Happiness..
Veoma poznat
- Poruka
- 11.832
pa ti nisi zlochesta.. ja to bash volim da radimcekala da mu se digne i zapalila kuci
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ti nisi zlochesta.. ja to bash volim da radimcekala da mu se digne i zapalila kuci
Ja cu da kazem.Prevarila sam ga sa najboljim drugom
Meni se nikad nijedna nije usudila nesto lose napraviti.
Ajde,molim te i za to jednom se cudom cude.Sve dusebriznici
Ja nikad nisam prevario zensku
Zena bude iskrena i odma se nesto cudite.Prevarila pa sta?Nije bilo emocija samo sex
Ja nisam nasilan ali bih te zadavio...
Ocigledno mu nije najbolji drug!
To ti samo mislis!
Postoje dve vrste zena: one koje varaju i one koje varaju malo manje!!!
Ja nisam nasilan ali bih te zadavio...
Ocigledno mu nije najbolji drug!
!
ne dusho..postoje mushkarci koji zasluzzuju da budu prevareni i oni koji to ne zasluzzuju.Postoje dve vrste zena: one koje varaju i one koje varaju malo manje!!!
Jeste,jos iz detinjstvaSad mu vise nije
...ma tvoja stvar .......................samo mi to nikad nece biti jasno kad se to desi zbog inata ili sa nekim joj/mu bliskim .........................shvatam htelo ti se pa ima milio frajera sto sa najboljim drugom .................izvini ali meni to deluje pakosno ..........:.................ono u fazonu ovo ne radim zbog sebe vec protiv njega ...........
ne dusho..postoje mushkarci koji zasluzzuju da budu prevareni i oni koji to ne zasluzzuju.
nikad se nishta ne deshava sluchajno
Ma nisam, stvarno nisam
Mozda tebi tako izgledaSve u zivotu radim zbog sebe.Sta ja mogu sto mi se fizicki dopao bas njegov drug?Lepo kazem,nikakve emocije...
Jeste,jos iz detinjstvaSad mu vise nije
ne dusho..postoje mushkarci koji zasluzzuju da budu prevareni i oni koji to ne zasluzzuju.
nikad se nishta ne deshava sluchajno
Dobro,stvar izbora
....tvoja stvar ,ja prvo gledam da nekog ne povredim pa tek onda da meni bude lepo ................od onih sam koji misle da kako sejem tako cu i zanjati i da gore neko vodi statistiku mojih dobrih i loshih stvari ...............inginjer nikad ne spava ............
Pa, nije samo izbor, mislim da sam tako sazdan,
a tebe ne osudjujem i nemam nista protiv tvog postupka
Crna ja sa svojom statistikom
Okee..ne mjeriva sam sa Lunom ,al ja sam iza pakosti najbolje mu prijatelje u mobu izmjenila u imena : Smrdo, Prdo...
Zatim , u auto koji je lickao danonocno pustila macku da se lipo izlinja .. i tako (male pakosti)
Temu sam baš otvorila da cujem žešće stvari! Doklen ženska zloca moze ici ..
Happines : otvaraj usta, da cujemo ?
A tema bi mogla da ima neko kraće i zvučnije ime, npr. "ZMIJARNIK"
Kleci ako je djavo papucar, ali ako je pravi muskarac nikad ne kleci.
.....ma jok samo ne ostavljaj drugarice sa muzom same ...........................mozda i njemu bude samo sex ...................................opusteno mozda mu i kuma obalish onako reda radi ,jer je dobar frajer .............