rile_laki_oblak
Iskusan
- Poruka
- 5.331
sta mislite vi, sta biste uradili kad biste, na primer, izasli sa nekom forumasicom na pitje i sve super, a onda odete u kupatilo, i one nestanu? kako?
Које оне? Са колико си био, признај.sta mislite vi, sta biste uradili kad biste, na primer, izasli sa nekom forumasicom na pitje i sve super, a onda odete u kupatilo, i one nestanu? kako?
e zato ja nikad ne idem u kupatilo kad necusta mislite vi, sta biste uradili kad biste, na primer, izasli sa nekom forumasicom na pitje i sve super, a onda odete u kupatilo, i one nestanu? kako?
možda sam ih uplašijo...što izgledom što mišljenjem...a možda su zaboravile novčanik...sta mislite vi, sta biste uradili kad biste, na primer, izasli sa nekom forumasicom na pitje i sve super, a onda odete u kupatilo, i one nestanu? kako?
Ko nema skil i stil da razume odmah sto i kako one nestanu, taj nece nikad.sta mislite vi, sta biste uradili kad biste, na primer, izasli sa nekom forumasicom na pitje i sve super, a onda odete u kupatilo, i one nestanu? kako?
Koliko ih ima?sta mislite vi, sta biste uradili kad biste, na primer, izasli sa nekom forumasicom na pitje i sve super, a onda odete u kupatilo, i one nestanu? kako?
e zato ja nikad ne idem u kupatilo kad necu
jer da mi se ne desi nesto tako ja ga gurnem na dole medju noge
pa gi skupim i stegnem ga i tako sedim celo vreme
sta mislite vi, sta biste uradili kad biste, na primer, izasli sa nekom forumasicom na pitje i sve super, a onda odete u kupatilo, i one nestanu? kako?
Mister Dzordz, ne tako,postavis ispred vrata, ali sa unutrasnje strane Pit bulica, i polako natenane se odgegas do kupatila, kao Mister Dzordz iz grada Chikaga.Ja bih zvao muriju i rako da je oteta
Shta? Druzhite se u reali? A u pmsta mislite vi, sta biste uradili kad biste, na primer, izasli sa nekom forumasicom na pitje i sve super, a onda odete u kupatilo, i one nestanu? kako?
Nisi joj se svideo.sta mislite vi, sta biste uradili kad biste, na primer, izasli sa nekom forumasicom na pitje i sve super, a onda odete u kupatilo, i one nestanu? kako?
Jeli, to u pm znaci da idemo u Paranormalnu,Shta? Druzhite se u reali? A u pm