Čudan Unknown poziv!

dinosaur71

Početnik
Poruka
1
Vec duze vreme me poziva malo cudan unknown poziv pa me interesuje da li je još neko imao ili ima ovakvo iskustvo.Naime, kada se javim na ovakav poziv sledi mrtva tisina, ne cuje se bas nista a poziv moze trajati satima.Kada prekinem u caller listi na telefonu uopšte ne ostaje evidentiran, kao da ga nikada nije ni bilo.Takođe mogu primati druge pozive dok je on na vezi, kao da je linija slobodna.U telekomu su mi rekli kako oni nemaju tehnologiju koja bi tako nesto mogla otkriti jer kod njih ne ostaje nista evidentirano.Sve ovo me jako zbunjuje, ni ja niti bilo ko iz moje okoline ne mozemo odgonetnuti sta je to.

Kako ti je stanje na racunu ili jel vidis kolko ti kredita uzme? Pazi se takvih poziva jer mogu da budu prevaranti iz ko zna koje zemlje,pa te zovu kad se ti javis pocne da ti krade kredit pomocu nekog programa.
Koji ti je telefon u pitanju?NEki telefoni imaju mogucnost za podesavanje fantomskih poziva,to jest da namestis u opcijama da ti telefon zvoni u toliko i toliko sati,mozda ti je to aktivirano.

ima ona izreka,radoznalost je ubila macku,pre svega meni je suludo da se javim na sakriveni broj (UNKNOWN ne znaci da ga nemas u imeniku vec da on nece da mu se vidi broj) ,ako mu se krije neka se krije mami ispod suknje,drugo,kako znas da taj poziv moze da traje satima,nisi valjda ostavljao otvorenu vezu sve to vreme.nadam se samo da si prepaid ,inace moze biti svasta. Danas na svakom koraku moze da se cuje o nekoj tel/sms prevari,vise se ni kevi ne javljam na telefon :)

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/u_fokusu/story/57808/Pažnja,+pažnja:+PREVARA+PREKO+MOBILNOG!.html

Back