lukabeograd
Domaćin
- Poruka
- 3.367
Da li ste primetili da dosta novih automobila ima poprilično ružno dupe? Nekako se sužava...Liči na neku babu koja sisa neku bombonu od koje se skupe usta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vozila bih, ali bih ga samo prefarbala po svom
Kad se pojavio pre 30 godina, bio je nezamislivo ružan. Iz današnje perspektive može da bude i simpatičan u svojoj ružnoći.Vozila bih, ali bih ga samo prefarbala po svom
Bubašvabe nisu ružne.
Nisu lepe, ali nisu ni ružne. Vidim potencijal...Cute!
Prolazii-kod osobenjaka. Daj mi ovaj Ford-daj mi, daj mi-želeće ga svi u regionu.Kad s epojavio pre 30 godina, bio je nezamislivo ružan. Iz današnje perspektive može da bude i simpatičan u svojoj ružnoći.
U ono doba su još neki proizvođači mislili da će taj diztajn da prođe pa su i oni tako pravili. Kao što znamo, nije prošlo.
Opet lepsi i kvalitetniji auto od ovih novih lesina.
Dupe ko dupe.Da li ste primetili da dosta novih automobila ima poprilično ružno dupe? Nekako se sužava...Liči na neku babu koja sisa neku bombonu od koje se skupe usta
Pogledajte prilog 1861763
ajde sad samo svetla ruzna...simpatican fordic
Kad se pojavio pre 30 godina, bio je nezamislivo ružan. Iz današnje perspektive može da bude i simpatičan u svojoj ružnoći.
U ono doba su još neki proizvođači mislili da će taj dizajn da prođe pa su i oni tako pravili. Kao što znamo, nije prošlo.
Svi izgledaju maltene isto sa manje vise nekim varijacijama, nije kao pre vidis auto sa kilometar i odmah znas koji je proizvodjac i model.Da li ste primetili da dosta novih automobila ima poprilično ružno dupe? Nekako se sužava...Liči na neku babu koja sisa neku bombonu od koje se skupe usta
Pogledajte prilog 1861763
Da, to me smara dosta. Kad bi me sad neko pitao koji mi je najlepsi auto od ovih novijih, stvarno ne znam, isti su mi. Izgubili su identitet. Mecka izgleda kao bmw, bmw kao audi, audi kao mecka, ovi japanci ruzni ko kuracc, enterijeri ocajni, sedista od materijala za kesu za djubre.Svi izgledaju maltene isto sa manje vise nekim varijacijama, nije kao pre vidis auto sa kilometar i odmah znas koji je proizvodjac i model.