Ćumur neće da gori

zavrtanj m4

Obećava
Poruka
77
Kupio sam dvije tone ćumura za grijanje ,navodno lignit drveni
Ali nikako da gori kao da je kamen ili śto,ali neće ,samo se jednostavno ugasi vatra
Sta bi moglo biti ,osim da sam prevaren i da mi je podvalio neki otpad
Sada ne znam sta da radim ,da kupujem novi ,nemam ga gdje ubaciti
Mislio sam mjeśat sa drvima ,ali eto đaba izgleda
Sta bi moglo pomoć ,da nije mokar
Grijanje je etażno Alfa 20

Ali nikako da gori kao da je kamen ili śto,ali neće ,samo se jednostavno ugasi vatra
Treba da pitaš tog što ti je prodao šta da radiš...

Mада је реч ћумур турцизам, али знали онај угаљ за роштиљ, прављени дрвени угаљ.
За грејање се дакле користи угаљ. Лигнит. А не ћумур. Мрки и камени угаљ су прескупи и нису за кућну употребу. . Најбољи лигнит је пљеваљски ако га има, ево спајићевци праве фрку кад га неко продаје Србији. Доста је црн, некада се виде годови дрвета, малтене окамањнео дрво, док колубарски буде некако браон. (О глини не бих)
Е сад, дешава се у сваком, па и у најбољем, да налетиш на делове да све сагори а деси се негде и каменитог дела. У сваком случају на сваком стоваришту су дужни да кажу одакле је. Сликај то што си купио да видимо.

Prodali mi neki Iz Bosne mamu im .......
Ima da se smrznem ko p....
J.....majku svoju i rod,ja sam ih zvao ,neće da se jave,neki Żika familiju j.....
Nikad ono nisam vidio ,izgleda super ugalj,ali je sami kamen i neće da se ,upali j.....im on mater odavde do svete gore,majka im se napuśila

Prodali mi neki Iz Bosne mamu im .......
Ima da se smrznem ko p....
J.....majku svoju i rod,ja sam ih zvao ,neće da se jave,neki Żika familiju j.....
Nikad ono nisam vidio ,izgleda super ugalj,ali je sami kamen i neće da se ,upali j.....im on mater odavde do svete gore,majka im se napuśila
Umal da zaboravim,dabogda ga majka kukom vadila iz Morave,dabogda ga mrtva potpalili,dabogda ga na kolac nabijali

samo ti ventilator moze pomoci pri gorenju

Удари ми блок матер ти ***** усташку тиш мени мајку ти ***** сваку тему да бришеш. МАМУ ТИ ***** КО ЈЕ ГОД ИЗБРИСАО!
МАТЕР ВАМ ***** СВИМА.
УСТАЋКУ СА ФОРУМА КРСТАРИЦЕ ЦРКЛИ ДАБОГДА

Back