Troubleshooter
Elita
- Poruka
- 16.246
Нећеш. Овакву хипертрофију ни мушкарци не постижу само вежбом, него додатним протеинима и стероидима.Ne ali mozda budem![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нећеш. Овакву хипертрофију ни мушкарци не постижу само вежбом, него додатним протеинима и стероидима.Ne ali mozda budem![]()
Alooo dodji u ns da vidis noge i ruke kakve su mi već samo me .... stomak moram da ga utegnem i poravnamНећеш. Овакву хипертрофију ни мушкарци не постижу само вежбом, него додатним протеинима и стероидима.
I uglavnom se sad i bucke stesu i utegnu pa su poput ovih sa slika
OkUtegnuto gojazno je i dalje gojazno.
Kao kada bi sad neki muškarac utegao svoj pivski stomak i to nazvao sa nekim fensi imenom![]()
Super je to ekstra izgledaju al ja sam vec nagazio 40te pa i nemogu sebi da priustim da mi i kuracc dobije očiPa takooo valjda devojka mora imati obline a ne mršava valjda gledas dupe grudi kukove
Дођи ти у Књажевац да седнемо у башту, а да ти покажеш резултате свога рада опружених ногу у шорцу док пијемо кафу. Ја ћу да ти показујем слике из младостиAlooo dodji u ns da vidis noge i ruke kakve su mi već samo me .... stomak moram da ga utegnem i poravnam

Sad sam radoznao da proverim, aj kači neku u eroticiNe želim da budem ni saraga sa 54 kg i da nemam ni sisa nj dupeta

Biće soonSad sam radoznao da proverim, aj kači neku u erotici![]()
Neka hvala, preskačem.To je otprilike ovako,jače butine ,jača zadnjica stomak utegnut kukovi jači, ruke malo jace
Onda ces morati i meneNeka hvala, preskačem.
Samo nas ti pali...Moje butine su već takve od mog posla plus cucnjevi bez ikakvih tegova,i raskorak
NećuOnda ces morati i mene
E ima da oćeš

Samo nas ti pali...

Ja sam esteta, volim tradicionalnu lepotu, zlatni presek, ono što je priroda stvorila da bude lepo i oku ugodno. Te guzate ostavljam onima koji vipe vuku na Pink i Informer i taj tip "lepotica".E ima da oćeš![]()

Pa imas vec tamo jednu to ti je to sad samo malo oblikujem stomak koji sam zapustilaSad sam radoznao da proverim, aj kači neku u erotici![]()

To nije ovo što je toxi pokazala, nesrazmerno veliko dupe.Monika Beluči, definicija curvy žene gde je svaki deo svakog dela tela na pravom mestu