Ћута: Кинези испод Скупштине Србије нашли злато! Вучић: Само ја знам где је!

Тихи

Starosedelac
Poruka
163.563

Ћута: Кинези испод Скупштине Србије нашли злато! Вучић: Само ја знам где је!​


Александар Јовановић Ћута данас је објавио информацију да су поред Скупштине Србије, на месту где је предвиђена подземна гаража, Кинези пронашли злато!​
Интересантно, управо је Александар Вучић јесенас изјавио да је у Србији пронађено огромно налазиште злата, али да не жели да открије локацију и да „само двоје људи знају за њу“.

Ћута је данас објавио видео на Ток-ток налогу Еколошког устанка да су Кинези пронашли злато испод зграде Скупштине Србије.


– Еколошки устанак је управо добио ексклузивну информацију да су Кинези на овој локацији иза нас, где је требало да буде подземна гаража нашли огромне резерве злата и у овом тренутку у току је хитан састанак Владе. Размишља се да зграда Народне скупштине буде дислоцирана, а да на овом месту буде рудник. Чим будемо добили више информација одмах ћемо обавестити јавност – рекао је Јовановић са Трга Николе Пашића.

Режимски блатоиди су брже-боље реаговали и прогласили Јовановића за „алкохоличара, који шири теорије завере“.

https://srbin.info/politika/cuta-ki...-nasli-zlato-vucic-samo-ja-znam-gde-je-video/

Zlato, narode zlatooo

Krenite ka skupstini sa lopatama!
 
Ajmo gold diggeri.

3649c12d354c3bb569f637ac155ba7512a311a5f814dfa389b59045ea7176b4a.jpg
 
Размишља се да зграда Народне скупштине буде дислоцирана, а да на овом месту буде рудник. Чим будемо добили више информација одмах ћемо обавестити јавност – рекао је Јовановић са Трга Николе Пашића.
zajebava ćuta
 
Ovakve stvari ne treba prepustati slucaju sve detaljno istraziti.
Само нек се праве паметни. Амери ако чују наћи ће масовну гробницу ту или неко оружје за масовно уништење.
 
To se u ranijoj istoriji Srbije nije desavalo , radili bi domaci radnici i cesto su nalazili kovcege sa zlatom , cupove , koje su ostavljali seljaci i bogatasi iz okoline, jer ne zaboravite, do 1878 Srbija je bila Sumadija , prepuna pljackasa na putevima, kome se kad digne ubije nekog samo da je van sela....Jos ako se cuje da ima zlata, taj ga je oladio...a nekad zatreba...

Sad zbog pranja para i korupcije vlasti , mora kinezi da rade, oni izdaju racune bez pokrica i tako ....sad pronalaze i zlato....kazu da nalaze i kese sa nemackim markama i svajcarcima....po 50 000 pa do milion....nadje se..
Moj drugar nasao u fijoci ogledala preko 200 000, samo morao da ode u svajcarsku da zameni...
 

Back
Top