DJ 5ak
Domaćin
- Poruka
- 4.326
Ne kosi se uopšte, mislim mi verovatno nikada nećemo biti vredni, disciplinovani, ne znam kako prepametni, organizovani niti neko uređeno društvo ali to nas ne sprečava da makar jedni prema drugima razvijemo malo bolji i zdraviji odnos što je velika stvar i da prosto naučimo da cenimo i da uživamo u nekim jednostavnim malim stvarima, znači ono zabole me da ustajem u 6 ujutro i da radim negde 12 sati dnevno i zabole me da jurim za parama i socijalnim statusom ono hoću da pecam, hoću da pišem pesme, hoću da budem poeta, boem ili ne znam zabole me dal imamo institucije ili dal funkcioniše država ali to ne znači da ne mogu sad da pitam komšiju da malo sredimo onaj parkić ispred zgrade, zasadimo neko zelenilo ili šta ja znam kako bi prosto nama bilo lepše, ono yebeš državu i sistem i institucije, ili da ne znam pomognem mami da spremi ručak ili nekoj starijoj gospođi ponesem torbu da se ne kilavi ili nekom klincu ispred zgrade pokažem neku basketašku fintu ili ga kao stariji dam neki malo koristan savet, znaš tako neke jednostavne stvari koje su itekako moguće i izvodive i sa svim našim manama.