- Poruka
- 77.661
Po verovanju je sve moguće, čak i da je Krkobabić tinejdžer, a da li je tačno, to je sasvim druga priča
pa tvoja je stvar da li ces ti verovati bibliji ili komunistickom manifestu ili kao crni sam svoj majstor. sta je tacno, znas li?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po verovanju je sve moguće, čak i da je Krkobabić tinejdžer, a da li je tačno, to je sasvim druga priča
pa tvoja je stvar da li ces ti verovati bibliji ili komunistickom manifestu ili kao crni sam svoj majstor. sta je tacno, znas li?
Ne verujem ni bibliji ni komunističkom manifestu. Nekako mi ne leže te knjige u čijoj je ideologiji manipulacija nad ljudima.
Samo cujes ne verujem, ne verujem, ne verujem////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Kakva glupost, ateisti pitaju vernike???/
Sta pitaju kada ne veruju,i nece poverovati, koji debilizam
Samo cujes ne verujem, ne verujem, ne verujem////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Kakva glupost, ateisti pitaju vernike???/
Sta pitaju kada ne veruju,i nece poverovati, koji debilizam
Pogrešna tema sinko. I uzmi pilulu, nešto si nervozan noćas
Pogrešna tema sinko. I uzmi pilulu, nešto si nervozan noćas
Vidis da si pogresio, nikako me nisi razumeo.
Jer da jesi ja bi ti priznao.
Ali do sada si pricao o ljubavi, istini, moralu, veri, ljubavi.
A sam nisi spreman da kazes istinu.
Evo ti prilika da dokazes sve sto si pisao do sada, ja te pratim , mozda drugi nisu ali ja jesam.
Reci sada ako Boga znas i ako stojis iza svega sto pises?
Nigde ja besmrtnost nisam pomenuo, niti to iko traži. Govori se o izrastanju nove ruke/noge, izlečenju Daunovog sindroma itd...nikad nikoga Bog nije izlečio od navedenog. A na pitanje zašto, svi izbegavate odgovor kao vampir raspeće
Па израстање нових руку и ногу би било условљено регенерацијом свих унутрашњих органа и о чему онда причамо??
Kažem Ti da se ne deklarišem i to je istina.
Zar Ti je toliko teško da prihvatiš istinu?
Pa nije pogresna tema, u cuda treba verovati.
Uzmi ti pilulu i idi radi mantre.
Unutrašnji organi se nalaze u ruci i nozi? Jesi ti ikad pohađao časove biologije?
ja sam licno primetio da tema apsolutno nema veze kako se zove, uvek je aktuelno da ateisti pitaju vernike, ti nisi primetio?
Nije, ali onda nema o cemu da razgovaramo vise, ne pitaj i necu te vise pitati,
Ja ću prvi poverovati u čudo kad ga vidim. Do sada je bilo samo par sumnjivih rekla-kazala, tako da..................................
Možda će o državnom trošku početi da šalje neizlečive pacijente u Ostrog, kao u instituciju višeg ranga,Treba pogledati i drugu stranu. Znaš li ti kako izgleda onokolog pedesetogodišnjak? Redovno pogrbljen u plećima, nikada sagovornika ne gleda dugo u oči, a lice mu kao u onih doživotnih robijaša iz filmova osuđenih na nepravdu. Tako tu struku označi njihova profesija. Šta li jedan takav pomisli kad čuje kako je "u Ostrogu bilo mnogo izlečenja malignih bolesti".![]()
I nije prvi put, da me odbijaš u diskusiji, s' tim da je ovo prvi put, da kao izgovor koristiš to, što tobož nisam deklarisan.
Zar ne rekoh da ljude definišeš po deklaraciji i da si formalista i Ti reče kako nisam u pravu, ali ovo sada pokazuje pravu istinu, zar ne?
Хало, ти споро схваташ или шта?
Израстање нових удова је процес који се не би ни по чему разликовао од регенерације унутрашњих органа!!! Када би једно било могуће, и друго би морало бити!
Је ли ти сада јасније?
Ma cao, nema sta da razgovaramo, ja te krstim a ti pr...
Pa ne daje se svima da vide, ja sam video razne stvari, bio isceljen kao klinac, vidjao paranormalne stavri, i opet sumnjam.
I sta onda. isto sam kao i vi, ali sam video doziveo
Pismo kaze blago onima koji nisu videli a poverovase....
A šta si ti htela da izlečiš kada si bila u Ostrogu?Pa bila sam licno u Ostrogu i videla sam u onoj prostoriji gde lezi nalik na pecinu,samo cilim u kovcegu.Dok sam u Kairu u muzeju videla mumiju,bez cilima!
I bila je zima pa su ga pokrili da ne nazebe.Kad pre?Ja sam bila tamo davne 95 ili 96.tad je bio vidljiv samo cilim.Za ranije ne znam.
Ne računam trikove, iluzije i halucinacije