- Poruka
- 76.576
Не вређа она председника, она упозорава на оне по улицама који вичу ав, ав и упозорава нас да се чувамо од њих. Јер такви нас заводе у пропаст.Zabranimo Bibliju jer vrijeđa Predsednika!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не вређа она председника, она упозорава на оне по улицама који вичу ав, ав и упозорава нас да се чувамо од њих. Јер такви нас заводе у пропаст.Zabranimo Bibliju jer vrijeđa Predsednika!!!
Па кад неки људи скачу другим људима на хаубу да би то после приказали као гажење.Gaze nedužne ljude autima čak.
Много горе и много жешће Цркву и Патријарха пљују противници Председника Вучића. Од тога да је Црква у служби режима, Патријарха називају погрдним именима (типа ,,Профитије") и то раде по мрежама, на улици, по форуму, свуд редом. Овде на форуму их имаш камару.Nije mi jasno kako ovaj @ves.bole pljuje Crkvu ovdje po forumu. Gdje je tu srpstvo? Ili je skroz zamjenio Boga Predsednikom?
Наравно, Христос, ни Вучић, ни Ђилас ни Милош Јовановић.Pravoslavnima je ako nisi znala Bog Hristos, a ne Vučić.
Деведесет посто оних који блокирају факултете и улице, који руше нашу власт, мисле о Цркви и Патријарху три пута (ма какви три, сто пута) горе него боле, али @Maki! , ниједну реч никада о томе није рекао.I da misli tako pa sta.
Misli tako i tvoj nadredjeni al.ko p cutis.
Mislila tako i ona banovana sefica pa nikad rec nisi reko.
I ti.pravoslavac haha
Vidimo koliko je tebi stalo do toga da se na forumu poštuje Crkva. Kad neko pljuje i Crkvu i Predsednika to su "marionete stranih službi", a kad neko samo Crkvu onda je to "stav".Много горе и много жешће Цркву и Патријарха пљују противници Председника Вучића. Од тога да је Црква у служби режима, Патријарха називају погрдним именима (типа ,,Профитије") и то раде по мрежама, на улици, по форуму, свуд редом. Овде на форуму их имаш камару.
А ти ни реч им ниси рекао, остврио си се само на болета. Боле има право на његов став, са којим се ја не слажем, али много горе Цркву и Веру пљују твоји истомишљеници по питању Председника Вучића и ове власти
Vlast, ne VLASTODRŠCI. Nije svaka vlast po volji Božijoj.Наравно, Христос, ни Вучић, ни Ђилас ни Милош Јовановић.
А Христос каже дајте Богу Божје и Цару царево.Апостол каже да је власт од Бога. А Оци кажу ,,молите се за власт".
А шта ти радиш?![]()
Skacu po autima.
Traze valjda hranu.
Psi kazem.
Sve što se dešava je po volji svemoćnog boga.Vlast, ne VLASTODRŠCI. Nije svaka vlast po volji Božijoj.
Po dopuštenju.Sve što se dešava je po volji svemoćnog boga.
Ako nešto dopušta dopušta to svojom voljom.Po dopuštenju.
Dopušta po ljudskoj slobodnoj volji.Ako nešto dopušta dopušta to svojom voljom.
Ali dopušta svojom vojom.Dopušta po ljudskoj slobodnoj volji.
Стало ми је. Најоштрије сам осуђивао пљување Цркве и Патријарха од стране појединих људи овде. Гедеон, Зилот и остали који су нападали Патријарха то могу да потврде. И са болетом сам имао дискусије око тога.Vidimo koliko je tebi stalo do toga da se na forumu poštuje Crkva. Kad neko pljuje i Crkvu i Predsednika to su "marionete stranih službi", a kad neko samo Crkvu onda je to "stav".
Није, али сам сигуран да Мила Пајић и Динко Грухоњић нису алтернатива било којој власти.Vlast, ne VLASTODRŠCI. Nije svaka vlast po volji Božijoj.
To ne znači da je po volji Božijoj. Bog poštuje ljudsku slobodnu volju.Ali dopušta svojom vojom.
Dakle, sve što čovek želi da uradi, a bog mu dopusti, desilo se jer je bog želeo da dopusti.
Svojom voljom bog je dopustio, desilo se jer je on želeo da se desi.
Nije komplikovano.
Обојица, поготово Зилот, не воле ни Вучића тако да моја поента стоји.Стало ми је. Најоштрије сам осуђивао пљување Цркве и Патријарха од стране појединих људи овде. Гедеон, Зилот и остали који су нападали Патријарха то могу да потврде. И са болетом сам имао дискусије око тога.
Боле је само тврдио да је Библија гомила измишљотина и лажи, Црква пуна лицемјера, а да Христос није Бог. То су далеко теже увреде за Цркву од пљувања патријарха и отворене богохуле.Али, извини молим те, боле није тврдио да је Црква ,,у служби Вучића" или Патријарха звали ,,Профитије", као твоји неки истомишљеници по питању власти у Србији. Нити је Боле омаловажао Небеску Србију као неки лидери којима се ти дивиш.
Kako može da dopusti nešto a da ne bude po njegovoj volji?To ne znači da je po volji Božijoj. Bog poštuje ljudsku slobodnu volju.
Pa upravo tako. Bog je DOPUSTIO. Nije sam prouzrokovao.Kako može da dopusti nešto a da ne bude po njegovoj volji?
Satana preuzeo kontrolu nad njegovim ponašanjem?
Kako ti možeš da dopustiš detetu da radi nešto, a da to ne uradiš sa svojom slobodnom voljom?
Не стоји, ја сам бранио Цркву и Патријарха од њихових напада.Обојица, поготово Зилот, не воле ни Вучића тако да моја поента стоји.
Боле није у праву око тога. Могу рећи да се не само не слажем, него осуђујем тај његов став. Са њим сам лично водио расправу око његове тврдње да Христос није Бог. То можеш лично да га питаш.Боле је само тврдио да је Библија гомила измишљотина и лажи, Црква пуна лицемјера, а да Христос није Бог. То су далеко теже увреде за Цркву од пљувања патријарха и отворене богохуле.
Nije prouzrokovao neposredno, ali se desilo zato što je i on želeo da se desi. Da nije želeo on bi zaustavio.Pa upravo tako. Bog je DOPUSTIO. Nije sam prouzrokovao.
Као што сам и ја, али ја Цркву браним од свих.Не стоји, ја сам бранио Цркву и Патријарха од њихових напада.
Како си благ. Нема оптужбе да је агент страних служби, да ради за Куртија и сл.Боле није у праву око тога. Могу рећи да се не само не слажем, него осуђујем тај његов став. Са њим сам лично водио расправу око његове тврдње да Христос није Бог. То можеш лично да га питаш.
Тако да твоје примедбе на мој рачун не стоје.
И ја такође.Као што сам и ја, али ја Цркву браним од свих.
Наведи кога сам икада на форуму (дакле, на форуму, не од политичара) назвао агентом страних служби или да ради за Куртија?Како си благ. Нема оптужбе да је агент страних служби, да ради за Куртија и сл.
Ljude koji protestuju. Pa na ovoj temi si stavljao slike kako su oni strani plaćenici koji pljuju Crkvu.И ја такође.
Наведи кога сам икада на форуму (дакле, на форуму, не од политичара) назвао агентом страних служби или да ради за Куртија?
Ајде да видимо.
Ovo je baš neprilično.Zabranimo Bibliju jer vrijeđa Predsednika!!!