Custom made - motori

Nema tog R1 ili čega god da meni izgleda dobro kao ovo, pa me zanima gde se može ovakvo nešto nabaviti u Srbiji, Beogradu?

Da li neko "radi" te motore ili ih možemo naći i u prodaji u ovakvom izdanju?
Мислим да то у Србији не ради нико. Мотори рађени по наруџбини се праве у иностранству (Америка итд.). У Србији имаш званичног увозника и продавницу за харли дејвисон моторе.

Testove polažeš a dobiješ L pločicu koju staviš na motor i voziš se mes dana pa polažeš.

Što kažeš do tad mogu pet motora da sklopim.

Мислим да то у Србији не ради нико. Мотори рађени по наруџбини се праве у иностранству (Америка итд.). У Србији имаш званичног увозника и продавницу за харли дејвисон моторе.

To je jedna od većih mana ovog podneblja, nemamo tržišta ni za šta...

To je jedna od većih mana ovog podneblja, nemamo tržišta ni za šta...
Ја сам раније тако мислио, а сада ме то не дотиче толико. Људи који имају специфичне прохтеве, морају да иду на Запад или у Јапан, а сви ти прохтеви долазе са ТВ-а или интернета.

Ја сам раније тако мислио, а сада ме то не дотиче толико. Људи који имају специфичне прохтеве, морају да иду на Запад или у Јапан, а сви ти прохтеви долазе са ТВ-а или интернета.

Pa, dobro, sve dolazi jer si negde video, ne dolazi kroz snove.

Pa, dobro, sve dolazi jer si negde video, ne dolazi kroz snove.
Мени кроз снове долазе друге ствари... И жао ми је кад оду.

Custom bikes нису јефтини. Имаш да наручиш и половне преко огласа које је неко до сада возио, али ценим да ти желиш да имаш нешто урађено баш за себе и да си ти први власник.

Можеш да наручујеш делове и да ти неко ради тај мотор овде, само не знам никог ко би то могао да склопи и уради као у САД. Имаш све делове, као што имаш и за MOPAR, а неке делове можеш сам да правиш, односно да ти праве.

Мени кроз снове долазе друге ствари... И жао ми је кад оду.

Custom bikes нису јефтини. Имаш да наручиш и половне преко огласа које је неко до сада возио, али ценим да ти желиш да имаш нешто урађено баш за себе и да си ти први власник.

Можеш да наручујеш делове и да ти неко ради тај мотор овде, само не знам никог ко би то могао да склопи и уради као у САД. Имаш све делове, као што имаш и за MOPAR, а неке делове можеш сам да правиш, односно да ти праве.

Nemam problem da je neko vozio, samo ukoliko mi se svidi fizički to što nude.

Nešto bih slično ovome sa uvodnog posta.

Ја custom bike у Србији нисам никада видео.

Тражи по огласима у иностранству ако оћеш полован или наручи да ти направе. Поставио сам ти линк, а има их још.

Prvo nauci da vozis.
Najpre uzmi nesto do 125ccm, cetvorotaktno. Da naucis osnove upravljanja motorom, sve bitne cake, da steknes osecaj. Te male masine idu lagano do 90-100km/h sto je za ucenje sasvim super.
Zatim uzmes nesto malo vece, do 700ccm i 50 konja, da se naviknes na vece i teze masine.
Posle ce ti se samo otvoriti i videces sta i kako ti najbolje lezi.

Konkretni modeli:
- Yamaha MTR 125 za pocetnicki
- Honda CB 500 za midsize.

Najvaznije za motor su ti tri stvari:
- hladna glava
- dobre gume
- dobre kocnice

Ja sam ucio da vozim na najtezi moguci nacin: sa 13 godina direkrno ba BMW 500 R, iz sezdeset i neke.

Ko zna koliko puta sam se skrsio dok nisam naucio :D

poslednje generacije ljubitelja Harlija izumiru pa se ocekuje da se u dogledno vreme ta fabrika zatvori.
To je netačno, Harley gura standardno non stop.

Evo poslednjih pet godina

1725543302622.png

Back