Cuda pod Ostrogom?

Ne znam šta sam tačno trebao da vidim osim starih, zanimljivih građevina i lepe prirode?... ovo da se samo "srcem dobro vidi" zvuči lepo i poetično. Naravno, svaka budala zna da i oko ume da slaže, a kamoli srce. Da je istina to što ti pričaš, mozak i razum nam ne bi bile često potrebne alatke.

Ne znam odakle ti to da "ko ne veruje u Boga ne veruje ni ljudima"? Zašto onaj ko ne veruje u Boga ne bi verovao ljudima koji govore istinu?
Ne valja ti ta indukcija, prosto zato što ljudi postoje, a mitološka bića ne.
"Covek samo srcem dobro vidi. Sustina se ocima ne da sagledati."Sta cu ti ja sto ti ne razumes.Mozda da probas procitati nekolika puta.

E ovo mi je najmilije kad pocnete da vredjate,tada ste porazeni,a ja necu da se spustam na taj nivo.Dobri covece:hvala:
Žao mi je ako si shvatio kao vređanje. Svakako mi nije bila namera. Popovi se predstavljaju kao vaši čobani, pa će biti da ste vi ondak ovce.
Ako niste ovce... Šta da ti kažem? Zašto dozvoljavate da vam ti budu čobani? Manj ako niste čobanske kere. Il magarci. :kafa:

Ne znam šta sam tačno trebao da vidim osim starih, zanimljivih građevina i lepe prirode?... ovo da se samo "srcem dobro vidi" zvuči lepo i poetično. Naravno, svaka budala zna da i oko ume da slaže, a kamoli srce. Da je istina to što ti pričaš, mozak i razum nam ne bi bile često potrebne alatke.

Ne znam odakle ti to da "ko ne veruje u Boga ne veruje ni ljudima"? Zašto onaj ko ne veruje u Boga ne bi verovao ljudima koji govore istinu?
Ne valja ti ta indukcija, prosto zato što ljudi postoje, a mitološka bića ne.

будала умисли да зна па залута, води се ко и сваки магарац шаргарепом, у небулози диплома.

дедукција, разумевање, се не добија уз диплому ни на википедији.

чега се бојиш да немож да с одвојиш од религије?

Žao mi je ako si shvatio kao vređanje. Svakako mi nije bila namera. Popovi se predstavljaju kao vaši čobani, pa će biti da ste vi ondak ovce.
Ako niste ovce... Šta da ti kažem? Zašto dozvoljavate da vam ti budu čobani? Manj ako niste čobanske kere. Il magarci. :kafa:

ево јавне репутације борцузаправаживотиња, лбарбари и гибици.
заслужују је здушно.

чега се бојиш да немож да с одвојиш од религије?
Bojim se samo da oni ne krenu da nam kroje politiku... a kako stoje stvari, nisu daleko... pa da budemo k'o Teheran. Dok god uvlače svoje pipke u državne institucije, škole, vojsku, ja moram da reagujem, to je moja dužnost.

Nikome ne poričem pravo da veruje u šta god 'oće, samo što dalje od škole.

Bojim se samo da oni ne krenu da nam kroje politiku... a kako stoje stvari, nisu daleko... pa da budemo k'o Teheran. Dok god uvlače svoje pipke u državne institucije, škole, vojsku, ja moram da reagujem, to je moja dužnost.

Ne boj se,nemas razloga za strepnju.Kad popovi nisu mogli da uniste komuniste nece ni demokrate.;)

u pravu si,
a majmunima je mesto u zoovrtovima

Ne boj se,nemas razloga za strepnju.Kad popovi nisu mogli da uniste komuniste nece ni demokrate.;)
Nisu problem ni komunisti, ni popovi ni demokrate, već teokratija kao oblik državnog uređenja.

u pravu si,
a majmunima je mesto u zoovrtovima
Ni jednoj životinji nije mesto u ZOO vrtu... nekako uvek više volim da ih vidim u prirodi nego u kavezu.
to znaci da je prava firma, da je od vise sile, nepropadljiva:D
naravno da nam je lepo, samo eto malo se sekiramo pa se pomolimo za vas bedne
Ne znam čemu ovako ružne reči... siguran sam da ti umeš i kulturnije.

Back