Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
miXed:I ja istoja imam 256MB RAM ...

Ne bi mozda ni mene oteli da nisam stao na snop svetlosti iz njihovog broda- ponadao sam se da ce da me ufate, i JESUUUUmarkoca:Grafici u Preyu nista ne fali, meni se jako dopada i odgovara danasnjim standardima. Ja sam cuo za neki bag kada me vanzemaljci otimaju, da me ne pokupe nego samo tu stoje. Jel se nekom to desilo?
)))

Pa izgleda da nesto nije bas OK sa Crysis-om.Zarđo mu DX10
Pogledajte ovo http://www.bug.hr/master/vijesti/?id=83003
jos je to demo..videcemo..

Dobro ali i dalje morash da imash Grafichku koja ima DX10 ako hocesh sve na Very High...
Pa ali to ce mozi i na Finalnoj verziji poshto je to hack.... Eto ti ga Bile !!!![]()
Nekontam vas sto pricate o bacanju para na igru, mislim ko jos kupuje original igre, izacice na torrentu nekom i skines i igras.
Inace igrao sam demo igre. Igra je extra jedino je demo kratak, a velicine je 1.74 GB sto je dosta veliko za tako kratak demo. A to samo govori koliko je grafika odlicna u igri.
Ja moram da igram na low settings i cak i na low grafika je veoma dobra. A radnja igre i atmosfera su zaista sjajni.

Inace imam AMD X2 2.01 GHz rated at 5.7 GHz
samo jos treba da se pokusa i ovo o cemu se prica..copy/paste varijanta da na high detaljima bude kao sa dx10..
Ovo znači da ima AMD X2 5700+,to ti je ono AMD-ovo ekvivalentan intelu na 5.7 GHInace imam AMD X2 2.01 GHz rated at 5.7 GHz