Cure i njihove fore

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.449
Jeste nekad lozili cure njihovom forom, ono upoznate se i kazete joj kako imate curu. Kao sto su one radile nekim tipovima, kazu kako imaju decka a nemaju. I jeste provalili kako se cudno osecaju, nakon sto im kazete da imate curu?:hahaha:

Jeste nekad lozili cure njihovom forom, ono upoznate se i kazete joj kako imate curu. Kao sto su one radile nekim tipovima, kazu kako imaju decka a nemaju. I jeste provalili kako se cudno osecaju, nakon sto im kazete da imate curu?:hahaha:

Naravno, ali tako trujem poseban tip riba... hehehehehehe
Najvise volim one koje upoznam u nekom drustvu i onda one palamude o svom decku, hvale ga uzdizu u nebesa a cekaju da ih ja ili neko startuje da bi ga otkacile.onda ja kao oko nje, ovo-ono, trte-mrte i kad se ona malo primi i vidi u meni papka za odstrel kog ce da otkaci ja kazem:
-pa eto, da se rastajemo, ceka me devojka, zena, ljubavnica... upravo mi javlja da je spremila krvav biftek za mene i oladila pivo, i ocekuje dobro mrcnje nocas... bilo mi je ugodno caskati sa tobom... i mahnem joj skrotumom pred nosom kad ustanem da idem i prolazim pored nje.. :cool:
a ona okrece glavu za mirisom testosteronicnih m.uda.. KNORRRRRRRRRRRRRRRRRR ```````````

Back