mario80
Legenda
- Poruka
- 66.493
To možeš i usput ionako trajePrvo moram položiti vožnju, to svakako.
Hvala svakako!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To možeš i usput ionako trajePrvo moram položiti vožnju, to svakako.
Hvala svakako!
To možeš i usput ionako traje
Ово је нешто друго.harli?
Мислим да то у Србији не ради нико. Мотори рађени по наруџбини се праве у иностранству (Америка итд.). У Србији имаш званичног увозника и продавницу за харли дејвисон моторе.Nema tog R1 ili čega god da meni izgleda dobro kao ovo, pa me zanima gde se može ovakvo nešto nabaviti u Srbiji, Beogradu?
Da li neko "radi" te motore ili ih možemo naći i u prodaji u ovakvom izdanju?
Харли је за богате јапије и бизМисмене са запада. Само они могу да га купе.Harli nema ko više da vozi današnji muškarci sa naporom podižu kašiku do usta.
Testove polažeš a dobiješ L pločicu koju staviš na motor i voziš se mes dana pa polažeš.
Мислим да то у Србији не ради нико. Мотори рађени по наруџбини се праве у иностранству (Америка итд.). У Србији имаш званичног увозника и продавницу за харли дејвисон моторе.
Ovo je više pasija i hobi
To možeš i u kući ili stanu da radiš, moji neki drugari tako nosili motore
Ја сам раније тако мислио, а сада ме то не дотиче толико. Људи који имају специфичне прохтеве, морају да иду на Запад или у Јапан, а сви ти прохтеви долазе са ТВ-а или интернета.To je jedna od većih mana ovog podneblja, nemamo tržišta ni za šta...
Ја сам раније тако мислио, а сада ме то не дотиче толико. Људи који имају специфичне прохтеве, морају да иду на Запад или у Јапан, а сви ти прохтеви долазе са ТВ-а или интернета.
Мени кроз снове долазе друге ствари... И жао ми је кад оду.Pa, dobro, sve dolazi jer si negde video, ne dolazi kroz snove.
Мени кроз снове долазе друге ствари... И жао ми је кад оду.
Custom bikes нису јефтини. Имаш да наручиш и половне преко огласа које је неко до сада возио, али ценим да ти желиш да имаш нешто урађено баш за себе и да си ти први власник.
Можеш да наручујеш делове и да ти неко ради тај мотор овде, само не знам никог ко би то могао да склопи и уради као у САД. Имаш све делове, као што имаш и за MOPAR, а неке делове можеш сам да правиш, односно да ти праве.
Restauracija kineskog motora, stvarno smo ko indusi
To je netačno, Harley gura standardno non stop.poslednje generacije ljubitelja Harlija izumiru pa se ocekuje da se u dogledno vreme ta fabrika zatvori.