada ipak savetuejm vibro, manja je mogucnost kiksa :)))) nego trazi kitu za spas....a ovakvi likovi su idealni....zgodan, hoce samo sex, voli sex, zna da pazi, potrudi se da zadovolji zenu (da bi ona samo lepo pricala o njemu i zadrzala mu dobru reputaciju) i sluzi se hladan i samo jedared.....

Back