Cudna ekstenzija DEE ?

• Začetnik teme Začetnik teme spinx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

spinx

Primećen član
Poruka
785
Skinuo sam preko torrent-a film koji ima na kraju ekstenziju DEE i nemogu da ga otvorim.
1234.jpg

Kako da ovo resim?

Promeni ekstenziju u zip i/ili rar i onda probaj da otvoriš te arhive. Moguće je da zbog nekih ograničenja po pitanju dozvoljenih ekstenzija ona promenjena u dee. Obično u tom slučaju bude i neka tekst datoteka u okviru torrenta u kojoj je opisano kako raspakovati ove datoteke.

Nesto sam nasao na internetu, ali ne verujem da je to, jer bi to znacilo da si skidao i ne znajuci sta zapravo ce da ispadne na kraju.

http://simlab.ece.tufts.edu/MCS/support.php :
-------
A .dee file contains the description for the circuit model to be tested by the simulator. ".dee" is a file type made specifically for the Tufts University Simlab simulators, and will not be found elsewhere. Common circuit model file types (verilog, benchmark) can be changed into ".dee's" via the programs found in the MCS Tools section (Parse, Tab2ws_mcs).
-------
Medjutim, malo je verovatno da si bas ove fajlove skidao.
Inace nigde na googlu nisam nasao nista - gde god sam probao opis je bio otprilike "unasigned or wrong file extension..."

Sta bi trebalo da bude sadrzaj tih fajlova?

Trebalo bi da bude film "Krv i Cokolada",ali mi se prvi put desilo da skinem preko torrent-a film koji je isecen na delove.Probao sam da promenim u RAR ali prijavljuje gresku.Valjda nisam skinuo necije benchmark rezultate.

codemaker:
Bojane, svaka cast!
Odakle ti ideja da DEE promeni u DAA, toga se ne bih setio ni posle 10 dana razmisljanja :)
Asocijacijama u kojima ima malo problema koji trenutno rešavam, Smalltalka, projekta koji završavam, podsetnika za sutra... Ako sada krenem u detalje kako sam dotle došao, dugo će trajati, a nisam siguran ni da ću se svega setiti. :)

Za film sam ocekivao da ce da,barem malo,bude slican Underworld-u ali mu nije ni senka.Ljubavna prica izmedju vukodlaka(zenskog) i americkog slikara,nema spec efekata osim jedne eksplozije na kraju filma,jedna scena sa malo pucnjave,nema shock scena,lepi kadrovi Bukuresta i naravno happy end u kom slikar i vukodlakica odlaze besnim kolima u Pariz.
Barem sam,zahvaljujuci Bojanu,naucio nesto novo :)

spinx:
Za film sam ocekivao da ce da,barem malo,bude slican Underworld-u ali mu nije ni senka.Ljubavna prica izmedju vukodlaka(zenskog) i americkog slikara,nema spec efekata osim jedne eksplozije na kraju filma,jedna scena sa malo pucnjave,nema shock scena,lepi kadrovi Bukuresta i naravno happy end u kom slikar i vukodlakica odlaze besnim kolima u Pariz.
Barem sam,zahvaljujuci Bojanu,naucio nesto novo :)
Hvala.

Back