Cure što je najzlocestije sto ste uradile svojim deckima ?

Zena bude iskrena i odma se nesto cudite.Prevarila pa sta?Nije bilo emocija samo sex:manikir:

...ma tvoja stvar .......................samo mi to nikad nece biti jasno kad se to desi zbog inata ili sa nekim joj/mu bliskim .........................shvatam htelo ti se pa ima milio frajera sto sa najboljim drugom .................izvini ali meni to deluje pakosno ..........::(.................ono u fazonu ovo ne radim zbog sebe vec protiv njega ...........:think:

...ma tvoja stvar .......................samo mi to nikad nece biti jasno kad se to desi zbog inata ili sa nekim joj/mu bliskim .........................shvatam htelo ti se pa ima milio frajera sto sa najboljim drugom .................izvini ali meni to deluje pakosno ..........::(.................ono u fazonu ovo ne radim zbog sebe vec protiv njega ...........:think:

Mozda tebi tako izgleda:)Sve u zivotu radim zbog sebe.Sta ja mogu sto mi se fizicki dopao bas njegov drug?Lepo kazem,nikakve emocije...;)

Mozda tebi tako izgleda:)Sve u zivotu radim zbog sebe.Sta ja mogu sto mi se fizicki dopao bas njegov drug?Lepo kazem,nikakve emocije...;)

....tvoja stvar ,ja prvo gledam da nekog ne povredim pa tek onda da meni bude lepo ................od onih sam koji misle da kako sejem tako cu i zanjati i da gore neko vodi statistiku mojih dobrih i loshih stvari ...............inginjer nikad ne spava ............;)

Jeste,jos iz detinjstva:)Sad mu vise nije:zcepanje:

Zato ja nijednu devojku nisam stavio ispred druga, drugovi su bitniji od cure... Bar za sad!

ne dusho..postoje mushkarci koji zasluzzuju da budu prevareni i oni koji to ne zasluzzuju.
nikad se nishta ne deshava sluchajno :)

A ako on ne zasluzuje da bude prevaren a nije tu vec negde na putu, da li bi ga cekala...?

Okee..ne mjeriva sam sa Lunom ,al ja sam iza pakosti najbolje mu prijatelje u mobu izmjenila u imena : Smrdo, Prdo...

Zatim , u auto koji je lickao danonocno pustila macku da se lipo izlinja .. i tako (male pakosti) :mrgreen:

Temu sam baš otvorila da cujem žešće stvari! Doklen ženska zloca moze ici ..

Happines : otvaraj usta, da cujemo ?:mrgreen:

A tema bi mogla da ima neko kraće i zvučnije ime, npr. "ZMIJARNIK" :per:

Back