Cure što je najzlocestije sto ste uradile svojim deckima ?

:eek:
pa ti si kolko vim jedna vrlo zajebbana žemska...:eek: :sad2:

c060.gif

bila sam u situacijama da sam mogla da smestim zajjeb veka. tj, tako mi se sam naguzaio a zasluzio opllaaaa, bas zasluzio. i namesti se situacija sama, znaci, jedan mali potez i mrtav je. pokret macem mali a dovoljan da mu prostreli srce i zada poslednji udarac. smrtonosni. i tako ja drzim mac nad zrtvom koja bespomocno lezi preda mnom.....
samo sam pljunula o zemlju, obrisala lice rukavom, mac bacila pored i otisla. ebes ti to, pravi ratnici znaju sta je vitestvo i znaju da igraju sah. i porazen je onaj koji u prvom trenutku toga nije ni svestan. fles bek je poraz.

tako ja drzim mac nad zrtvom koja bespomocno lezi preda mnom.....
samo sam pljunula o zemlju, obrisala lice rukavom, mac bacila pored i otisla. ebes ti to, pravi ratnici znaju sta je vitestvo i znaju da igraju sah. i porazen je onaj koji u prvom trenutku toga nije ni svestan. fles bek je poraz.

Ispravno! Čojstvo i junaštvo!
Treba mnogo srca i snage da spustiš mač...
Najlakše je vratiti nekom istom merom, ali to znači spustiti se na nečiji nivo, a samim tim biti isti kao taj neko...
Ja se nekad ne uzdržim, odreagujem, a onda prezirem sebe isto koliko i tu osobu kojoj sam uzvratio... :roll:

i njemu iz istih razloga..samo,ja sam sad u stanju da zelim da zaboravim i osobu,a da ne govorim da sam imala nesto sa njim.
a ne brini,nije neko ko bi zastitio cast:D devojke...tako da,videcu negde vec nesto..
trazio da ga preporucim drugaricama,a meni to bilo skroz degute..tako da se sigurno sam preporucuje negde..dok sam se ja bavila neznim osecanjima-zivot je mnogo gore od iluzije!

zivot je komplikovan, kad ga iskomplikujes tako sto zabrljas, pa moras da vadis stvar - a to nekad bude kao vrelo kestenje da vadis:sad2:

Back