Cudan problem?

SSJ4

Ističe se
Poruka
2.334
E vako uzeo sam x1650Pro i kad god udjem u neku igricu monitor mi hmm .. blinka ... treperi ... Probao sam drivere da reinstaliram, al ne pomaze. Jedino da formatiram HDD ... Sta vi mislite?
 
Napajanje je vishe nego dovoljno, 500w i to cooler master, ostatak konfe nije bitan (znam da nije do hardvera, a i novo je sve.).. Grafa je pre ove bila x1550Pro. ...
 
Velika je razlika izmedju TFT i CRT:roll: Posto je utvrdjeno da je TFT..konacno, znamo da frekvencija nemoze da utice toliko da monitor treperi.

Da li su probane varijante zamene kablova ili celog racunara? Da li si probao da ustekas monitor u drugu uticnicu? Jesi li kontaktirao servis? Koji je monitor\model?

Da li mislis da pozovemo vidovitu Zorku da ti resi misteriju...Aj se malo ukljuci u pricu.Tebi treperi:roll:
 
ovo treperenje ili blinkanje koje si spomenuo nisi bas najjasnije objasnio posto to nisu isti pojmovi.
Blinkanje znaci da se pali - gasi u delicu sekunde a treperenje je nesto drugo. Prvo to pojasni.
 
pa ostatak konfe zato shto ako imash 500W cooler master i QX9650 imash problem :lol:
Eh kad bi bilo tako... surova istina je da je 500W dovoljno za trenutno najjači procesor iz Q serije, i to overclockovan + trenutno najbržu GeForce Ultra karticu, takođe overclockovanu, i da još ostane mesta za par Gb memorije, nekoliko hard diskova, DVD rezača, dodatnih ventilatora, normalnu muzičku karticu i, zašto da ne, TV tuner. I to sve u full loadu.

Ne kažem da nije ok kupiti dva napajanja od po 750W i biti baja u kraju. :) Naravno, sa mnoštvom LED dioda. ;)
 

Back
Top