Cuda pod Ostrogom?

Ако би било могуће да израсте нови дио тјела зашто сте стално ограничавате само на удове? Објасни ми зашто?
Udove navdim kao primer "umerenog" fenomena, koje je u relativnom skladu sa biološkim mogućnostima živih organizama, kao što sam naveo u primeru. Znamo da mnoge savremene religije navode daleko "čudnija čuda" u svojim svetim spisima.

Stoga, ja ne tražim mnogo.... samo pitam za dokumentovan slučaj izlečenja kod kog NEMA foliranja i lažne dijagnoze... žene koje iznenada i neočekivano zatrudne nakon približavanja pokojniku nikako ne računam u medicinske fenomene.

Udove navdim kao primer "umerenog" fenomena, koje je u relativnom skladu sa biološkim mogućnostima živih organizama, kao što sam naveo u primeru. Znamo da mnoge savremene religije navode daleko "čudnija čuda" u svojim svetim spisima.

Stoga, ja ne tražim mnogo.... samo pitam za dokumentovan slučaj izlečenja kod kog NEMA foliranja i lažne dijagnoze... žene koje iznenada i neočekivano zatrudne nakon približavanja pokojniku nikako ne računam u medicinske fenomene.
Nema dokumentacija.Jel sad u redu?

Није ти то баш умјерен феномен, када узмемо у обзир да се људски скелет формира још за вријеме развоја плода.

Није ти то баш умјерен феномен, када узмемо у обзир да се људски скелет формира још за вријеме развоја плода.
Pa još koješta se formira u prenatalnom periodu, pa se opet regeneriše - kosti, nokti, koža, kosa, jetra... uostalom, daj mi ti neki primer koji se ne može lako fingirati, pa da vidimo... najiskrenije ti govorim da tako nešto ne možeš naći, jer leševi ne leče ništa što se ne može a) izlečiti samo od sebe b) lažno dijagnostifikovati pre ili posle pretpostavljene bolesti.

Sad se zapitaj zašto nema takvih primera. Uzgred, postoji i najbanalnije pitanje koje je mene mučilo još kao klinca - ako takve "relikvije" imaju neko neodređeno magijsko zračenje koje leči, zašto ono uopšte zavisi od udaljenosti? Zašto moraš otići na Ostrog i približiti se kostima mrtvog čoveka? Po kom zakonu opada intenzitet njegovog zračenja? Sa kvadratom rastojanja... ili linearno?

Sada je u redu. Tek sada je u redu.
Nema dokumentacije, nema čuda, nema čudotvorca. Umesto njega pod ćilimom je zveketava zbirka kostiju.
Ima samo kolekcija uvreda, laži, krivokletstava i petljanja na 24 stranice na račun onih koji se ne klanjaju leševima. :kafa:

Eto jesi sad zadovoljan i srecan,mozes da pijes kafu i lepo na spavanje.Zelim ti lepe snove, predpostavljam da su tvoji najlepsi snovi kako nastajes od majmuna i postajes covek, to je tvoj smisao i ja to postujem,necu da vredjam,mozes da verujes u sto hoces tvoja stvar .Razotkrio si pravoslavnu mafiju,tacnije crnogorsku,sve je laz i prevara,cuda ne postoje,kikoci se sada od srece jer mislis da si pobedio.Vreme ce pokazati,vreme je jedini pobednik,ti i ja cemo proci a Ostrog ostaje da zivi i da svedoci Svetog Vasilija slava mu i milost.

Eto jesi sad zadovoljan i srecan,mozes da pijes kafu i lepo na spavanje.Zelim ti lepe snove, predpostavljam da su tvoji najlepsi snovi kako nastajes od majmuna i postajes covek, to je tvoj smisao i ja to postujem,necu da vredjam,mozes da verujes u sto hoces tvoja stvar .Razotkrio si pravoslavnu mafiju,tacnije crnogorsku,sve je laz i prevara,cuda ne postoje,kikoci se sada od srece jer mislis da si pobedio.Vreme ce pokazati,vreme je jedini pobednik,ti i ja cemo proci a Ostrog ostaje da zivi i da svedoci Svetog Vasilija slava mu i milost.
Za sada, Vaske je kostur. Ako vreme nastavi da prolazi (a nastaviće, nije gadljivo) od Vasketa će ostati samo prašina ispod ćilima. I onda će je neko greškom pokupiti Kirbi usisivačem sa vodenim filterom. :eek:

Pa još koješta se formira u prenatalnom periodu, pa se opet regeneriše - kosti, nokti, koža, kosa, jetra... uostalom, daj mi ti neki primer koji se ne može lako fingirati, pa da vidimo... najiskrenije ti govorim da tako nešto ne možeš naći, jer leševi ne leče ništa što se ne može a) izlečiti samo od sebe b) lažno dijagnostifikovati pre ili posle pretpostavljene bolesti.

Sad se zapitaj zašto nema takvih primera. Uzgred, postoji i najbanalnije pitanje koje je mene mučilo još kao klinca - ako takve "relikvije" imaju neko neodređeno magijsko zračenje koje leči, zašto ono uopšte zavisi od udaljenosti? Zašto moraš otići na Ostrog i približiti se kostima mrtvog čoveka? Po kom zakonu opada intenzitet njegovog zračenja? Sa kvadratom rastojanja... ili linearno?
Zasto ne pitas nekog naucnika?Oni sigurno znaju odgovore na ova pitanja.I jos nesto-puno pitas.

.... predpostavljam da su tvoji najlepsi snovi kako nastajes od majmuna i postajes covek...
"Nastajanje od majmuna" je šuplja, majmunska sintagma. Da nisi bežao sa časova biologije, znao bi da niko nije "nastao od majmuna" osim potomaka tih istih majmuna.

Inače, preDpostavljam da ni srpski nije omiljeni predmet twoje generacije...

Не знам за тако радикалне промјене, ни у ком случају, али оне нису неопходне у тој мјери у којој их потенцирате. Самим тим се већ потеже и сам смисао вјере и доводи се у раван са егзактном науком.

Људи иду из поштовања према Светитељу, а молити се може и без путовања, са било код мјеста и било када.

"Nastajanje od majmuna" je šuplja, majmunska sintagma. Da nisi bežao sa časova biologije, znao bi da niko nije "nastao od majmuna" osim potomaka tih istih majmuna.

Inače, preDpostavljam da ni srpski nije omiljeni predmet twoje generacije...

e bolje da si se uvatio za nesto druho nego za pravopis. sto te vredja cinjenica da teorija evolucije u nedostatuku dokaza kaze da je taj predak coveka juzna majmuncina, pa ne bi toliko ljudi tako nesto tek onako izjavljivalo.
evo idemo na google pictures ukucamo teorija evolucije i dobijamo ovakve slike

https://www.google.rs/search?tbm=is....17.17.0.4.4.0.171.1294.10j3.13.0.gaB0OpZZgY4

za smirenje duha potrebno je prihvatiti tu surovu istinu, da neko zeli coveka praviti majmunom, sto izgleda nije tesko. kad vec spominjes biologiju odgovor bi glasio nije sija neg je vrat. ajde biologu reci na sta je liciio taj zajednicki predak?

e bolje da si se uvatio za nesto druho nego za pravopis.

Primetio sam nesumnjivu korelaciju između (ne)poznavanja biologije i pravopisa. Ne znam zašto, kada to nisu srodne discipline? Obrati pažnju i sam da postoji daleko više onih koji predpostavljaju da je evolucija velika zavera, nego onih koji pretpostavljaju....

ajde biologu reci na sta je liciio taj zajednicki predak?
Koji zajednički predak? Puž? Sunđer? Pogledaj ovo filogenetsko stablo ispod pa mi reci na šta tačno misliš... (inače, ova klasifikacija je rezultat prvenstveno genetskih istraživanja, dakle brutalno ignoriše tvoj problem da se suočiš s tim da smo i mi takođe primati.)

phylo.gif

Primetio sam nesumnjivu korelaciju između (ne)poznavanja biologije i pravopisa. Ne znam zašto, kada to nisu srodne discipline? Obrati pažnju i sam da postoji daleko više onih koji predpostavljaju da je evolucija velika zavera, nego onih koji pretpostavljaju....

Koji zajednički predak? Puž? Sunđer? Pogledaj ovo filogenetsko stablo ispod pa mi reci na šta tačno misliš... (inače, ova klasifikacija je rezultat prvenstveno genetskih istraživanja, dakle brutalno ignoriše tvoj problem da se suočiš s tim da smo i mi takođe primati.)

phylo.gif

Obicno ateisti kad nemaju argumenta traze greske u pravopisu,pa tako i ti.Otkada se to inteligencija merila greskama u pravopisu?Pa pocinjem da sumnjam da bas i nisi inteligentan.Al opet sta ti sve vredi kad mislis da si nastao od majmuna,hej od MAJMUNA!..;)

Poslednja izmena:
e bolje da si se uvatio za nesto druho nego za pravopis. sto te vredja cinjenica da teorija evolucije u nedostatuku dokaza kaze da je taj predak coveka juzna majmuncina, pa ne bi toliko ljudi tako nesto tek onako izjavljivalo.
evo idemo na google pictures ukucamo teorija evolucije i dobijamo ovakve slike

za smirenje duha potrebno je prihvatiti tu surovu istinu, da neko zeli coveka praviti majmunom, sto izgleda nije tesko. kad vec spominjes biologiju odgovor bi glasio nije sija neg je vrat. ajde biologu reci na sta je liciio taj zajednicki predak?
Gle... Tema već stigla do Argumentum ad australophitecum. :lol:
Za one koji još uvek nisu upoznati sa ovim tipom greške u zaključivanju jer je relativno nova u kalsifikaciji (datira od malopre :mrgreen:) evo i objašnjenja:

Argumentum ad australophitecum - "da teorija evolucije ne tvrdi da je čovek postao od majmuna, australopitekus ne bi značilo južni majmun".

U raspravama koje obuhvataju evoluciju ovo je jednostavno klasični Non Sequitur, ali ova greška je ipak odvojena u posebnu kategoriju jer na svim ostalim temama ima značenje udaranja otvorenim dlanom po podu što je znak za predaju u nekim borilačkim veštinama.

I sad sam ja bio malo dokon ovako nedeljom sabajle da razgledam što su to zagovarači lečenja leševima lupali dlanom po podu.
I nisam sasvim siguran. Dal zbog toga što su naterani da priznaju da ništa ne potkrepljuje njihove tvrdnje o navodnim izlečenjima pod Ostrogom, ili što im je pokazano da nema netruležnih motiju, već su u pitanju nedotruli leševi kod kojih je proces degradacije usporen, ali ne i prekinut. :ceka:

Pa bolje od majmuna nego od blata :zcepanje:

Ti budi od majmuna ja cu radije od blata.Pa sad,sta je smesnije,bit od majmuna ili od blata?A slozicemo se da je majmun smesan,onako kad ga pogledamo bas je smesan,mozda ti mislis da je drugacije.E sad, muci me jos jedna dilema-zasto se covek ljuti kad ga nazovem majmunom,ako je majmun njegov predak(pradjed) ?:eek:

Poslednja izmena:
Ti budi od majmuna ja cu radije od blata.Pa sad,sta je smesnije,bit od majmuna ili od blata?A slozicemo se da je majmun smesan,onako kad ga pogledamo bas je smesan,mozda ti mislis da je drugacije.E sad, muci me jos jedna dilema-zasto se covek ljuti kad ga nazovem majmunom,ako je majmun njegov predak(pradjed) ?:eek:

Pa,zivotinjski pogrdni epiteti upuceni coveku,mogu biti razni:gusko,konju,magarcu,zmijo,lisico.....ustvari su uvreda za te zivotinje,koja je svaka za sebe cudo prirode.Covek nije nastao ni od simpanze ni od gorile,vec od covekolikog majmuna.To nije tvrdnja,vec teorija,moguce je,sve dok se ne dokaze tacnost te teorije ili je neko ospori.Do tad ona ostaje teorija.
Uglavnom svi znamo svoja porodicna stabla,tako da reci da je nekome pradJed majmun,je pokusaj uvrede porodicne loze.
Ako ces tako,ni pravoslavci nisu oduvJek bili pravoslavci,vec i pagani,a upravo se VI stidite svoje religijske istorije,sto je samo po sebi apsurd!

jerihon:
Ti budi od majmuna ja cu radije od blata.Pa sad,sta je smesnije,bit od majmuna ili od blata?A slozicemo se da je majmun smesan,onako kad ga pogledamo bas je smesan,mozda ti mislis da je drugacije.E sad, muci me jos jedna dilema-zasto se covek ljuti kad ga nazovem majmunom,ako je majmun njegov predak(pradjed) ?
Neverovatno koliko gluposti i majmunskog primitivizma covek moze da izvali u nekoliko recenica. Zasto mu je to potrebno? Da bi se dokazivao da je covek (pa makar i spravljen od prasine) u sta ni on sam podsvesno ne veruje. Da bi se dokazao da je covek, on mora druge da vredja, njegova podstvest burno reaguje na sve sto mu je tokom odrastanja gebelsovski utuvljeno unjegovu skromnu svest, a drugi to na ovaj ili onaj nacin osporavaju.

Poslednja izmena:
Zasto je uvreda reci coveku da je nastao od covekolikog majmuna i to coveku koji veruje da je nastao od tog istog majmuna?Mene mozete zvati covek od blata,prasine.......ja se necu ljutiti.Nemoj te ni vi pobogu, pa nema razloga za to.Ne vredjam nikog nit mi je to namera.Nema druge opcije-ili jeste od majmuna ili niste, jeli vam krcnulo u ledjima ili nije,.Odlucite se,nisam vam ja kriv.;)

Poslednja izmena:
dovrsi misao

phylo.gif

kako ces ti sebe nazivati to je tvoj problem, primat, sisar, papkar...ali nemoj da vredjas intelegenciju drugih ljudi ma kolika ona bila. da bi covek bio u nesto siguran on mora da poseduje ogromnu veru. ja ne sumnjam u tvoje uverenje. samo te molim da to tvoje uverenje ne prezentujes kao nepobitan dokaz.

Back