- Poruka
- 58.573
Toxi,
ne zameri...ali meni se ove na slikama ne svidjaju...
Meni pod curvy girl spada Monica B.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Toxi,
Dobra je Monika, ali i cure sa par kilograma više isto valjaju. Samo da su strateški raspoređeni.
Svidja mi se kako razmisljasDobra je Monika, ali i cure sa par kilograma više isto valjaju. Samo da su strateški raspoređeni.![]()

I ona isto da i sakiraToxi,
Da...I ona isto da i sakira
Kako bre nema sta ti je deckooo eno ti kej pun strand pun centar kolko hoces svaka treća takvaPa i ne vidjam to nešto po ulici bar ne na našim prostorima, većina naših žena nema taj tip gradje.
haha, daj Vanjči, naše devojke su generano visoke, sa dugim nogama i to, al kad smo kod dupeta i oblina, tu nisu obdarene da dako kazemo. Taj tip gradje peščani sat i to, to je jedan od naredjih kod nas, u Latinskoj Ametici, na Bliskom istoku itd svaka druga takva.Kako bre nema sta ti je deckooo eno ti kej pun strand pun centar kolko hoces svaka treća takva
Prebićete svaka ako je ne izvedeš u recimo Maderu,Botegu.
Pa ni mene tebra ćale seko.A ako je izvedeš ode cela plata, ne zna se šta je gore
Ne znam, mene gojaznost ne pali.
Nadam se da znate kakve su to devojke,pokušaću da vam pronađem i sliku koliko vas takve žene pale kad ih vidite na ulici naravno pričamo o fizički aktivnim curvy devojkama.... Rekla bih da je to sad u nekom trendu
sta je ovo mrsave ribe bre nije to to
Ja se ovog puta moram posvađati s tobom ajde lepo sa mnom pod ruku za vikend do centra pa ces videti o čemu govorim gde su to naše devojke visoke?haha, daj Vanjči, naše devojke su generano visoke, sa dugim nogama i to, al kad smo kod dupeta i oblina, tu nisu obdarene da dako kazemo. Taj tip gradje peščani sat i to, to je jedan od naredjih kod nas, u Latinskoj Ametici, na Bliskom istoku itd svaka druga takva.
Mogu one da se utecu i tretiraju, džaba kad nemaju gradju. Kad s koščate, ne znam.
Curvy se pravi tako sto od deblje jace devojke oblikujes vežbama kukove i struk i dobijaš rezultat sa slike naravno vremenom uz disciplinusta je ovo mrsave ribe bre nije to to
curvy a nema stomak?
Ovo nije gojazno sta vam je ljudiA ako je izvedeš ode cela plata, ne zna se šta je gore
Ne znam, mene gojaznost ne pali.
Uhh !!!Nadam se da znate kakve su to devojke,pokušaću da vam pronađem i sliku koliko vas takve žene pale kad ih vidite na ulici naravno pričamo o fizički aktivnim curvy devojkama.... Rekla bih da je to sad u nekom trendu
Pa takooo valjda devojka mora imati obline a ne mršava valjda gledas dupe grudi kukoveUhh !!!
toliko od mn
Pa ne pale me ženeNadam se da znate kakve su to devojke,pokušaću da vam pronađem i sliku koliko vas takve žene pale kad ih vidite na ulici naravno pričamo o fizički aktivnim curvy devojkama.... Rekla bih da je to sad u nekom trendu

(bar još uvek).Vidi bucku što se vređa odmah, jelo se zimus dobro?Mršave žene nazivate curvy ? Pa vi mora da ste cackalice![]()
Curvy su i bucke ali ovo su curvy fizički aktivne devojke sa slikaMršave žene nazivate curvy ? Pa vi mora da ste cackalice![]()