hogarius
Elita
- Poruka
- 15.124
Cak i to nisi samostalno smislio vec si plagirao.Само ћу рећи опрости му Боже не зна шта ради.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cak i to nisi samostalno smislio vec si plagirao.Само ћу рећи опрости му Боже не зна шта ради.
To nije vera u Boga.Ukoliko ti nisi spreman da prineses Bogu i tu najmanju zrtvu,kako bi sebi pomogao,odnosno da sednes u autobus,odvojis 1 dan i obidjes Ostrog,onda ne verujes u Boga,vec hoces samo da izvlacis korist od Boga.
U Ostrog treba doci bez ocekivanja da ces dobiti pomoc,ali u isto vreme i sa nadom i verom da mozes dobiti pomoc.Isus je rekao:"Sve sto budete pravedno trazili u molitvi,verujuci u to,dobicete".
Lekmi, kuco stara, da li ti zaista verujes u to sto pripoveda? Ako si dovoljno razlozan, ne verujes, u to sam siguran. Osim, ako nisi ...To nije vera u Boga.Ukoliko ti nisi spreman da prineses Bogu i tu najmanju zrtvu,kako bi sebi pomogao,odnosno da sednes u autobus,odvojis 1 dan i obidjes Ostrog,onda ne verujes u Boga,vec hoces samo da izvlacis korist od Boga.
U Ostrog treba doci bez ocekivanja da ces dobiti pomoc,ali u isto vreme i sa nadom i verom da mozes dobiti pomoc.Isus je rekao:"Sve sto budete pravedno trazili u molitvi,verujuci u to,dobicete".
Долазе и муслимани. Излечени су многи јер долазе са вјером у бога.
Пођи јер заиста је штета не поћи
Možeš li mi objasniti u čemu je ta drastična razlika između nade, vere i očekivanja? Da li neko igra loto sa nadom i verom ali bez očekivanja? Toga nema.... svi koji idu u Ostrog se potajno nadaju, očekuju i veruju u volšebnu pomoć. Sve to ide u paketu.U Ostrog treba doci bez ocekivanja da ces dobiti pomoc,ali u isto vreme i sa nadom i verom da mozes dobiti pomoc.
Da, to beše ono kad je magičnim trikom osušio smokvu iz osvete što nije imala plodova koje je on očekivao a nije našao.... E pa ne znam kako to sve tebi zvuči, ali izgleda da je Isus u tom slučaju izgleda - pogrešio.Isus je rekao:"Sve sto budete pravedno trazili u molitvi, verujuci u to, dobicete".
Možeš li mi objasniti u čemu je ta drastična razlika između nade, vere i očekivanja? Da li neko igra loto sa nadom i verom ali bez očekivanja? Toga nema.... svi koji idu u Ostrog se potajno nadaju, očekuju i veruju u volšebnu pomoć. Sve to ide u paketu.
Da, to beše ono kad je magičnim trikom osušio smokvu iz osvete što nije imala plodova koje je on očekivao a nije našao.... E pa ne znam kako to sve tebi zvuči, ali izgleda da je Isus u tom slučaju izgleda - pogrešio.
Prvo, nije pominjao nikakvu "pravednost" nego je prosto rekao da će učenici "dobiti sve što uzište u molitvi", a drugo - svako normalan zna da to ne funkcioniše.
Lekmi, kuco stara, da li ti zaista verujes u to sto pripoveda? Ako si dovoljno razlozan, ne verujes, u to sam siguran. Osim, ako nisi ...
idite i to pricajte deci iz afrike i afrikancima o bozjim cudima i pomoci, pa se vratite da cujemo sta je bilo
Sličan osećaj imadoh jednom kad sam kosio travu neko letnje jutro, celo prepodne radio, a zaboravio da ponesem vode... dođe već 10 sati, zvezda beše dobrano upekla, meni se u glavi muti od žeđi i umora, i taman da odustanem i krenem kući - kad ono ide moj kumašin preko livade, slava mu i milost, nosi kesu a u njoj dva ladna zidarska, orosile flaše.... uh, kako mi je spao teret kad sam sljuštio pivce dok si rek'o keks....
Zasto katastrofa? Zar paranormalan nije katastrofa. Nije ni para, a nije ni normalan. Pa, reci, sta je?katastrofa
Daj, lebati, reci sta je lose kad Pavla oslovljavas Pajo, Pajce ili kad Vasilija oslovis sa Vaso, Vaske. Pa to je iz bliskosti, prisnosti, uvazavanja. Pavle ili Vasilije je suvise formalno oslvljavanje. Eto, mi svi Zazijavala zovemo Zazi i on se ne ljuti. Zasto bi se Paja bunio?
?Ko ti je rekao da se ljutim? Jednostavno... ne moram da trpim tvoje uličarske napade. To ti je vezano sa kulturom dijaloga.A sto se Zazi ljuti kad ga zovem Zevalo?
Ko ti je rekao da se ljutim? Jednostavno... ne moram da trpim tvoje uličarske napade. To ti je vezano sa kulturom dijaloga.
Forum je za diskusiju. Bez obzira što je moj stil izražavanja ponekad... egzaktan, iznosim svoje stavove u vezi sa temom na koje nemaš primeren odgovor. I onda, ako već ne umeš da mi odgovoriš suvislo, zašto bih pristajao da mi odgovaraš uvredama ili izvrtanjem korisničkog mi imena? Ili još gore, zašto bih doprinosio da se svaka tema svede na napade na moju ličnost?
Pa ljutis se,ovaj tvoj odgovor je dokaz za to a i moderatori mi rekose da ti ime ne izvrcem, ne verujem da bi oni primetili a da im ti nisi rekao da ti smeta.A sto me nasmeja ovo boldovano je tako smesno.Prevazisao si sebe Zazi,znas bit jako duhovit
[/B]
Pa ljutis se,ovaj tvoj odgovor je dokaz za to a i moderatori mi rekose da ti ime ne izvrcem, ne verujem da bi oni primetili a da im ti nisi rekao da ti smeta.A sto me nasmeja ovo boldovano je tako smesno.Prevazisao si sebe Zazi,znas bit jako duhovit
![]()
Bez šale, ali sam i vernike čuo da pokojnog Pavla zovu Paja.... međutim, računam da je uvredljivije kad mu tepa ateista nego vernik.Daj, lebati, reci sta je lose kad Pavla oslovljavas Pajo, Pajce...

Nemamo dokaz protiv čuda, istina je. Isto kao što ti nemaš dokaz da ne postoji Terminator. Da li to implicira da postoje čuda, ili Terminator .- sam proceni.Ateisti,mante se corava posla,ako nemate kakav dokaz protivu cuda pod Ostrogom,ajte vi lepo sa ove teme lagano.
U pitanju je problem zla, nije to nikakav zajedljiv komentar.kakav zajedljiv komentar
Jedan pametan čovek je rekao (parafraziram) da "ako čovek zaista razume nešto, on to može objasniti i svojoj babi". Ti ovde samo prosipaš kritike kako niko ništa ne razume, što implicira da ti sve razumeš. Hajde, razmahni se, pa nam neukima objasni. Bar jednom.објашњавати неком ко одбија да сфати?
сваки себе сматра нормалним...
а ти и даље све знаш ал ниш не разумеш.
Nemamo dokaz protiv čuda, istina je. Isto kao što ti nemaš dokaz da ne postoji Terminator. Da li to implicira da postoje čuda, ili Terminator .- sam proceni..
O, ne misliš valjda da ću nešto da ti dokazujem. Nema potrebe.
Čekali smo da se demonstria postojanje tih čuda. Ostalo se na jednom što je zatrudnio jetrvu, očevicu kako je ludak pokidao veze, a sad se pridružila gospojica koja je sanjala Vasketa pa zapucala u Ostrog i bilo joj fino na putu.
Dobro nije sanjala Mikija Mausa. Morala bi da zapuca u Diznilend.
Eh, da ne zaboravim i pikolinine mame frizerke dete što je imalo "slabe pete", al posle Ostroga nisu morali da mu operišu kukove.![]()
legendarno
Jerice, nije isto kad Zazijavala oslovljavas sa Zazi, ili Hogariusa sa Hogi, ali zvati nekoga Zevalo je, moras priznnati, prostakluk. Ne nije ironicno-licemrno, vec jednostavno ulicni prostakluk. I kako rece ono ocerupano pile - kraj price.A vidi vidi sto si ti neki licemerno ironican covek,ne stoji ti bas al dobro.A sto se Zazi ljuti kad ga zovem Zevalo?
Da ne spamujemo ovuda,imas ti kakve dokaze,znas li koji je smisao prosipanje tvoje pameti ovuda?Aj odgovori,samo ne budi licemerno ironican.
Čekali smo da se demonstria postojanje tih čuda. Ostalo se na jednom što je zatrudnio jetrvu, očevicu kako je ludak pokidao veze, a sad se pridružila gospojica koja je sanjala Vasketa pa zapucala u Ostrog i bilo joj fino na putu.
Dobro nije sanjala Mikija Mausa. Morala bi da zapuca u Diznilend.
Eh, da ne zaboravim i pikolinine mame frizerke dete što je imalo "slabe pete", al posle Ostroga nisu morali da mu operišu kukove.![]()

If you want to become a millionaire, found a religion.
-- L. Ron Hubbard

Oд тога новца се одржавају обнављају цркве манастири по ЦГ.Храм Христвог Васкрсења у ПГ исклључиво се ради од прилога.![]()
![]()
Sad kad smo apsolvirali ovaj deo vezan za cuda, ajmo malo na finansijsku stranu ove price. Bice da u tom grmu lezi "cudo".
Godisnji prihodi ovog svetog mesta iznose 50 (slovima: PEDESET) miliona evra. Impozantna suma, nema sta. Lepa obrtna sredstva, nema investiranja, nema rashoda... Nemaju cak ni knjigovodju, samo blagajnika. I nemaju obavezu podnosenja zavrsnog racuna.
E, to VI je cudo!