Toxique
Veoma poznat
- Poruka
- 10.732
Nadam se da znate kakve su to devojke,pokušaću da vam pronađem i sliku koliko vas takve žene pale kad ih vidite na ulici naravno pričamo o fizički aktivnim curvy devojkama.... Rekla bih da je to sad u nekom trendu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ali mozda budemToxy jesili to ti ...

Ne nisu tu se ne diže teg nego se radi na nogama jačaju se butine i guzaTo su dizacice tegova.teska kategorija...
VolimNadam se da znate kakve su to devojke,pokušaću da vam pronađem i sliku koliko vas takve žene pale kad ih vidite na ulici naravno pričamo o fizički aktivnim curvy devojkama.... Rekla bih da je to sad u nekom trendu
to Latine imaju prirodnoNe nisu tu se ne diže teg nego se radi na nogama jačaju se butine i guza
Aj da ponovim nije poenta u snazi u rukama vec se vezbom oblikuju kukovi zadnjica i butinePrebićete svaka ako je ne izvedeš u recimo Maderu,Botegu.
Pa naravno nikad mi i ne mozemo biti kao one cak i vezbomto Latine imaju prirodno
![]()
Ajde bogatiJa sam se uvek držao filozofije da ženu dupe krasi a tortu orasi.
Ali i ne treba.Pa naravno nikad mi i ne mozemo biti kao one cak i vezbom

Ozbiljno. Ja poludim kao drug Popara kad neka prodje i zameša.Ajde bogati
Sto da ne ako vezbas aktivno...Ali i ne treba.
Nase devojke su lepotice takve kakve jesu
![]()
Butine i guza se jacaju iskljucivo tegovima.Ne nisu tu se ne diže teg nego se radi na nogama jačaju se butine i guza
Uvek podrzavam vezbanjeSto da ne ako vezbas aktivno...
Moje butine su već takve od mog posla plus cucnjevi bez ikakvih tegova,i raskorakButine i guza se jacaju iskljucivo tegovima.
Svaka koju na ulici vidite ovakvu, znajte da na cucnju dize 2 puta vise od mene.
+ Deadlift i hip thrust.