Skinuo sam preko torrent-a film koji ima na kraju ekstenziju DEE i nemogu da ga otvorim.
Kako da ovo resim?

Kako da ovo resim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle uživaj u filmu i samo reci da li ga vredi pogledati.spinx:Radi![]()
![]()
, promenio sam DEE u DAA i upravo krecem da gledam film.Jos jednom hvala Bojane.
Asocijacijama u kojima ima malo problema koji trenutno rešavam, Smalltalka, projekta koji završavam, podsetnika za sutra... Ako sada krenem u detalje kako sam dotle došao, dugo će trajati, a nisam siguran ni da ću se svega setiti.codemaker:Bojane, svaka cast!
Odakle ti ideja da DEE promeni u DAA, toga se ne bih setio ni posle 10 dana razmisljanja![]()
Na žalost, ne.FLUID:Da li neko zna da li još neki program osim PowerISO otvara .daa fajlove, pošto je to ekstenzija samog programa? Da li je još neki program za virtalne diskove ubacio tu ekstenziju na listu podržanih?
Hvala.spinx:Za film sam ocekivao da ce da,barem malo,bude slican Underworld-u ali mu nije ni senka.Ljubavna prica izmedju vukodlaka(zenskog) i americkog slikara,nema spec efekata osim jedne eksplozije na kraju filma,jedna scena sa malo pucnjave,nema shock scena,lepi kadrovi Bukuresta i naravno happy end u kom slikar i vukodlakica odlaze besnim kolima u Pariz.
Barem sam,zahvaljujuci Bojanu,naucio nesto novo![]()