Gledah skoro neku emisiju o gospi iz Lurda. Tamo su pedantno vodili statistiku. Od 5, 6 miliona posetilaca, registrovano je nekih šezdesetak čudotvornih izlečenja. Manje nego da dobiješ na Lotou. Al, možda kod pravoslavaca ne škrtare toliko...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tek sad videh ovo. Koja bolesna ideja o mucenju neistomisljenika, sta ti pises? Nego si "poslat" da propagiras sekte i protiv hriscanstva. To ama bas nigde ne pise, "pametnjakovicu"!
edit: A ako mislis na pakao, ne moze se ceo zivot gresiti i to namerno, a ne ocekivati vecne muke u paklu. To nije bolesno, vec zdravo itekako, inace bi se svet pretvorio u Sodom i Gomor, a zlo bi vladalo toliko da bi nestalo ljudi zbog necijih bolesnih poriva o ratu npr., ili genetskom inzenjeringu i sl.
Ovaj skroz si me provalila salje me novi svetski poredak koji finansiraju reptili iz svemira, a namera je rasturanje genetskog svetosavlja kod Srba ali pogresno smo procenili situaciju i naleteli na intelektualne gromade koji su odmah raskrinkali osvajace iz svemira.
Mucenje ljudi je bolesno, a ljudi koji opravdavaju mucenje su psihijatrijski slucajevi kojima je mesto u nekoj ustanovi zatvorenog tipa.
Ajde ateisti da vidimo dokaze o prevarama pod Ostrogom.IL ima il nema dokaza?Nemoj te filozofirat ovuda.
Da, da vecina ljudi na svetu je "bolesno" jer su vernici i veruju u raj i pakao. Nece biti. Pre ce biti da je obrnuto.
Svako ko ima zelju da muci druge ljude je psihijatrijski slucaj ne zanima da li je vernik ili ne.
Ta nije valjda!Ajde ateisti da vidimo dokaze o prevarama pod Ostrogom.IL ima il nema dokaza?Nemoj te filozofirat ovuda.

Pa ne treba dokaza, cvećko uvela kisela.Pa stvar je u tome sto nemaju dokaza, samo blebecu i mrze. To je sve sto oni znaju. Ali, njih djavo na to tera, pa bas zato ne bi bilo lose da posete Ostrog.

OMG....Lep raspon.... Od 60-80 godina...
To su oni kojima je neko cudo pomoglo da dozive toliko, ili....

Ne... zdrav razum je ono što šalje rakete u orbitu, ono što miri zavađene narode, i ono što čini da ovaj tvoj kompjuter radi. Zdrav razum svakako nije verovanje u ale i bauke.
.Pretpostavljam da u tvom rečniku nazvati nekoga bednim nije naročito ružno, čim se tako snebivaš.
Inače, nema potrebe da mi persiraš..
Pa stvar je u tome sto nemaju dokaza, samo blebecu i mrze. To je sve sto oni znaju. Ali, njih djavo na to tera, pa bas zato ne bi bilo lose da posete Ostrog.
Ima, ima, nego sta. Ali, ovde je rec o popovima koji zaludjuju jadan i bolestan narod kojekakvim cudima. A zapravo je rec o ogromnom profitu koji svestenstvo zgrce i puni sopstvene dzepove.
Satanisti,ateisti i ostali rugači,
Isus je rekao za svoju crkvu da je NI VRATA PAKLENA NEĆE NADVLADATI.
Tako da možete samo da sikćete i pucate od mržnje i zavisti.![]()
Vrvi ovaj forum od vrsnih teologa i vrlih vernika, tumaca Biblije.... pa za pravnike nema mesta.
E, vidis, mene kao pravnika uvek zainteresuje krsenje zakona. A na Ostrogu se flagrantno krsi zakon.
Krivicnih dela koliko hoces, samo nema ko da podigne prijave. Steta, a bas je lep profesionalni izazov.
Ja sam bio pre više godina sa rodjakom i njegovim ocem, molili su se za ozdravljenje njegove majke koja je pre toga dobila moždani udar i imala je jednu stranu tela paralisanu. Otišli su pod Ostrog, molili se, pop je u onoj maloj pećini gde je Vasilije očitao molitvu za njeno ozdravljenje, ostavili su pare manastiru na izlazu , i......................umrla je 2 nedelje nakon toga.
Šta sad?
Bio sam 4 godine u ratu a ratiste je idealno mjesto da se vide cuda . No ja cuda ne vidjeh .Ostrog nije turisticko mesto. Mora da se veruje da bi se cudo dogodilo.
A i kad se ne veruje, ono se ipak dogadja, samo sto neverujuci nije toga svestan. (Npr. mogao je i gore da prodje u zivotu, a prosao je bolje.)
Bio sam 4 godine u ratu a ratiste je idealno mjesto da se vide cuda . No ja cuda ne vidjeh .
Vidio sam vjernike ubledjele od straha . Pokazali su da im vjera nije bas jaka i da im se
bas i ne ide u raj .Dva metra od mene je poginuo vjernik sa zlatnim krstom oko vrata .
Meni geler od iste granate probusio samo pantalone .Ne vidjeh da meci zaobilaze
vjernike , a pogadjaju ateiste .Zapravo , rat je samo ucvrstio moj ateizam .