Cudno upozorenje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije mi jasno kako ovaj @ves.bole pljuje Crkvu ovdje po forumu. Gdje je tu srpstvo? Ili je skroz zamjenio Boga Predsednikom?
Много горе и много жешће Цркву и Патријарха пљују противници Председника Вучића. Од тога да је Црква у служби режима, Патријарха називају погрдним именима (типа ,,Профитије") и то раде по мрежама, на улици, по форуму, свуд редом. Овде на форуму их имаш камару.

А ти ни реч им ниси рекао, остврио си се само на болета. Боле има право на његов став, са којим се ја не слажем, али много горе Цркву и Веру пљују твоји истомишљеници по питању Председника Вучића и ове власти.

Pravoslavnima je ako nisi znala Bog Hristos, a ne Vučić.
Наравно, Христос, ни Вучић, ни Ђилас ни Милош Јовановић.

А Христос каже дајте Богу Божје и Цару царево.Апостол каже да је власт од Бога. А Оци кажу ,,молите се за власт".

А шта ти радиш? :mrgreen:

I da misli tako pa sta.
Misli tako i tvoj nadredjeni al.ko p cutis.
Mislila tako i ona banovana sefica pa nikad rec nisi reko.
I ti.pravoslavac haha
Деведесет посто оних који блокирају факултете и улице, који руше нашу власт, мисле о Цркви и Патријарху три пута (ма какви три, сто пута) горе него боле, али @Maki! , ниједну реч никада о томе није рекао.
Боле ,,мрзи" Црвку али је зато ови Макијеви много ,,воле":

20241217_191538.jpg

Много горе и много жешће Цркву и Патријарха пљују противници Председника Вучића. Од тога да је Црква у служби режима, Патријарха називају погрдним именима (типа ,,Профитије") и то раде по мрежама, на улици, по форуму, свуд редом. Овде на форуму их имаш камару.

А ти ни реч им ниси рекао, остврио си се само на болета. Боле има право на његов став, са којим се ја не слажем, али много горе Цркву и Веру пљују твоји истомишљеници по питању Председника Вучића и ове власти
Vidimo koliko je tebi stalo do toga da se na forumu poštuje Crkva. Kad neko pljuje i Crkvu i Predsednika to su "marionete stranih službi", a kad neko samo Crkvu onda je to "stav".

Наравно, Христос, ни Вучић, ни Ђилас ни Милош Јовановић.

А Христос каже дајте Богу Божје и Цару царево.Апостол каже да је власт од Бога. А Оци кажу ,,молите се за власт".

А шта ти радиш? :mrgreen:
Vlast, ne VLASTODRŠCI. Nije svaka vlast po volji Božijoj.

Vidimo koliko je tebi stalo do toga da se na forumu poštuje Crkva. Kad neko pljuje i Crkvu i Predsednika to su "marionete stranih službi", a kad neko samo Crkvu onda je to "stav".
Стало ми је. Најоштрије сам осуђивао пљување Цркве и Патријарха од стране појединих људи овде. Гедеон, Зилот и остали који су нападали Патријарха то могу да потврде. И са болетом сам имао дискусије око тога.

Али, извини молим те, боле није тврдио да је Црква ,,у служби Вучића" или Патријарха звали ,,Профитије", као твоји неки истомишљеници по питању власти у Србији. Нити је Боле омаловажао Небеску Србију као неки лидери којима се ти дивиш.

Стало ми је. Најоштрије сам осуђивао пљување Цркве и Патријарха од стране појединих људи овде. Гедеон, Зилот и остали који су нападали Патријарха то могу да потврде. И са болетом сам имао дискусије око тога.
Обојица, поготово Зилот, не воле ни Вучића тако да моја поента стоји.

Али, извини молим те, боле није тврдио да је Црква ,,у служби Вучића" или Патријарха звали ,,Профитије", као твоји неки истомишљеници по питању власти у Србији. Нити је Боле омаловажао Небеску Србију као неки лидери којима се ти дивиш.
Боле је само тврдио да је Библија гомила измишљотина и лажи, Црква пуна лицемјера, а да Христос није Бог. То су далеко теже увреде за Цркву од пљувања патријарха и отворене богохуле.

Обојица, поготово Зилот, не воле ни Вучића тако да моја поента стоји.
Не стоји, ја сам бранио Цркву и Патријарха од њихових напада.

Боле је само тврдио да је Библија гомила измишљотина и лажи, Црква пуна лицемјера, а да Христос није Бог. То су далеко теже увреде за Цркву од пљувања патријарха и отворене богохуле.
Боле није у праву око тога. Могу рећи да се не само не слажем, него осуђујем тај његов став. Са њим сам лично водио расправу око његове тврдње да Христос није Бог. То можеш лично да га питаш.
Тако да твоје примедбе на мој рачун не стоје.

Не стоји, ја сам бранио Цркву и Патријарха од њихових напада.
Као што сам и ја, али ја Цркву браним од свих.

Боле није у праву око тога. Могу рећи да се не само не слажем, него осуђујем тај његов став. Са њим сам лично водио расправу око његове тврдње да Христос није Бог. То можеш лично да га питаш.
Тако да твоје примедбе на мој рачун не стоје.
Како си благ. Нема оптужбе да је агент страних служби, да ради за Куртија и сл.

Као што сам и ја, али ја Цркву браним од свих.
И ја такође.
Како си благ. Нема оптужбе да је агент страних служби, да ради за Куртија и сл.
Наведи кога сам икада на форуму (дакле, на форуму, не од политичара) назвао агентом страних служби или да ради за Куртија?
Ајде да видимо.

И ја такође.

Наведи кога сам икада на форуму (дакле, на форуму, не од политичара) назвао агентом страних служби или да ради за Куртија?
Ајде да видимо.
Ljude koji protestuju. Pa na ovoj temi si stavljao slike kako su oni strani plaćenici koji pljuju Crkvu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back