msneki
Ističe se
- Poruka
- 2.617
Ja sam bila u ponedeljak u Jablanici, tražila sam korpice za pečenje muffinsa i nisam našla. Koje vi to korpice spominjete??
Inače tamo je mnogo jeftinija sva roba, izuzev šećera i možda još po nešto. Mleveni mak 1 kg košta 177 dinara ( a ja ga plaćala po 350 din, htela sam da se ubijem). Margarin 200 gr pakovanje (uvoz iz Rusije) 19 din - da nije greška, a miriše super. Da ne pominjem čokoladne mrvice, neke kao pločice, cigare.....a i svo semenje laneno, suncokretovo...
Inače tamo je mnogo jeftinija sva roba, izuzev šećera i možda još po nešto. Mleveni mak 1 kg košta 177 dinara ( a ja ga plaćala po 350 din, htela sam da se ubijem). Margarin 200 gr pakovanje (uvoz iz Rusije) 19 din - da nije greška, a miriše super. Da ne pominjem čokoladne mrvice, neke kao pločice, cigare.....a i svo semenje laneno, suncokretovo...

Koje su ti to korpice, koliko su velike i gde ih nabavljaš? To nisi iz Jablanice, ovo su neke zlatkaste..

Pravila sam jednu poveću količinu ovog vikenda (biće i slika večeras ili sutra), ali dok su se pekli i polako rasli i rasli i poooorasli, a onda je svaki drugi pukao odozgo i to neravnomerno.