ja bih samo zamolio da sredstva za kupovinu te `opreme` budu obezbedjena prihodima iz oporezivanja trajkuma, mafije, politicara. nije lepo da sirotinja kupuje skupocena, luksuzna i nepotrebna vozila
U tom slucaju - nista od kupovine !!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja bih samo zamolio da sredstva za kupovinu te `opreme` budu obezbedjena prihodima iz oporezivanja trajkuma, mafije, politicara. nije lepo da sirotinja kupuje skupocena, luksuzna i nepotrebna vozila
Pa vi imate zrakoplovstvo i civilnu kontrolu leta i sve to - samo zelite da ga pojacate. Vi niste bez zrakoplovstva kao Slovenija.
Lovacku zastitu u mirnim uvjetima imate cime obezbijediti, a u eventualnim ratnim ne bi vam pomoglo ni da kupite 50 eurofightera.
Kod nas se grade NATO baze. Neće ni nama trebati avijacija. Ako imate novaca na bacanje onda kupujte avione. Unutarnji i vanjski neprijatelj.
Ionako ćemo svi biti u EU, a tamo nema granica.Postoji samo ploča da ulaziš u drugu državu. Nema granica,carine,ničega.![]()
samo da nam ne uvale one kante f16 i f18, a i francuski rafal je smece
ako vec mora neshto zapadno onda evrofajter, a najbolje bi bilo da sami napravimo novog domaceg lovca
Nisu samo F16 i F18 kante , nego i Mig 29 , i gripeni , šta VIŠE REĆI O AVIONIMA KOJI SE IZBACUJU IZ UPOTREBE POLAKO ,a posebna priča je eurofighter koji je ***** od letelice IAKO JE NOV IMA PROBLEMA PRI SKRETANJU ,tako da.. , inače kineski su mi nepoznanica , ali najpametnije bi bili ako bi uzeli neki od novijih ruskih suhoja , ako uopšte želimo da imamo neku vojnu avijaciju.samo da nam ne uvale one kante f16 i f18, a i francuski rafal je smece
ako vec mora neshto zapadno onda evrofajter, a najbolje bi bilo da sami napravimo novog domaceg lovca
Nisu samo F16 i F18 kante , nego i Mig 29 , i gripeni , šta VIŠE REĆI O AVIONIMA KOJI SE IZBACUJU IZ UPOTREBE POLAKO ,a posebna priča je eurofighter koji je ***** od letelice IAKO JE NOV IMA PROBLEMA PRI SKRETANJU ,tako da.. , inače kineski su mi nepoznanica , ali najpametnije bi bili ako bi uzeli neki od novijih ruskih suhoja , ako uopšte želimo da imamo neku vojnu avijaciju.
A za našu državu bilo bi ok ako bi modernizovali postojeće orlove i supergalebove.
Ma ni ne treba mu jači motor šta će mu?Orao je promašaj, slab motor, G4 da ali kao laki prvenstveno školski jurišnik. Međunarodno smo obavezni da imamo lovce presretače što ovi nisu.
Bakine lekove diras,sram te bilo.
е ал сад озбиљно, зашто грипен није разматран као опција?
барем само једна ескадрила, 10 - 12 комада![]()
Ma ni ne treba mu jači motor šta će mu?
Tim avionima treba nadograditi opremu , i naoružanje i ništa više , kvalitetnija oprema obezbeđuje premoć na nebu a ne brzina aviona , niko više ne ide da leti visoko već što niže i bliže zemlji da se izbegnu radari, i svi tada lete podzvučnom brzinom .
Jedino bombarderi koji lete na ivici stratosfere , jer oni nose bombe , najčešće navođene sa zemlje ili sa satelita.
Sta ce avioni Srbiji? Odakle nam para za nesto takvo? Da li je malo gladnih i nezaposlenih? U Srbiji svi vicu da nam je para, ovog, onog, sve bi smo mogli, a niko ne kaze da nam je pameti vise! Pameti u ovoj zemlji ima jako malo!
Pa kako ste do sada ispunjavali tu obavezu?![]()
Međunarodna obaveza zaštite sopstvenog vazdušnog prostora, imaš na prošlim stranama detaljnije.
Medjunarodna obaveza je za medjunarodnu zajednicu, pa neka ona izdvoji novac za avione! Zasto Makedonija nema tu obavezu? Koliko znam Makedonija nema ni jedan borbeni avion pa opstaje nekako, Crna Gora isto nema ratno vazduhoplovstvo.
Od aviona nece biti nista!
Ja bi Srbiji (ovo je na osnovu politike i ratova koje vodi) preporucio transportne Antonov, za sto efikasnije povlacenje...ne znam gde dalje, mozda u Rusiju.![]()
Jel primaš goste?![]()
Za moju destinaciju voze samo Hercules i Kanaderi... naravno da primam, i kakvi gosti ... nasi smo
![]()