Ćurguz pozvao Dudakovića na tv duel

Muslimanski zločinci (Dudaković i ostali) se slobodno šetaju Sarajevom i drugim gradovima.Čak su proglašeni za heroje :eek:.Muslimanima je hitno potrebna sveobuhvatna denacifikacija i suočenje sa sopstvenom prošlošću i zločinima koji su počinjeni u njihovo ime.

Poslednja izmena:
Muslimanski zločinci (Dudaković i ostali) se slobodno šetaju Sarajevom i drugim gradovima.Čak su proglašeni za heroje :eek:.Muslimana je hitno potrebna sveobuhvatna denacifikacija i suočenje sa sopstvenom prošlošću i zločinima koji su počinjeni u njihovo ime.

ja bi to ovako srocio
Srbiji treba jedna agencija koja bi se bavila saobracajnim nesrecama,samoubistvima itd itd tipa slucajno se ubo u ledja ,opalio pistoljs lucajno,otisle kocnice na audiju

Institute for Intelligence and Special Operations-המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים

ili te opste poznato
Mossad

da pokoka te ***** muslimanske
Ne znam šta da kažem ,koliko je to mudro ???
Sad nešto nevezano za ovo gore.U ratu su masovno korišćeni pamovi i patovi za napade na pešadiju i druge "zemaljske" ciljeve.Kažu da je u jednoj emisiji muslimanske televizije neki cigo protestovao zbog toga : "Što nas gađaju s pam i pat,mi smo Cigani nismo avioni".

Nisam ti ja ni svjedok ni saradnik. :lol:

Prosvijetli ti mene zašto bi Dudaković pristao na javno pljuvanje sa nekakvim Pantelijom?
Zato što je Dudak u Sanskom mostu, Petrovcu, i Krupi pobio sve Srpsko na šta je bio naišao, a Pantelija je Dubičanac koji cijeli rat proveo u VRS i osim toga uveliko je zaslužan zašto Dudakovoj materi i rođacima u Dubičkom selu Orahova cijeli rat nije pofalila dlaka sa glave!!!

Tek da se malo baci na test "vojnička čast i ratno poštenje najboljeg Alijinog generala"!!!

Ovakav duel bi bilo zanimljivo upriličiti.
Konačno da o tome progovore akteri događaja a da im sa leve strane ne sedi sudija haškog tribunala...:cool:
Pod uslovom da bude prvo pitanje, kako su muslimani iz Bihača, Sanskog mosta i...... gdje su bili uz večini opkolili Banju Luku i držali istu godinama u okružruženju.
O okruženju Bihača nesmije biti pitanja.
Zločine su pravili svi a prvi zločini su načinjeni kada su neka mjesta sa Bošnjačkom većinom napadnuta i "oslobođena".

Pod uslovom da bude prvo pitanje, kako su muslimani iz Bihača, Sanskog mosta i...... gdje su bili uz večini opkolili Banju Luku i držali istu godinama u okružruženju.
O okruženju Bihača nesmije biti pitanja.
Zločine su pravili svi a prvi zločini su načinjeni kada su neka mjesta sa Bošnjačkom većinom napadnuta i "oslobođena".

Molim lepo, sad će ti neko stručniji za tu tematiku odgovoriti

Pitanje koje se samo namece jeste "sta je ovaj Pantelija Curguz doajenu druge Srbije, cuvenom Kazimiru Curguzu Velimiru"?

Sigurno su neki rođaci.Pretpostavljam da je Kazimir bio crna ovca u porodici (više voleo muške anuse od lepih ženskih tela i tako to) i gledali su da ga se rotosiljaju.Umesto u Zagreb ili Ljubljanu otišao je u Beograd i sad nama pravi probleme umesto da negde u europskom društvu uživa u ljudskim pravima.

Back