Čudan dizajn zadnjeg dela novih automobila

lukabeograd

Domaćin
Poruka
3.367
Da li ste primetili da dosta novih automobila ima poprilično ružno dupe? Nekako se sužava...Liči na neku babu koja sisa neku bombonu od koje se skupe usta

Screenshot 2026-02-20 at 22.26.49.png

Претпостављам да разни прописи ограничавају неке ствари, а обавезују на друге.

У оквиру унапред датих услова дизајнери не могу да ураде много.

И наравно аеродинамика која је појела сву посебност аутомобила. Пре си знао шта је ауто из Немачке, шта из Француске, а шта је Јапанац. Данас више не знаш.
Да узмеш и марке погрешно наместиш... већина не би била ни схваћена да има погрешну значку.

Vozila bih, ali bih ga samo prefarbala po svom :zcepanje:
Bubašvabe nisu ružne.
Nisu lepe, ali nisu ni ružne. Vidim potencijal...Cute!
Kad se pojavio pre 30 godina, bio je nezamislivo ružan. Iz današnje perspektive može da bude i simpatičan u svojoj ružnoći.

U ono doba su još neki proizvođači mislili da će taj dizajn da prođe pa su i oni tako pravili. Kao što znamo, nije prošlo.

Poslednja izmena:
Kad s epojavio pre 30 godina, bio je nezamislivo ružan. Iz današnje perspektive može da bude i simpatičan u svojoj ružnoći.

U ono doba su još neki proizvođači mislili da će taj diztajn da prođe pa su i oni tako pravili. Kao što znamo, nije prošlo.
Prolazii-kod osobenjaka. Daj mi ovaj Ford-daj mi, daj mi-želeće ga svi u regionu.
Osoba prodaje stvar-nikad ne može biti obratno, prosto nije pravilno.
Just passing through the garden:

Kad se pojavio pre 30 godina, bio je nezamislivo ružan. Iz današnje perspektive može da bude i simpatičan u svojoj ružnoći.

U ono doba su još neki proizvođači mislili da će taj dizajn da prođe pa su i oni tako pravili. Kao što znamo, nije prošlo.

mnogo su uobrazeni bili u to vreme, ovaj bmw sada svaki klinac juri a tad bio ruzan

Svi izgledaju maltene isto sa manje vise nekim varijacijama, nije kao pre vidis auto sa kilometar i odmah znas koji je proizvodjac i model.
Da, to me smara dosta. Kad bi me sad neko pitao koji mi je najlepsi auto od ovih novijih, stvarno ne znam, isti su mi. Izgubili su identitet. Mecka izgleda kao bmw, bmw kao audi, audi kao mecka, ovi japanci ruzni ko kuracc, enterijeri ocajni, sedista od materijala za kesu za djubre.

Back