sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.577
Kako je moguce da zenska osoba sa najvecim sisama u okolici nema srece u ljubavi?
Sta mislite sta ona trazi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))))Kako je moguce da zenska osoba sa najvecim sisama u okolici nema srece u ljubavi?

To je stvarno mit...takva ne postoji.Kako je moguce da zenska osoba sa najvecim sisama u okolici nema srece u ljubavi?
To je stvarno mit...takva ne postoji.

ako ja kazem da postoji onda postoji!
i ja sam joj se bash svidjo i vodila me po kafanama i vozila u eminetnom vozilu!
i svidjo sam se njenoj mami sto je najbitnije!
Kako je moguce da zenska osoba sa najvecim sisama u okolici nema srece u ljubavi?

ako ja kazem da postoji onda postoji!
i ja sam joj se bash svidjo i vodila me po kafanama i vozila u eminetnom vozilu!
i svidjo sam se njenoj mami sto je najbitnije!

...........joj boze,boze sad se setih dva sluchaja ..............jedan davnih 90 tih moj kum smuvao neku klinku sa neeeverovatnim grudima ,boze ja vozio ficu a ona nazad morala da sedi na kant zbog velichina istih ,na adi mislim da je 99% gledalo u nashem (njenom pravcu ) ,posle par godina ih smanjila za 3 broja ..............drugi sluchaj ,navatam ja neku klinku i tako dodjemo kod mene i ja pochnem da je svlachim a ona mi kaze da cu se iznenaditi kolike su joj ......................boze dragi kad sam ih video samo sam seo i tako sedeo 10 min .....................nije to prevelika sreca da ti sisa bude veca ........

sve sto je vece od 5ice je previse...cak i 5ica.sve sto je vece od 5ice je previse...cak i 5ica.

,od tada samo shetam pouzdanu beogradsku 2 ,mislim se ne moze da smeta ..........
....prva devojka mi imala jaku 4 a bila tanana,pa se ja kroz zivot neshto primao kao amer na polusisate ,dok me nije i bukvalno klepilo po glavi,od tada samo shetam pouzdanu beogradsku 2 ,mislim se ne moze da smeta ..........
![]()

....prva devojka mi imala jaku 4 a bila tanana,pa se ja kroz zivot neshto primao kao amer na polusisate ,dok me nije i bukvalno klepilo po glavi,od tada samo shetam pouzdanu beogradsku 2 ,mislim se ne moze da smeta ..........
![]()