Cudno upozorenje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

anajade

Elita
Poruka
19.440
Чувајте се од паса, чувајте се од злих посленика, чувајте се од сечења.Filipljanima 3
Ko su psi
Ko su zli poslenici
Sta mu je to secenje

Ovo za pse mi je i jasno ko su
.Psi su po bibliji.

Poslednja izmena od moderatora:
Чувајте се од паса, чувајте се од злих посленика, чувајте се од сечења.Filipljanima 3
Ko su psi
Ko su zli poslenici
Sta mu je to secenje

Ovo za pse mi je i jasno ko su
Svi znamo da laju nema da izmisljam.Psi su po bibliji.
Loš prevod starih egipatskih spisa.

Poslednja izmena od moderatora:
Sveto Pismo, pisanu riječ Božiju, nazivao si "Biblija je gomila poluistina, izmišljenih događaja i laži.".
E moj verniče... :mazi:
Jedino što je zapisano od Boga su 10 Božijih Zapovesti.
A Bibliju je izmišljala, pisala i dopisivala .crkva tokom 100 godina.
Nema moje verovanje u Boga nikakve veze sa verovanjem u ono
što crkva tvrdi ili je napisala.
Kao što i ti ne veruješ u ono što Vučić kaže, iako je on tvoj predsednik. :pop2:

I da misli tako pa sta.
Ništa, ali red je da momku malo pojasnim kako stvari stoje. Pa aBd kad ga vratimo u Crkvu izvućemo ga i iz SNSa.

Misli tako i tvoj nadredjeni al.ko p cutis.
Koji nadređeni? Ja moderator odavno nisam, samo se admini ne žele nakaniti da me skinu sa pozicije. A i dok sam bio raspravljao sam se sa njim oko vjere. Ja se svoje vjere ne stidim.

Mislila tako i ona banovana sefica pa nikad rec nisi reko.
I sa Jasnom sam se raspravljao o pouzdanosti Biblije.

I ti.pravoslavac haha
Kvazijehovka mi to kaže lol.

Ništa, ali red je da momku malo pojasnim kako stvari stoje. Pa aBd kad ga vratimo u Crkvu izvućemo ga i iz SNSa.

Koji nadređeni? Ja moderator odavno nisam, samo se admini ne žele nakaniti da me skinu sa pozicije. A i dok sam bio raspravljao sam se sa njim oko vjere. Ja se svoje vjere ne stidim.

I sa Jasnom sam se raspravljao o pouzdanosti Biblije.

Kvazijehovka mi to kaže lol.
I ja za tebe mislim.isto
Moja srodna duso cmok haha

E moj verniče... :mazi:
Jedino što je zapisano od Boga su 10 Božijih Zapovesti.
Svo je Pismo bogonadahnuto. Dakle sve što se nalazi u Pismu napisano je pod nadahnućem od Boga. O tome govore sv. ap. Petar i Pavle u svojim poslanicama, a poslije njih i mnogi Sv. Oci.

A Bibliju je izmišljala, pisala i dopisivala .crkva tokom 100 godina.
Bibliju je Crkva SAČUVALA savršenom i pouzdanom. U Bibliji nema nikakvih neistina i laži kako si ti to naveo.

Nema moje verovanje u Boga nikakve veze sa verovanjem u ono
što je crkva napisala.
Ko ne vjeruje u Crkvu ne vjeruje ni u Istinitoga Boga. Sv. Kiprijan Kartaginski je čuveno zapisao da onome kome Crkva nije Majka ni Bog nije Otac.

Kao što i ti ne veruješ u ono što Vučić kaže, iako je on tvoj predsednik. :pop2:
Pa pobogu nije AV Bog pa da ga se bespogovorno sluša. Makar meni nije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back