Cuda pod Ostrogom?

Gledah skoro neku emisiju o gospi iz Lurda. Tamo su pedantno vodili statistiku. Od 5, 6 miliona posetilaca, registrovano je nekih šezdesetak čudotvornih izlečenja. Manje nego da dobiješ na Lotou. Al, možda kod pravoslavaca ne škrtare toliko...

Tek sad videh ovo. Koja bolesna ideja o mucenju neistomisljenika, sta ti pises? Nego si "poslat" da propagiras sekte i protiv hriscanstva. To ama bas nigde ne pise, "pametnjakovicu"!

edit: A ako mislis na pakao, ne moze se ceo zivot gresiti i to namerno, a ne ocekivati vecne muke u paklu. To nije bolesno, vec zdravo itekako, inace bi se svet pretvorio u Sodom i Gomor, a zlo bi vladalo toliko da bi nestalo ljudi zbog necijih bolesnih poriva o ratu npr., ili genetskom inzenjeringu i sl.

Skroz si me provalila salje me novi svetski poredak koji finansiraju reptili iz svemira, a namera je rasturanje genetskog svetosavlja kod Srba ali pogresno smo procenili situaciju i naleteli na intelektualne gromade koji su odmah raskrinkali osvajace iz svemira.

Mucenje ljudi je bolesno, a ljudi koji opravdavaju mucenje su psihijatrijski slucajevi kojima je mesto u nekoj ustanovi zatvorenog tipa.

Poslednja izmena:
Ovaj skroz si me provalila salje me novi svetski poredak koji finansiraju reptili iz svemira, a namera je rasturanje genetskog svetosavlja kod Srba ali pogresno smo procenili situaciju i naleteli na intelektualne gromade koji su odmah raskrinkali osvajace iz svemira.

Mucenje ljudi je bolesno, a ljudi koji opravdavaju mucenje su psihijatrijski slucajevi kojima je mesto u nekoj ustanovi zatvorenog tipa.

Da, da vecina ljudi na svetu je "bolesno" jer su vernici i veruju u raj i pakao. Nece biti. Pre ce biti da je obrnuto.

Poslednja izmena:
Svako ko ima zelju da muci druge ljude je psihijatrijski slucaj ne zanima da li je vernik ili ne.

A to kaze, ko?

Po cemu je tvoj kriterijum vazan da bi ovde spamovao temu i "prosipao" svoje gluposti i provokacije? Vidi ja nisam kriva sto ljudi grese, ubijaju, vrse abprtuse i sl., pa posto ovde nema ko da ih kazni jer su zasticeni zakonom, onda sutra gore u paklu. To je jednostavno tako, nema loseg dela bez posledica. A ko drugacije tvrdi je nezrela i neodgovorna osoba.

Uostalom, idi na "psihologiju" pa tamo pisi o tome ako ti je volja.

Poslednja izmena:
Ne... zdrav razum je ono što šalje rakete u orbitu, ono što miri zavađene narode, i ono što čini da ovaj tvoj kompjuter radi. Zdrav razum svakako nije verovanje u ale i bauke.

ajd sad uzmi svoju desnu ruku pa opali sebi samar da se malo osvestis

Pretpostavljam da u tvom rečniku nazvati nekoga bednim nije naročito ružno, čim se tako snebivaš.
Inače, nema potrebe da mi persiraš..
.

samo vi mene vatajte za ...rec, izraz koji sam upotrebio je bio u drugom kontekstu, ali ako ste tako razumeli onda je izgleda tako

Pa stvar je u tome sto nemaju dokaza, samo blebecu i mrze. To je sve sto oni znaju. Ali, njih djavo na to tera, pa bas zato ne bi bilo lose da posete Ostrog.

Ja sam bio pre više godina sa rodjakom i njegovim ocem, molili su se za ozdravljenje njegove majke koja je pre toga dobila moždani udar i imala je jednu stranu tela paralisanu. Otišli su pod Ostrog, molili se, pop je u onoj maloj pećini gde je Vasilije očitao molitvu za njeno ozdravljenje, ostavili su pare manastiru na izlazu , i......................umrla je 2 nedelje nakon toga.

Šta sad?

Vrvi ovaj forum od vrsnih teologa i vrlih vernika, tumaca Biblije.... pa za pravnike nema mesta.

E, vidis, mene kao pravnika uvek zainteresuje krsenje zakona. A na Ostrogu se flagrantno krsi zakon.
Krivicnih dela koliko hoces, samo nema ko da podigne prijave. Steta, a bas je lep profesionalni izazov.

zato nam je drzava i propala zato sto su svi pravnici "kao"

Poslednja izmena od moderatora:
Ja sam bio pre više godina sa rodjakom i njegovim ocem, molili su se za ozdravljenje njegove majke koja je pre toga dobila moždani udar i imala je jednu stranu tela paralisanu. Otišli su pod Ostrog, molili se, pop je u onoj maloj pećini gde je Vasilije očitao molitvu za njeno ozdravljenje, ostavili su pare manastiru na izlazu , i......................umrla je 2 nedelje nakon toga.

Šta sad?

To znaci da bi imala jos jedan slog i da bi se mnogo mucila, i vi sa njom, zato je umrla da se ne biste mucili. Jer pravi zivot je onostrani zivot, ne ovaj.

I molim te, plasi me taj tvoj avatar, ne pitaj me vise nista dok ga ne promenis.

Ostrog nije turisticko mesto. Mora da se veruje da bi se cudo dogodilo.

A i kad se ne veruje, ono se ipak dogadja, samo sto neverujuci nije toga svestan. (Npr. mogao je i gore da prodje u zivotu, a prosao je bolje.)
Bio sam 4 godine u ratu a ratiste je idealno mjesto da se vide cuda . No ja cuda ne vidjeh .
Vidio sam vjernike ubledjele od straha . Pokazali su da im vjera nije bas jaka i da im se
bas i ne ide u raj .Dva metra od mene je poginuo vjernik sa zlatnim krstom oko vrata .
Meni geler od iste granate probusio samo pantalone .Ne vidjeh da meci zaobilaze
vjernike , a pogadjaju ateiste .Zapravo , rat je samo ucvrstio moj ateizam .

Bio sam 4 godine u ratu a ratiste je idealno mjesto da se vide cuda . No ja cuda ne vidjeh .
Vidio sam vjernike ubledjele od straha . Pokazali su da im vjera nije bas jaka i da im se
bas i ne ide u raj .Dva metra od mene je poginuo vjernik sa zlatnim krstom oko vrata .
Meni geler od iste granate probusio samo pantalone .Ne vidjeh da meci zaobilaze
vjernike , a pogadjaju ateiste .Zapravo , rat je samo ucvrstio moj ateizam
.

To je razumljivo.

Ali njemu je tako bilo pisano i on je mozda ispunio svoje da bi otisao u raj.

Ti mozda nisi slucajno ostao ziv, zar ne? Misli o tome.

Back