Чудо у Кардифу - Босна и Херцеговина после пенала у финалу баража за Мундијал

Ajde gledaj s vedrije strane - Izgubio Vatikan 😉☺️

...
Izgubila je Italija nama bratski narod i prijateljski narod,a ako volis da navijas za Antisrbe moja ti je preporuka psiholog

Bosanci su iskompleksirani Antisrbi

Sudjenje je bilo sramno,Bosna nije dobila crveni karton a zadnji igrac odbrane rusi igraca Italije u cistoj kontri za 2 1 sudija daje zuti.Daje Bosna gol iz faula u napadu

Zato je i Donaruma bio ljut na kraju koji je jako fer lik

Penal za Bosnu u 90+,gde Mancini sa dve ruke vuce protivnickog igraca.
Onaj kontakt Dzeka kod gola ne bi ni Partizanu u jsl sudili kao faul u napadu.

Sudjenje je bilo sramno,Bosna nije dobila crveni karton a zadnji igrac odbrane rusi igraca Italije u cistoj kontri za 2 1 sudija daje zuti.Daje Bosna gol iz faula u napadu

Zato je i Donaruma bio ljut na kraju koji je jako fer lik

Tolerišem malu ljubomoru ali ne baš toliku.

Bosna ima bolje krilne igrace od Srbija,oba ona momka su klasa za nase manekene.
Reprezentacij im deluje uigranije i bolje od Srbije.

Uigranije i kompaktnije deluju svakako, i ne radi se ni o tome da li imaju bolje igrače od nas, pa ni čak da li su uigraniji nego pre svega izgaraju na terenu, igraju sa neverovatnom energijom i samopouzdanjem i što se tiče želje, zalaganja, energije na terenu, govora tela , itd tu naši ne mogu ni da im prismrde (barem ne u ovom trenutku).

Izgubila je Italija nama bratski narod i prijateljski narod,a ako volis da navijas za Antisrbe moja ti je preporuka psiholog

Bosanci su iskompleksirani Antisrbi
Братски и пријатељски признају Косово и из њихових база братски бомбардовани 😄

Sad gledam grupu im na Svetskom...

Kanada
BiH
Katar
Švajcarska

Pa oni ladno mogu biti prvi u toj grupi...
Jer ovo je buranija grupa...

Jedino ako zbog naftne krize ne budu prodali utakmicu Kataru... 😃

...

Eto...
Da nismo imali Kiksija tj Piksija...(tj Vucica za selektora...i njegovih kompleksa zbog skandiranja sa tribina...)

Danas bi i mi i BiH bili u toj buranija grupi jer vidimo da su tu Švajcarci koji nas izbaciše...

I ko zna dokle bi se doguralo u daljem razvoju prvenstva...

...

...

Da li je @Stojkov Menidjer odigrao na BiH ? :think:

...
Stojko sigra CONMEBOL LIBERTADORES

Trenutno u fazi kvalifikacija
Sada se sastaju ESTUDIANTES DE LA PLATA I BOTAFOGO

Ja znam da vi stručnjaci za bušne EU tikete bežite od Donjih Amerika ko djavo od krsta, ali jeste neizvesna utakmica i na EA FC26 a kamoli u realu.
U suštini ESTUDIANTES ima bolje predispozicije ali tamo, u Donjim Amerikama, sve zavisi od trenutnog raspoloženja i ovaj duel je uvek neka mućka jer su sve tri krajnje situacije sasvim moguće sa napomenom da BOTAFOGO ne gubi kod kuće od ESTUDIANTESA tu postoje samo dve krajnje situacije pobefa ili nerešeno, čudno ali je tako. U sledećem duelu red je da ESTUDUANTES pobedi po nekim Stojkovim analizama...

ESTUDIANTES DE LA PLATA je osnovan 1905, a domaće utakmice igra na stadionu Horhe Luis Irši (ko će ono da piśe) kapaciteta 32.230 места što je duplo manje nego ono u Areni kad je bio Vučić.

Poslednja izmena:
Stojko sigra CONMEBOL LIBERTADORES

Trenutno u fazi kvalifikacija
Sada se sastaju ESTUDIANTES DE LA PLATA I BOTAFOGO

Ja znam da vi stručnjaci za bušne EU tikete bežite od Donjih Amerika ko djavo od krsta, ali jeste neizvesna utakmica i na EA FC26 a jamoli u realu.
U suštini ESTUDIANTES ima bolje predispozicije ali tamo, u Donjim Amerikama, sve zavisi od trenutnog raspoloženja i ovaj duel je uvek neka mućka jer su sve tri krajnje sityacije sasvim moguće sa napomenom da BOTAFOGO ne gubi kod kuće od ESTUDIANTESA tu postoje samo dve krajnje situacije pobefa ili nerešeno, čudno ali je tako. U sledećem duuelu red je da ESTYDUANTES pobedi po nekim Stojkovim analizama...

Samo strpljivo s Argentincima...
Sacekaj kolo dva sa malo golova i onda posle toga odaberi par tekmi i igraj pp3+ i ug5+ 😉
Kvote su ti od 8 do 10,11
Evo ti jos jedan hint - Kad je celo kolo (petak-subota-nedelja) malo golova kod Argentinaca...ono sve tekme 0 do 2 gola...
I ostaje jedna poslednja tekma na kraju kola u nedelju vece ili ponedeljak...tu odigras pp3+ i ug5+ 😉

P.S
I ti @Jugoslav Čvarak zapamti ☺️

...

Realno govoreći Bosna je sada dosta jača od Srbije. Imaju odlična krila Alajbegović i Barjaktarević. Alajbegović dosta sliči na Perišića, onaj njegov ulazak sa krila i šut ili centaršut sa kontra nogom. Super. Morat će ove reprezentacije iz Juge što nisu otišle na SP da odigraju neki turnir međusobno da se vidi ko je najbolji. Slovenija, Srbija, Crna Gora i Makedonija.

FB-IMG-1775000248930.jpg

Penal za Bosnu u 90+,gde Mancini sa dve ruke vuce protivnickog igraca.
Onaj kontakt Dzeka kod gola ne bi ni Partizanu u jsl sudili kao faul u napadu.
Od svih Bosanaca priznajem samo Zlatana Ibrahimovića, a ja...
Lepo rekao, ali nema ko da shvati, dok je jeo kačamak i vodu, niko da ih pomogne.
Sad kada je postao baja do jaja, e sad se svi sJetili...

Čak mislim da je pošteniji od SRBIJANSKOG Djokovića koji se preko trt-twita udvara političkoj opciji koja je sve vreme pričala da nije lepo što smeta zapadnim teniserima u koje je uloženo mnogo para i gde njihova država truć trać trać šta sve ovde nisam pročitao, a ko zna možda taj što ga pljuvao promenio nick pa ga sad blokaderski hvali.

Ja očekujem pobjedu BiH.
2:0 za Bosance 😃
Teren i klima im ide u prilog. Zdravije se hrane, imaju podršku publike.
Vidjet će malo svijeta, ona dvoj'ca će se potrudit da budu primjećena da ih uzme neki EU klub.
Jedini probldm śto Bosna nije ċlanica kockarskog EU udruženja pa klubovi iz indijanskih regija budu ošureni ko prasići...

Jel tako @комшија da će biti zahvalne kvote (sa dve utakmice tolerancije)?

Poslednja izmena:

Back