ima li Boranki,Zajecarki i ostalih cura ne netu ili su suvise sramezljive da to priznaju posto su iz malih mesta
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
ima li Boranki,Zajecarki i ostalih cura ne netu ili su suvise sramezljive da to priznaju posto su iz malih mesta
i uce od nas kyrava...
ja mislim da u ta mesta nema internet
a kad sam ja lose rekao za tebe ili bilo koju![]()
sta lose? pa valjda citaju...i cude se nama belogradjanima
ne postoji losa cura samo zavisi kako se muskarac postavi prema njoj pa to sto zasluzi i dobije![]()
es ti siguran da si musko? a ako si musko ---vidi nek ti neko ovde objasni kako stoje stvari po tom pitanju...
Zgodne su zajecarke al ne bas lepe..ima tu dosta vlajina kazu da bajaju mnogo i vrachaju
Zgodne su zajecarke al ne bas lepe..ima tu dosta vlajina kazu da bajaju mnogo i vrachaju
Tako pricaju meshtani..kao ako im se dopadnes pljuckaju u kafu i ugasio si![]()
ja sam cula da stavljaju menstrualnu krv u kafu,a ne da pljuckaju.....
od srca sam se ovako blesavo ''cepala''.
To možda tu kod tebe u Boru, kod mene nije tako.