Cuda pod Ostrogom?

A sto ne deluje na akutni apendicitis,a "deluje"na zacece?
Neko vec pomenu,zaso P Pavleta nisu odneli u Ostrog kad se razboleo?Ako je iko bio verski nacitan i naslusan kojekakvih prica o cudima,i ako od njega ima veceg vernika,sto na njemu nije delovalo cudo?
A,par puta te pitah,al mi ne odgovori,jesi li politikolog,sobzirom da diskutujes na pdf politika?Jesi li uopste politicki aktivna?Ako nisi nemas prava posecivati taj pdf,to je tvoja logika.
Svi moraju umreti pa tako i Patrijarh Pavle.Jel znas koliko se monaha(iz Ostroga ili drugih manastira) leci po bolnicama ili na VMA?Znas koliko 0%

Aj, pitaj pa javi. :kafa:

Čuj... dete bez kukova. :dash:

Evo sad sam pitala majku. To je bilo odavno pa sam ja pogresno protumacila.

Dete je bilo rodjeno sa slabim petama i nije moglo da hoda kako treba.

lakri su predlagali (toj maminoj koleginici koja je bila inace med. sestra) tek kad poraste dovoljno (do 15, 16 godine) da se operise.

A posto je tad imalo oko 5 godina, logicno da je majka bila ocajna i otisla je na kraju u Ostrog (iako ne neka vernica).

Tamo joj je monah dao vodu da maze pete i ona je mazala detetu sve dok se nije istrosila, i evo sad je devojka, studira i nikad nije isla na operaciju! Nije bilo potrebe.

E bas si mi samo jos ti trebala. :roll: :hahaha:

Kanarinko, zeno, opameti se i poveruj sto pre!

Blazenopoc. patrijarh i nije hteo da se leci, znao je da mu je tu kraj.

I trece, ovde je mesto VERUJUCIM, a ne (samo) teolozima, bas si pametna.

Trazi ondak od modratora da zabrane pristup neverujucima!Ne znam samo o cemu bi ste ondak pisali!?
Zasto da pozurim da verujem?Necu otici u raj?Ja i ne zelim nakon smrti nikud da idem,nisam vampir pa de se vampirim!
Otkud ti znas sta je Pavle zeleo i sta je znao?

Trazi ondak od modratora da zabrane pristup neverujucima!Ne znam samo o cemu bi ste ondak pisali!?
Zasto da pozurim da verujem?Necu otici u raj?Ja i ne zelim nakon smrti nikud da idem,nisam vampir pa de se vampirim!
Otkud ti znas sta je Pavle zeleo i sta je znao?

Ne brini se o cemu bismo pisali. Ne mozemo ni lepo da pisemo od vas, jer sve kao nesto treba da dokazujemo, a nikako da vam dokazemo. Da li ste toliko zlonamerni ili nesto drugo, nije mi jasno, ali ako posle ovoliko vremena nisi poverovala, nemas sta ni da trazis na ovom pdf-u osim ako ne zelis da provociras i samo provociras.

P.S. Ne znam sta je patr. Pavle hteo, samo pretpostavljam da nije hteo tamo da ide, i da je hteo da udovolji ostalim vladikama i svetu pa je otisao na VMA, jer je ionako znao da mu je tu kraj.

Pa evo prvo cudo - svi koji su bili u depresiji a posetili su Ostrog - vise nisu.

Oni koji nisu bili u depresiji, a imali su neki nemir (zbog stresne danasnjice) - osecaju se veoma bolje i ne nerviraju se.

Trece, jedna zena (mamina prijateljica) je odvela tamo dete koje je rodjeno bez kukova i jedino mu je to pomoglo da se odrzi na nogama. Bas cu da je pitam sta je dalje bilo s tim detetom, jer ni lekari nisu mogli da mu pomognu, a ona ga je vodila do desete godine.

Cetvrto, jednu zenu koja je vrsila abortuse nije mogla ni da udje, ostala je tako pred vratima jer je bila mnogo gresna, a posle ne znam da li je i kako usla.

Ali slepo crevce kad se upali,tu ne pomaze?:zcepanje:
A ja ti znam milon zena koje su vrsile abortuse,pa udjose ladno.

Ne brini se o cemu bismo pisali. Ne mozemo ni lepo da pisemo od vas, jer sve kao nesto treba da dokazujemo, a nikako da vam dokazemo. Da li ste toliko zlonamerni ili nesto drugo, nije mi jasno, ali ako posle ovoliko vremena nisi poverovala, nemas sta ni da trazis na ovom pdf-u osim ako ne zelis da provociras i samo provociras.

Kazem lepo,trazi od modusa zabranu nevernicima.Sve dotle imam pravo koliko i ti!

Evo sad sam pitala majku. To je bilo odavno pa sam ja pogresno protumacila.

Dete je bilo rodjeno sa slabim petama i nije moglo da hoda kako treba.

lakri su predlagali (toj maminoj koleginici koja je bila inace med. sestra) tek kad poraste dovoljno (do 15, 16 godine) da se operise.

A posto je tad imalo oko 5 godina, logicno da je majka bila ocajna i otisla je na kraju u Ostrog (iako ne neka vernica).

Tamo joj je monah dao vodu da maze pete i ona je mazala detetu sve dok se nije istrosila, i evo sad je devojka, studira i nikad nije isla na operaciju! Nije bilo potrebe.
O, ti si pogrešno protumačila! Ne mogu da poverujem! Neko poput tebe, ko nepogrešivo zna ko gde treba da piše i ko je opsednut, a ko nije, je pogrešno protumačio. z:shock:

Znači, nije bilo dete bez kukova, nego sa "slabim petama". :mrgreen:

I šta kažeš? Nije trebala operacija kukova? :lol:

P.S. Ne znam sta je patr. Pavle hteo, samo pretpostavljam da nije hteo tamo da ide, i da je hteo da udovolji ostalim vladikama i svetu pa je otisao na VMA, jer je ionako znao da mu je tu kraj.
Pa evo, uzimajući u obzir da je prihvatio da ga leče na VMA i da nije otišao da mu mažu pete u Ostrogu, ja pretpostavljam da je hteo da se izleči i da zato jeste otišao na VMA, a da nije otišao u Ostrog niti je ostao kod kuće. :kafa:

Nemas pravo, nego se oni prave ludi zato sto zele da udalje veru i vernike odavde.

Pisala sam i vi ste im drazi nego vernici. Ali takvu cete i "platu" da primite jer se ne ponasate normalno, vec sa podmehom za vernike.
Nemoj to da primaš tako lično. Nije to podsmeh vernicima, nego budalama.
Eto, možda nije rišćanski, ali meni smešno kad neko kaže da se dete rodilo bez kukova pa ne mož dobro da ide.
Da je to napisao i kakav ateista jal Turčin, meni bi isto bilo smešno. :D

Najgore je sto se o na ovoj temi od uigrane grupe ateista i sektasa a listom neznalica vrsi zamena teza - niko nije rekao da lekari nisu potrebni, ali da cuda tamo postoje, postoje i kad lekari ne pomognu svakako se treba obratiti tamo.

Najgore je sto se o na ovoj temi od uigrane grupe ateista i sektasa a listom neznalica vrsi zamena teza - niko nije rekao da lekari nisu potrebni, ali da cuda tamo postoje, postoje i kad lekari ne pomognu svakako se treba obratiti tamo.
Pa sad... rekao je:
Jel znas koliko se monaha(iz Ostroga ili drugih manastira) leci po bolnicama ili na VMA?Znas koliko 0%

Zatim, ne vrše ovde ateisti zamenu teza nego pomamljeni vernici. Pa tako rahitične pete postaju "nedostatak kukova".

Za normalnu osobu bi bio pakao da mora ziveti vecno sa saznanjem da se njemu drage osobe muce i tako u beskonacnost, da ne ulazim u to koliko je bolesna ta hriscanska ideja o mucenju neistomisljenika.

Tek sad videh ovo. Koja bolesna ideja o mucenju neistomisljenika, sta ti pises? Nego si "poslat" da propagiras sekte i protiv hriscanstva. To ama bas nigde ne pise, "pametnjakovicu"!

edit: A ako mislis na pakao, ne moze se ceo zivot gresiti i to namerno, a ne ocekivati vecne muke u paklu. To nije bolesno, vec zdravo itekako, inace bi se svet pretvorio u Sodom i Gomor, a zlo bi vladalo toliko da bi nestalo ljudi zbog necijih bolesnih poriva o ratu npr., ili genetskom inzenjeringu i sl.

Poslednja izmena:
Tek sad videh ovo. Koja bolesna ideja o mucenju neistomisljenika, sta ti pises? Nego si "poslat" da propagiras sekte i protiv hriscanstva. To ama bas nigde ne pise, "pametnjakovicu"!
Piše... :mrgreen:

И у паклу кад беше у мукама, подиже очи своје и угледа издалека Авраама и Лазара у наручју његовом,

Poslednja izmena od moderatora:

Back