- Poruka
- 428
Decko i ja smo bili u vezi oko godinu dana.Sve je funkcionisalo kako treba.Seks je bio dobar.Barem sam ja tako mislila.A onda je poceo malo cudno da se ponasa.Da me izbegava, nema vremena, uvek je bio zauzet ili je zurio.Nije hteo da razgovaramo mada sam ja u vise navrata to pokusavala.I jedan dan koji ne znam da li cu moci zaboraviti odem nenajavljena kod njega u stan resena da insistiram na razgovoru.Otvori mi mladic.Nepoznat.Skoro nag.I udjem.Kazem :trazim M. I udjem.A M.na krevetu ocigledno vrlo opusten i zadovoljan.I to njegovo lice, izraz lica necu zaboraviti.Otisla sam.Dosao je kasnije i hteo da pricamo .Rekao je da je zaljubljen u nn.I to je to.Rekao je i da je biseksualan.Posle godinu dana.
Jedno vreme sam mislila da ne vredim kao zensko, da mu nisam dovoljno pruzila.Imala sam i neke depresivne epizode.Da me je prevario sa zenskom osobom, cini mi se, bolje bih podnela.Ovako sam se pored svega osecala jos i prljavo.Mislila ko zna sa kim je bio pre mene .Povracalo mi se.Sada sam bolje.Idem napred.Dolaze stvari na svoje mesto.
Da li ima neko slicno iskustvo?
Ovo je bila vrlo cudna prevara.
Jedno vreme sam mislila da ne vredim kao zensko, da mu nisam dovoljno pruzila.Imala sam i neke depresivne epizode.Da me je prevario sa zenskom osobom, cini mi se, bolje bih podnela.Ovako sam se pored svega osecala jos i prljavo.Mislila ko zna sa kim je bio pre mene .Povracalo mi se.Sada sam bolje.Idem napred.Dolaze stvari na svoje mesto.
Da li ima neko slicno iskustvo?
Ovo je bila vrlo cudna prevara.