Ćuti i radi, ili ?

Neznanko

Iskusan
Poruka
5.497
Zašto muškarci ne smeju da pitaju žensko posle sex-a, da li je doživela orgazam ?
Zašto samo lud muškarac pita žensku posle vodjenja ljubavi kako je bilo i da li je bilo ?
Zašto je razgovor o sex-u najbolji kad se ne vodi, kada ga nema, ne postoji ?
Imam puno pitanje zašto, skoro šeherzadovskih 1001-no. Ali za večeras samo ovih gore nekoliko.

Zašto muškarci ne smeju da pitaju žensko posle sex-a, da li je doživela orgazam ?
Zašto samo lud muškarac pita žensku posle vodjenja ljubavi kako je bilo i da li je bilo ?
Imam puno pitanje zašto, skoro šeherzadovskih 1001-no. Ali za večeras samo ovih gore nekoliko.

pokazujes slabost, tj da ti je bitno, a to se autmatski percipira kao da si nesiguran itd.. Tako da to po pravilo ne bi trebao pitati. Ljudi su plitki znas, zene su jedno 10x puta plice ;lol:

Najbolje da spremiš kratku anketu u pisanoj formi i daš joj da popuni nakon sexa.
Dok ti skuvaš kafu, ona zaokruži odgovore.
Idila.

taj orgazam je velika šansa za manipulaciju.
žene znaju da je muški mozak vaspitan tako (naopako) da se od njega očekuje da "zadovolji ženu".
takođe zna da će se on ujesti za lakat da to postigne (i tako se upiše u red solidnih, dobrih, zadovoljavajučih, a ako bude imao dovoljno sreće i najboljih) muškaraca u njenom životu.
to je večita pirča o sinu koji se trudi da udovolji majci, ali da ne širim..
šta smo dobili ovakvom manipulacijom? dobili smo prouzvod - muškarca koji očekuje od žene (najmanje) da svrši tako što će da štrcne u plafon, da se onesvesti, da tokom seksa preklinje da prestane, a posle seksa da ga preklinje da je oprca opet, da ga proganja telefonom kako joj treba, kako mora da dođe samo još jednom..da ga proklinje što joj je postavio standard svršavanja te sada ništa više nije dobro..da bude robinja njegovog đoke, da crta njegovo ime po izlozima prodavnica, da mu preti samoubistvom ili odlaskom u manastir ako je još jednom ne naguzi, makar na brzaka..makar u hodniku, na ulici, drvetu, bilo gde..

eto to čega to vodi..

znam da mnoge zene ispizde zbog toga pitanja ali ja takvu reakciju stvarno ne razumem.
meni je to pitanje uvek ok, prvenstveno sto vi zaista ne mozete uvek da znate kako nam je bilo. a cim pitate znaci da vam je stalo da mozda sledeci put nesto ispravite itd.

žene znaju da je muški mozak vaspitan tako (naopako) da se od njega očekuje da "zadovolji ženu".
takođe zna da će se on ujesti za lakat da to postigne (i tako se upiše u red solidnih, dobrih, zadovoljavajučih, a ako bude imao dovoljno sreće i najboljih) muškaraca u njenom životu.
šta smo dobili ovakvom manipulacijom? dobili smo prouzvod - muškarca koji očekuje od žene (najmanje) da svrši tako što će da štrcne u plafon, da se onesvesti, da tokom seksa preklinje da prestane, a posle seksa da ga preklinje da je oprca opet, da ga proganja telefonom kako joj treba, kako mora da dođe samo još jednom..da ga proklinje što joj je postavio standard svršavanja te sada ništa više nije dobro..da bude robinja njegovog đoke, da crta njegovo ime po izlozima prodavnica, da mu preti samoubistvom ili odlaskom u manastir ako je još jednom ne naguzi, makar na brzaka..makar u hodniku, na ulici, drvetu, bilo gde..

eto to čega to vodi..

jeste jeste, cula sam i da neke se prave da su onesvescene kako bi ga ubedile da je ubio od kurrca:)

ps. dobro napisan post samo nisam sigurna koliko se slazem..

1. sme da pita ali treba da zna/oseti
2. pametnije je da pita - jesi li za kafu ili neki sok. To kako je bilo govore oči i uglovi usana.
3. ne razumem postavku pitanja, valjda se diskutuje ponekad o njemu u pauzama (pa ne sexamo se po ceo dan valjda), šta nam je prijalo a šta ne...

eto to čega to vodi..

hahhahahahahahahahahahaha jaoj....

2. pametnije je da pita - jesi li za kafu ili neki sok. To kako je bilo govore oči i uglovi usana.3.
ne razumem postavku pitanja, valjda se diskutuje ponekad o njemu u pauzama (pa ne sexamo se po ceo dan valjda), šta nam je prijalo a šta ne...

ovo boldovano nema pojma o zivotu:)
kobna greska. to je apsurd i zabluda, o boze kako umete da budete smesni jaaaao ne mogu da verujem!!!!!!!!!!!!!!

2. pametnije je da pita - jesi li za kafu ili neki sok. To kako je bilo govore oči i uglovi usana.
3. ne razumem postavku pitanja, valjda se diskutuje ponekad o njemu u pauzama (pa ne sexamo se po ceo dan valjda), šta nam je prijalo a šta ne...

Slažem se s tobom.

Veliki je broj žena koje glume neke silne orgazme a onda nezadovoljno prepričavaju drugaricama kako su nezadovoljne seksom, pa onda tu padne koji savet da nađu švalera koji će bolje da ih ebe, bože moj, nisu one krive što njihov muškarac ne zna da ih zadovolji.

I ne bih tu krivila ni muškarce ni žene, jednostavno takav nam je mentalitet, brojne žene ne žele da kažu naglas svom partneru da ih ne **** dobro iz razloga što će ispasti promiskuitetne ili pak što će od njega napraviti lošeg jebača, a isto tako se pribojavaju da suptilnije kažu šta im fali jer će ih opet možda partner pogrešno protumačiti, osuditi, itd.

Ja lično ne vidim smisao neke veze ukoliko partneri ne mogu da osete kad su zadovoljili jedno drugog. Na svakom početku je pomalo teško ali kako se ljudi vremenom zbližavaju tako im i seks postaje mnogo bolji.

Ja lično ne vidim smisao neke veze ukoliko partneri ne mogu da osete kad su zadovoljili jedno drugog. Na svakom početku je pomalo teško ali kako se ljudi vremenom zbližavaju tako im i seks postaje mnogo bolji.

I shvataju da im nije samo sex važan u životu, pa krenu da uređuju stan, stiču nove stvari.... oplemenjuju život, samim tim čin sexa biva čarobniji...

Back