Čudan problem sa potencijom i seksom

RomaniaFan

Ističe se
Banovan
Poruka
2.036
Treba mi pola minuta da izdrkam, i kad to uradim i kad svršim - prestane mi želja za seksom i teže mi se diže penis i ne mogu više da masturbiram. To mi se sad trenutno dešava. Ranije mi se nije dešavalo, mogao sam 30 puta na dan da svršim i da mi se ne spušta penis posle svršavanja. Kad imam seks sa devojkom slično mi se dešava (kad se digne za pola minuta svršim), ali ja i pored toga gledam da nastavim nju da zadovoljavam iako ne može da mi se digne. Kako da rešim taj problem da mi se vrati potencija kao nekad što sam imao normalna da mogu ceo dan i celu noć?

A taj problem koji sam opisao traje možda oko mesec dana što sam opisao i ne znam od čega mi se to dešava, ranije sam svršavao i tako kad mi se digne da ga samo jednom pipnem rukom ja ili devojka i svršim do daske. Znači i na jedan dodir sam imao faze i da mi posle toga ostane dignut.

Treba mi pola minuta da izdrkam, i kad to uradim i kad svršim - prestane mi želja za seksom i teže mi se diže penis i ne mogu više da masturbiram. To mi se sad trenutno dešava. Ranije mi se nije dešavalo, mogao sam 30 puta na dan da svršim i da mi se ne spušta penis posle svršavanja. Kad imam seks sa devojkom slično mi se dešava (kad se digne za pola minuta svršim), ali ja i pored toga gledam da nastavim nju da zadovoljavam iako ne može da mi se digne. Kako da rešim taj problem da mi se vrati potencija kao nekad što sam imao normalna da mogu ceo dan i celu noć?

Ranije kad sam imao 17 godina toliko sam bio baš jako potentan da kad mi se digne penis nije bilo potrebe za drkanjem, nego sam svršvavao samo na jedan dodir. Bio je dovoljan samo jedan dodir da svršim (i da posle toga mi ostane normalno dignut).

A sta bi ti? Da ne svrsis ili da drkash ili da jebesh po cijeli dan? Ili da opet imas 17 god? A to svrsavanje na dodir :eek::eek::eek:

prvo , pojedi nesto slatko , onda mozda je problem u zelji sto ti sam sebe sagoris pre samog kraja, dalje mozda imas problem u glavi psiholoske prirode, onda mogao bi stvarno da posetis urologa ili psihologa , pa onda dal si pusac, dal vezbas ,dal si umoran inace , iscrpljen npr od posla od stresa, mnogo malo podataka si dao, mozda su prestale neke stvari da te uzbudjuju mozda si gej a da to neznas ?

PS. vidis dokle te je dovelo to 30 x na dan a :D

prvo , pojedi nesto slatko , onda mozda je problem u zelji sto ti sam sebe sagoris pre samog kraja, dalje mozda imas problem u glavi psiholoske prirode, onda mogao bi stvarno da posetis urologa ili psihologa , pa onda dal si pusac, dal vezbas ,dal si umoran inace , iscrpljen npr od posla od stresa, mnogo malo podataka si dao, mozda su prestale neke stvari da te uzbudjuju mozda si gej a da to neznas ?

PS. vidis dokle te je dovelo to 30 x na dan a :D
:roll: da naravno....... nije ni 1/3 mogo

A jednom sam uspeo da svršim i bez dodira. Sad ću vam i taj slučaj ispričati. Bio sam u nekim farmericama koje su bile tvrde i onako malo tesne. I meni se digne i na dodir od farmerki sam svršio i bio sam mokar, a nisam ga dirao ničim drugim - samo sam bio u farmericama.

Krenule da me stežu farmerice kad mi se digao pošto imam velik i posle sav mokar. Eto.

Aj naucite ovo momce kako da mu se digne jednom zauvijek :mrgreen:

prvo momak , med i orasi , onda odes u planinu gde nema zive duse , mleko , cist vazduh nabavis kozu za to mleko , sva zdravo jedes , umivas se i pijes vodu iz potoka , i tako narednih 40g. onda sidjes natrag medju ljude i nadjes neku , mozes i da platis neku , ima da ti se digne sve dok ne dobijes srcani udar i eto bice ti dignut zauvek :))))))

Back