CSS pojasnite mi

Konrad-19

Buduća legenda
Poruka
37.608
UPOMOOOOOOOOC !!!!

DW 2004,umem da napravim tabelu, da stavim slike,zadam linkove,ali imam big problem sa CSSom.Taj deo mi nije jasan uopste.Gledam na netu ali nigde ne pise kako se to stavlja.Kako se zadaje u tabelu,u jednu celiju!!!
Kako se stavlja taj CSS u DW 2004???Ne mogu da provalim kad napravim tabelu i zelim da mi se odredjena slika tiluje po y osi - kako da ubacim tu sliku ????Ne umem da zadam taj CSS - stvarno sam glooooop.

dvr_liberty,hvala na odgovoru,medjutim ja ne trazim objasnjenje sta je CSS niti me zanima kako se on pise u HTMLU - iskreno,zabole me ruzicasta zmijica za to - nego me zanima kako se to stavlja u jednu celiju - ama ni na jednom tutorijalu to ne mogu da nadjem,svi pisu isto kao ti.Super su te zagradice i objasnjenja,umem ja CSS da napravim i skapirao sam sta je,al ne umem da ga primenim,kako da ubacim avetinju gde da kliknem kad mi je kursor u celiji.MOJNE DA MI PISETE ZAGRADE ILI "CSS se u dokument može integrirati na 3 načina"...stvarno hvala ko mi da tachan odgovor dva dana dzedzim ovde niko nista da mi napise.

Koliko sam ja shvatio (pomalo nekulturnog) momka, on bi da mu se naziv slike ispise VERTIKALNO. To se moze resiti i JavaScriptom (negde videh skriptu) ili nekako drugacije. Ne znam da li CSS moze to da izvede, ne koristim nesto mnogo.
U svakom slcaju, ako je tacno da mu je to problem, morace imati za svaku sliku zapravo DVE celije u tabeli. jednu za sliku a odmah pored nje (levo ili desno) i naslov slike, pisan vertikalno.

Ako nisam dobro shvatio sta hoce (nekompletno je opisao problem u svakom slucaju), onda yebiga :)

Back