Crysis

• Začetnik teme Začetnik teme Zool
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ljudi...LJUDI!Mrzjecu Crysis kada izadje. Obicaj je da igrice izlaze zato sto su zabavne, donose nekome pare, dobijaju nastavke, lome nam nerve ALI DA CRYSIS JE NAPRAVLJEN DA BI KUPILI NOVI HARDVER!Kladim se da ce ATI da prodaje graficku uz igricu...da kupujem novi hardver zbog igre koja je kopija Far Cry-a?No thanks...ostacu ka Jazz Jack Rabbit-u Wolfesteinu 3d i tim ne zahtjevnim igricama...kakav crni Prey?Jeste li vi tuturutu? :roll:

Hahahaha TUTURUTU HAHAHAHA :lol: :lol:
Saro, pa normalno da se Crysis pravi iz tehnoloskih razloga, igra ce biti golemo *****. No, Prey ima skromnu grafiku, jako lepu i jako detaljnu, mrzim kad neko pljuje po njemu.

Sta donosi patch 1.33 za far cry?! I kakve su ono stvari koje ti nude kada predjes igru- tipa cartoonish look ili jos "svasta nesto - tako nesto"? Ja sam far cry igrao i presao na neverovatnoj konfiguraciji- 1Ghz, 256 SDRAM, GeForce 2 na 64MB!! (mada sada imam noviji komp) I ne lazem- ljudi su se cudili! Ni sam ne znam kako je islo kada kod ortaka na jacoj konfiguraciji ne radi! Jes bio minimum i pomalo je seckalo, ali nije smetalo da zavrsim igru!
Ovo za Crysis je rekoste jos nezvanicno- cemu tolika nagadjanja onda?!
I sta mislite o zahtevnosti i grafici PREYa? Nesto ste ga samo usput pomenuli- napali i branili ali ne videh ni argument... (mada mozda sam izlapeo, propustio)!

Grafici u Preyu nista ne fali, meni se jako dopada i odgovara danasnjim standardima. Ja sam cuo za neki bag kada me vanzemaljci otimaju, da me ne pokupe nego samo tu stoje. Jel se nekom to desilo?

markoca:
Grafici u Preyu nista ne fali, meni se jako dopada i odgovara danasnjim standardima. Ja sam cuo za neki bag kada me vanzemaljci otimaju, da me ne pokupe nego samo tu stoje. Jel se nekom to desilo?
Ne bi mozda ni mene oteli da nisam stao na snop svetlosti iz njihovog broda- ponadao sam se da ce da me ufate, i JESUUUU :))))

Dobro ali i dalje morash da imash Grafichku koja ima DX10 ako hocesh sve na Very High...

Pa ali to ce mozi i na Finalnoj verziji poshto je to hack.... Eto ti ga Bile !!! :lol:

Pa moras al igrica ce na DX9 raditi kao i tebi na DX10 (very high) samo sto ce u DX9 slucaju pokazivati da je postavljena na high umesto na very high.

DX9 is the best :D

Za grafiku bio malo sumnjicav posle multiplayer-bete, dok sada kada je izasao single player demo nema sumnje da ce ona postaviti nove standarde.
Ja ocekujem da igra pomeri granicu na polju fizike, u svakom pogledu, sto mene licno najvise interesuje. Nekako mi to daje visu dozu realisticnosti, nego fotorealisticna grafika.
Takodje vidim da kad se postavi nivo tezine na najvisi, frame rate zna da padne za 10-tak % sto govori da igra ima veoma komplekse AI rutine, koje deluju u zavisnosti od postupaka igraca. Dakle bice izazovno.

pozzzzzzzz

Nekontam vas sto pricate o bacanju para na igru, mislim ko jos kupuje original igre, izacice na torrentu nekom i skines i igras.

Inace igrao sam demo igre. Igra je extra jedino je demo kratak, a velicine je 1.74 GB sto je dosta veliko za tako kratak demo. A to samo govori koliko je grafika odlicna u igri.

Ja moram da igram na low settings i cak i na low grafika je veoma dobra. A radnja igre i atmosfera su zaista sjajni.

Inace imam AMD X2 2.01 GHz rated at 5.7 GHz
7600 gt
1 GB ram

tako da vi sa slabijim kompovima sto se nadate da cete moci igrati ako dokupite ram varate se. Kocice vam jako. Ovo moje je taman neka granica minimuma.

Nekontam vas sto pricate o bacanju para na igru, mislim ko jos kupuje original igre, izacice na torrentu nekom i skines i igras.

A kako ce biti kad zelish da igrash Online ?? Mislish da su ovi iz EA Games glupi ??

Inace igrao sam demo igre. Igra je extra jedino je demo kratak, a velicine je 1.74 GB sto je dosta veliko za tako kratak demo. A to samo govori koliko je grafika odlicna u igri.

Ajde reci koliko Demo bi trebao da bude veliki ?? 700 MB ?? Pa normalno da je veliki kad igra izgleda kao film i treba moci stavite sve te texture u 1.8 GB.....

Ja moram da igram na low settings i cak i na low grafika je veoma dobra. A radnja igre i atmosfera su zaista sjajni.

Na LOW izgleda kao Far Cry... :lol:

Inace imam AMD X2 2.01 GHz rated at 5.7 GHz

WTF ti znachi ovo ??

Evo kako Crysis izgleda na low / medium / high:
LOW - Palma_____________Medium - Palma________________High - Palma

LOW - Plaza_____________Medium - Plaza_________________High - Plaza

Fale slike u Very High ali za nje treba imati DX 10 grafichku.....

Back