Crysis

• Začetnik teme Začetnik teme Zool
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pođi dalje,izađi iz škole i videćeš put uzbrdo,igraš deo Recovery,jel da?

Ja sam zapeo kod onoga velikog vodopada,i pojma nemam kako dalje na TAB kaže The road to the excavation site is through these caves.
Šta koj ku*ac?

Pa treba da prođeš kroz pećinu ako se nevaram pointer se nalaz nekoliko metara čim uđeš
unutra ja sam Crysis završio za pet dana na drugom stepenu težine

zavrsio sam je pre par nedelja, najjaca igra, stvarno je odlicna, svaka cast razvojnom timu...samo malo optimizacija kvari utisak, mada, meni ide igra kako treba, tako da...opusteno
pozdrav:)

Igra je stvarno zakon samo mi se cini da je malcice kratka odigrao sam je dva puta na 2 stepenu tezine i na poslednjem Delta force inace kod mene na NX6800XT malim isprobavanjem svi detalji osim sherdera koji je bio na low bili su na medium a voda i shadows na hight

Mozda njemu ne smeta da igra igru na 15fps? Njegova stvar. Ako je odigrao na 6800 i odgovara mu, blago njemu. On ce da se igra jos dugo na toj karti umesto da cmizdri sto njegov 8800xyz ne moze da pokrene igru na 100fps.

Pa koja je to majke ti 4 puta jaca konfiguracija od ove? Procesor je 2x2.2ghz 4mb L2, na XP ne moze vise od 3gb rama, a na nekom glupom laptopu sa 7300 GF sam pokrenuo na 1024x768 sa Low podesavanjima

Ok, mozda sam malo preterao ali i dalje je poenta na mestu. Ljudi klokuju taj C2D na preko 3.0-3.2 ghz, stave 4 giga rama (iako win ocitava 3.25) i 8800GT i i dalje ne moze da se igra kako treba na maximumu.

ljudi, ko ima para igra je u najjacoj rezoluciji sa najjachim detaljima i uopste se ne zali, pogledajte malo video zapise sa youtuba...imaju komp od 3 ili 4000 evra ali brate, ne da radi nego leti, tako da mi sto se zalimo, zalimo se zato sto ne mozemo da priushtimo sebi takvo igranje, ali ****** nismo mi krivi. I ja tako dam komentar "nije nista posebno", "pregrsht bagova" i sl.

lepa rasprava nema sta.
e sad ja prilikom instalacije kad ubacim prvi disk na njemu kao da nema nista a na drugom ima . postupak mi je jasan--ekstraktovanje, alkohol itd...-- ali kako sa prvim diskom , kao da ne prepoznaje sta je na njemu.

Sto prezahtevna na 2600xt 2 gb rama procesor 5000+ x2 1024 sve medium radi ko zmaj... A i na medium je solidna grafika.... Sta vi to imate qci kad je prezahtevna semprone od pretprosle godine???

Back